Ohisalo: Tuhansille kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille oleskelulupa, passivaatimuksista luovuttava

Sisäministeriö pyrkii "vastustamaan laitonta maahantuloa ja maassa oleskelua" määrittelemällä kaikki laittomat tunkeutujat laillisiksi.

Väestönvaihto

Kuvakollaasi.

Sisäministeriön mukaan tuoreet uutiset Suomen väkivaltaisista maahanmuuttajajengeistä, monikulttuurisista raiskauksista ja ulkomaalaisopiskelijoiden aiheuttamista ongelmista kouluissa eivät ole tarpeeksi. Vihreiden johtaman ministeriön mukaan väestönvaihtoa on vauhditettava myöntämällä oleskelulupa pikaisesti jopa tuhansille kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille rotumuukalaisille.

Kyse on Maria Ohisalon käynnistämästä hankkeesta. Ohisalon jäätyä perhevapaalle hanketta on jatkanut uusi sisäministeri Krista Mikkonen. Projekti on osa Ohisalon laatimaa Laittoman maahantulon ja maassa oleskelun vastaista toimintaohjelmaa 2021–2024.

Sisäministeriö pyrkii ”vastustamaan laitonta maahantuloa ja maassa oleskelua” määrittelemällä kaikki laittomat tunkeutujat laillisiksi. Rikollisen siirtolaisuuden ongelma ”ratkaistaan” siis juridisella taikatempulla, joka edistää tehokkaasti hallituksen väestönvaihtopolitiikkaa.

Edellytyksenä ”pitkä laiton oleskelu maassa”

Hankkeen kohteena ovat erityisesti Suomeen pakolaiskriisin 2015–2016 aikana saapuneet laittomat siirtolaiset, jotka eivät ole vieläkään poistuneet maasta. Heitä arvioidaan olevan noin 3 000 ja sisäministeriö tahtoo pitää kaikki heidät Suomessa.

Kolme tuhatta tunkeutujaa on kuitenkin vasta alkua, sillä sisäministeriö tahtoo laillistaa myös kaikkien ennen vuotta 2015 rikollisesti saapuneiden oleskelun Suomessa. Eräs edellytys oleskeluluvan saamiselle olisi sisäministeriön mukaan ”pitkä laiton oleskelu maassa”.

Sisäministeriö kertoo ottaneensa hankkeelle mallia ”muista Euroopan maista” eli valtioista, joissa väestönvaihtopolitiikka on edennyt huomattavasti pidemmälle kuin Suomessa.

Halpatyövoimaa Suomeen, passeja ei enää vaadittaisi

Toinen sisäministeriön hanke pyrkii myös helpottamaan oleskeluluvan myöntämistä laittomille siirtolaisille, jotka ovat saaneet työpaikan Suomesta. Hanke on saanut jo aiemmin voimakasta tukea Kokoomukselta, Elinkeinoelämän keskusliitolta ja muilta rahaeliitin lobbausryhmiltä, jotka pyrkivät polkemaan suomalaisten palkkoja ulkomaalaisen halpatyövoiman avulla.

Sisäministeriön lainsäädäntöneuvos Jutta Gras kertoo, että myös laittomille tunkeutujille osoitettuja henkilöllisyystodistusvaatimuksia tullaan löysentämään. Grasin mukaan ei ole ”kohtuullista”, että tunkeutujilta vaaditaan henkilöllisyyden todistamista esimerkiksi virallisen passin avulla.

Väärennetyt henkilöllisyydet ja ”hukatut” passit olivat julkisessa keskustelussa erityisesti pakolaiskriisivuosina 2015–2016. Ilmiön symboliksi nousi Suomeen Lähi-idästä tunkeutunut täysi-ikäinen kehonrakentaja Fahad Firas, joka valehteli ikänsä silloiselle pääministeri Juha Sipilälle suorassa televisiolähetyksessä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Elinkeinoelämän keskusliitto Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Hallitus Halpatyövoima Jutta Gras Kokoomus Kotimaa Krista Mikkonen Kulttuurimarxismi Laiton siirtolaisuus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Maria Ohisalo Monikulttuurinen rikollisuus Oleskelulupa Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sisäministeriö Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Evplasse

  Vastaa

  😂 Eihän Eu n sisäisälläkään saa rajoja ylittää ilman kpassia ja piikityspapereita ja passeja. Meidän pitää todistaa olemassa oloa henkilötodistuksilla jos ei ole emme ole olemassa, vittu mitä hommaa tulivat pitäis kaikki tappaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Kai tollekkin mieli sairaudelle joku määritelmä on, mutta mikä? Mene ja tiedä. On se silti ihan vitun kumma, että joku sekarotuinen paska on tälläisiä päätöksiä meidän puolesta ajamassa ja auta perkele kun meet sanoo sen ääneen, että tää on ihan kohtuutonta, ni eikö ole joku ledi pää kurdi huutamassa telkussa asti ‑kun noin ei voi sanoo ja sitten polvistellaan. Minkälaisia rahoja noille paskoille oikein annetaan?

  • Seka-ajatuksinen

   Vastaa

   Ei tässä ole mitään tekemistä minkään rotuisuuden kanssa vaan sen, että tehdään mitä Suomen ulkopuolelta käsketään. Lisäksi saadaan meidät kinaamaan keskenämme kuinka ”missään ei ole mitään järkeä” ja ”erottakaa se ja tuo”. 

   Valta on kansalla jos se alkaa vain käyttämään sitä valtaa.

   • Snif

    Vastaa

    Valta on kansalla.. niinpä, paperilla.
    Vastassa on koko suomen virkavalta armeijaa myöten.

   • Salomon

    Vastaa

    Sekarotuinen… Solumuunnos…
    Paska kasa.…
    Kaikki yllä mainitut?

 • O-rengas

  Vastaa

  Keskustan eduskuntaryhmä on selkeästi vastustavansa yksimielisesti, joten tämä kauhukuva ei toteudu. 

  Silti on tärkeää kysyä, miksi vihreä sisäministeriö tekee tällaisia selvityksiä salassa? Mikä ajaa turvallisuudesta vastaavaa ministeriötä toimimaan maan etujen vastaisesti, ulkomaalaisia hyödyttäen? Onko kyseessä jopa virkarikos? 

  Tästä hallituksesta saatu oppi varmaan palvelee Suomea jatkossa. Ensinäkään hallitukseen ei tule ottaa ääripuoluetta, jonka panttivangiksi hallitus joutui heti alusta asti. Erolla uhkaaminen on kiristystä, johon heikko pääministeri lankeaa. Kaikilla hallituspuolueilla on tämä mahdollisuus, mutta vain vihreät käyttävät sitä.
  Toisekseen kansa varmaan alkaa miettiä, mitä arvoa vihreät tuo maalle. Ilmastojutut eivät kanna, koska muutkin ovat samoilla linjoilla. Jäljelle jää ylimielisyys ja ulkomaalaisten etujen puolustaminen.
  Helsinkiläinen nuori nainen, jonka opiskelukaveri on juuri tullut taksikuskin ahdistelemaksi, miettii varmasti, onko tässä mitään järkeä ja fiksuna nuorena myös tietää vastauksen.

  • Julius Streicher

   Vastaa

   En kyllä laske mitään Kepun varaan, jokin lahjus siihen suuntaan, ja Saarikko on rähmällään viherrikollisten edessä. Etnomasokismi on kognitiivinen immuunikato, ja koko viherrikollisten kopla sairastaa sitä.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Mielenvikaisin hanke koskaan. Palkitaan pisimpään maassa loisineet oleskeluluvalla ja myöhemmin kansalaisuudella ja samalla houkutellaan sadat tuhannet lihapatojen ääreen lähtömaista.

 • Piste

  Vastaa

  Suomen sisäisen turvallisuuden kannalta vaarallisin henkilö puolueineen.

 • Jo pomppas

  Vastaa

  Tällä (ja niillä muilla) on niin isot reiät päässä että rivissä ne muodostaa tuulitunnelin. Ei hyvää päivää… Mikä on viisi ministeriä rivissä? Hyvä imusarja.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Maahanmuutto on täynnä korruptiota. Edes papereita ei tarvi.

 • Late

  Vastaa

  Just tulin takas suomeen. Rajalla piti löytyä joko passi tai henkilökortti ja koronapassi. Henkkarit luonnollisesti löyty mutta koronapassin puuttuessa ottivat sivuun koronatestiin missä tarkastettiin vielä henkilöllisyys. en tajua miten joka vitun ruma murjaani maapallon toiseltapuolen voi kävellä tänne kun hollitupaan ja nauraa päin naamaa kun henkkareita pitäis näyttää

 • Santeri

  Vastaa

  Mitämaks net tämmöset h.….ratkat melttoaa mutta minen oo ollenkaan vakuuttunut.

 • jokuvaan

  Vastaa

  Pystyykö neekeri ikinä pitämään suutansa kiinni? Koska en ole ikinä nähnyt suutaan kiinni pitävää neekeriä vai onko kyseessä ns. geneettinen erityispiirre?

 • hemmi

  Vastaa

  miksi me suomalaiset tarvitaan passeja, karaanin sharia lakia mekin paetaan niinkuin pakolaisetkin.

 • Minä

  Vastaa

  Terveisiä lähi-itään: Suomeen vaan! Saa jäädä, vaikka turvapaikkaa ei tulisikaan. Ihan sama mitä tarinoi, ilmainen elämä odottaa takuuvarmasti.

  Täysin idioottimaista maahanmuuttopolitiikkaa.

  Terve maahamuuttopolitiika:

  Jos ei turvapaikkaa myönnetä, saman tien koneeseen ja pois maasta. Jos tulee turvallisesta maasta hakemaan turvapaikkaa, kuten Ruotsista tai Venäjältä tai Virosta, ei lasketa maahan millään itkuvirsillä.

  Maahan pääsee, jos kykenee elättämään itsensä ja perheensä sekä esittelee tarpeelliset passit ja viisumit.

 • Veikka

  Vastaa

  Pistetäänkö veikka pystyyn siitä minkä värinen hutisalon lapsesta tulee?

  • Pertsa

   Vastaa

   Mutta sehän on suomalaisen miehen kanssa naimisissa…ai ei nythän mä unohdin että vihreillähän on vapaa seksi,saa lisääntyä vaikka sian kanssa.

 • Rohmar

  Vastaa

  Maahan siis otetaan kansalaisiksi ihmisiä, jotka eivät suostu kertomaan henkilöllisyyttään. Heille siis tarjotaan ilmainen uusi elämä entisen päälle. Pahempaa on, että näin maahan haalitaan koko maailmasta ihmiset, jotka pakenevat raskaiden rikosten seurauksia.

 • TT

  Vastaa

  Ohisalo on oikeassa. Kun jollakin ei ole Suomessa laillista asemaa, niin kommunistivaltio ei voi alistaa tällaista ihmistä normaalin kansalaisen tapaan. Ei voi pakkokouluttaa aivopesulaitoksissa, pakkolääkitä, pakkoverottaa ja altistaa koko loppuelämäkseen uutisten ja median tajuntamyrskyyn, jossa ihminen menettää loputkin sielustaan. Jos aivopesu pikku kommunistiksi epäonnistuu, niin kansalainen hiljennetään väkivalloin. Näkyvien toisinajattelijoiden hermot tuhotaan loputtomilla poliisikuulusteluilla ja oikeusjutuilla. Vääristä mielipiteistä voi mennä työpaikka. Laiton sen sijaan on ihminen eikä ihmistä voi rangaista ihmisarvon vastaisesti esimerkiksi karkottamalla.

 • Reppuli

  Vastaa

  Anarkistinen ajattelutapa on vihervasemmiston elämänlanka. Lihansyöjäsudet ovat heidän mielestään joka tilanteessa hyvä juttu. Sama pätee laitonta maahanmuuttoa. Vaaleissa sataa ääniä kun kehaisee vielä kannabista!

 • Latva-B

  Vastaa

  Ohisalo on ihan samannäköinen kuin Nato-öljymaa Norjan Mette-Marit(tuksuprinsessa). Öljy-yhtiömiehensä samoin. Käärmeöljykauppiaita, tiedustelupalvelujen lapsi-MK-ultra asetettuja tällaisiin paikkoihin. Kuinka terveeltä Marinin ja Ohivetosalon touhu vaikuttaa? Miksi tuijottavat kuin hullu pullosta?

 • klo10trolli

  Vastaa

  Kyllä tää reuhkaheppukin haluaa kaikki tulijat nelinkontin vastaanottaen, jopa Valuuttakauppias-nimimerkillään, onhan vihervasemmiston ykkösmies maahanmuuttopalstalla jo viidettä vuotta propagandakoneistossaan.
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207654/sanna-marinin-(sd)-hallitus-kaavailee-pysyvaa-oleskelulupaa-tuhansille-suomessa-oleskeleville-

 • Ilmari

  Vastaa

  Ohisalon hanke on toki vaarallinen, mutta ei sen toteutuminen ole kovin todennäköistä. Jotta se voisi toteutua, olisi ulkomaalaislakia muutettava.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi