Helsingin Sanomat sen ratkaisi: maahanmuuttajajengiytymisen syynä kantaväestö

Helsingin Sanomat ei edes suostu harkitsemaan vaihtoehtoa, että tietyt väestöt muodostavat rikollisryhmiä mihin ikinä he menevätkään riippumatta siitä, kokevatko he rasismia vai eivät.

Väestönvaihto

Kuvituskuva.

Helsingin Sanomat on ratkaissut viime vuosina kansalaisia askarruttaneen kysymyksen: miksi maahanmuuttajat jengiytyvät kaikkialla? Lehden mukaan syy on päivän selvä: se on kantaväestön vika. Kantaväestön maahanmuuttajiin kohdistama perusteeton rasismi pakottaa nämä jengiytymään.

Erityisesti keskustelu nousi pinnalle, kun maahanmuuttajajengiläiset ampuivat kantaruotsalaisen räppärin, joka tunnetaan taiteilijanimellä Einár. Hänet ammuttiin kadulle viime kuussa.

Maahanmuuttajien jengiytyminen on ollut viime aikoina myös Suomessa yhä enemmän puhuttava puheenaihe. Keskusrikospoliisi on todennut Suomen olevan Ruotsin tiellä, millä tarkoitetaan, että Ruotsista tutut pommi-iskut, ammuskelut ja muu vähemmän näkyvä rikollisuus sekä jengiytyminen on vain ajan kysymys.

Helsingin Sanomat ei edes suostu harkitsemaan vaihtoehtoa, että tietyt väestöt muodostavat rikollisryhmiä mihin ikinä he menevätkään riippumatta siitä, kokevatko he rasismia vai eivät.

Lehden mukaan jengejä vahvistaa myös mustien itsensä ruokkima gangsta-kulttuuri, jossa musiikin avulla glorifioidaan rikollista elämää, päihteiden käyttöä, pinnallisia arvoja ja helppoa rahaa. Lisäksi musiikin kautta haastetaan riitaa vastustajajengiläisille, mikä johtaa tosielämän konflikteihin.

Lähde: HS

Helsingin Sanomat Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suomalaisvastaisuus Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Erittäin merkittävä päätelmä ja sen julkistaminen. Tieto menee tietenkin migranteille ja toimii motiivina jengiytymiseen ja sillä tavalla tukee jengiytymistä eikä suinkaan vähennä sitä riippumatta siitä, missä määrin tieto on todenperäinen.

 • Sauli

  Vastaa

  Onhan tämä ollut jo vuosia selvää, etä kaikki ongelmat kehitysmaista tulevan elättiväen kanssa johtuvat valkoisesta työtätekevästä kantasuomalaisesta veronmaksajasta.

  Sitten kun meitä ei enää ole tässä maassa, en tiedä ketä sitten syytetään. Ehkä ulkovaltoja, kuten nytkin muita syytetään kaaoksessa olevien maiden tilanteesta.

 • p.grandell

  Vastaa

  heh. mitä muuta voi odottaa sionisti-puniikki blaskalta. siksi ei ole ollut 10 vuotteen televisiota eikä hs sekä muita puniikki lehdiltä.itse toistakymmentä vuotta tukholmassa asuneena, nähnyt/kokenut saman sceidan, mikään maa koko planeetaltamme ei pysty länsimaislla pehmis päätä silittävällä systeemilla kotouttamaan yön-timoja tai karvaranteita.

 • Tony

  Vastaa

  Katkaisin jo silloin hesarin, kun amerikka asiantuntija Saarikoski totesi sen ettei trumpista voi tulla pressaa.

 • Rohmar

  Vastaa

  Itselleni tuli yllätyksenä, että kuusitoistavuotiaille ammattikoululaisille maksetaan 800€/kk pihtaana käteen ”kuntoutustukea”, jotta he jaksaisivat laahautua silloin tällöin kouluun, ja valmistua rakennusmiehiksi, jotka eivät osaa käyttää ruuvimeisseliä. Asiaa valaisseessa YLE:n uutisessa ei poikkeuksellisesti ollut yhtään monikulttuurisuutta, joka pitää tietenkin ymmärtää niin, ettei tukien saajissa ole juurikaan kantaväestöä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Entäs mustalaiset? Päteekö hesarin salaliittoteoria myös mustalaisiin?

  Mitä mieltä hesari on afgaanien ja irakilaisten raiskauskertoimelle, joka on 40-kertainen kantaväestöön verrattuna?
  Onko raiskailun syy myös kantaväestön ”rasismi” vai menikö kotouttaminen pieleen? Eli suvakit epäonnistuivat.

  Keväällä 2017 HS julkaisi artikkelin matujen raiskailuista ja tässä siterattiin KRP:n tutkimusta, jossa tuli ilmi nämä holtittomat raiskauskertoimet. Toki on mahdollista, että kurdit vääristävät tilastoja, koska Irakin kurdit lasketaan irakilaisiksi. SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee on tutkinut rikoksiin syyllistyneiden irakilaisten taustoja ja hän paljasti, että lähes kaikki maassamme rikoksiin syyllistyneet irakilaiset ovat kurdeja. 

  Kurdeista noin 60% on sisäsiittoisia.

  Ettei vaan sisäsiittoinen perimä altista rikollisuudelle?!!

 • TT

  Vastaa

  Mistäs nämä maahanmuuttajat Suomeen ilmestyivät? Eikös niiden pitänyt olla rikkaus ja voimavara? Ai niin, kun on se rasismi. Jos jotain rasismia on, niin eikö sellainen pitäisi ottaa laskelmissa huomioon ennen kuin laitetaan rajat auki ja viritetään KelaGold-järjestelmä, joka mahdollistaa terveiden matujen elämän yhteiskunnan ulkopuolella.
  Tämä rasismi-ulina on samaa, kuin jos siltainsinööri nillittäisi maapallolle liiallisesta painovoimasta. Silta sortui ja se on maapallon vika.

  • pää määrää

   Vastaa

   Pitää taas kopioida naapurin puheesta 21.10.21 (Suora käännös venäjästä, jossa viitataan länteen syntyneeseen kultuuriongelmaan.)
   ”Taistelu tasa-arvon puolesta ja syrjintää vastaan ​​muuttuu aggressiiviseksi dogmatismiksi absurdin partaalla, kun menneisyyden suuria kirjailijoita – kuten Shakespearea – ei enää opeteta kouluissa ja yliopistoissa, koska heitä ja heidän ajatuksia, pidetään siellä (länsimaissa) takapajuisina. Klassikko on julistettu takapajuiseksi, he eivät ymmärrä sukupuolen tai rodun merkitystä. Hollywoodissa neuvotaan, miten ja mistä elokuva tehdään, kuinka monta minkä väristä tai sukupuolta olevaa hahmoa tulee olla. Se osoittautuu pahemmaksi kuin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen keskuskomitean agitaatio- ja propagandaosasto. Rasismin ilmentymien vastustaminen on välttämätön, jalo asia, mutta uudessa ”poistokulttuurissa” se muuttuu ”käänteiseksi syrjinnäksi”, eli rasismi on päinvastainen. Rotuteeman pakkomielteinen korostaminen jakaa ihmisiä entisestään, ja loppujen lopuksi todellisten kansalaisoikeuksien puolesta taistelijoiden unelma oli juuri erojen poistaminen, kieltäytyminen jakamasta ihmisiä ihonvärin perusteella. Muistutan, että pyysin eilen kollegoitani ottamaan tämän lainauksen Martin Luther Kingiltä, ​​hän sanoi, kuten muistatte: ”Unelmoin, että päivä tulee, jolloin neljä lastani asuvat maassa, jossa heidät tuomitaan, ei heidän ihonvärinsä perusteella, vaan heidän henkilökohtaisten ominaisuuksiensa mukaan ”- tämä on todellinen arvo.”
   Migranttien arvostelu ei suinkaan Suomessa synny ihonvärin perusteella vaan henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella. Uutisista varmaan olette huomanneet, että puhuja leimataan paholaiseksi, kun hän yrittää estää länteen syntyvän luonnonvastaisen kulttuurin leviämistä itään.

 • Ana

  Vastaa

  Totta

 • JT

  Vastaa

  Olisiko taas on kysymys tästä?
  Bonhoeffer’s Theory of Stupidity
  https://sproutsschools.com/bonhoeffers-theory-of-stupidity/

 • sindrinahk

  Vastaa

  Ei oo kauheasti Venäjällä kotouttamisen kaa ongelmia. OMON käy vähän tervehtimassa jos ne matut nostaa liika päätä.Sama meininki pitäisi saaha Suomeenkin.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Näkeehän syyn kun tarkastelee missä tilassa ne yhdyskunnat ovat mistä nämä neropatit tänne tuodaan.….

 • Peter

  Vastaa

  Valtamediahan ne syyt tietää.. hyvin ”uskottavasti” syyllinen keksitään kun rikos tiedetään. Näinhän se menee ajan hengen mukaisesti. Konsepti on sama kuin uutisointi siitä että rokottamattomat ovat syyllisiä siihen ettei tauti hellitä ja sairaalat ovat täynnä. Mutta miten se kerrotaan kun sairaalat ovat täynnä rokotettuja? ? Uusi variantti jälleen tietysti.

  Kuinka se uutisoidaan kun kokonainen kaupunki tai valtio on näitä mainittuja ”jengejä”? Mikä heitä silloin ahdistaa? Koko länsikulttuuri ilmeisesti, sehän pitää lakkauttaa ja vaihtaa. Tietyllä uskonnolla ei ole mitään osuutta asiaan tietenkään, koska jos siitä kirjoittaisi, voisi sen tietyn uskonnon edustajat loukkaantua ja vaikka saada kimppuunsa, eihän sitä riskiä voi ottaa.
  Näin sitä sahataan oksaa jonka päällä istutaan itse. 

  Kun suvaitsevaisuus tulee raskaaksi rikollisuuden pelosta, synnyttää se tuhoisan ominaisuuden omaavan jälkeläisen, joka aikuisikään tultuaan ottaa vallan, talloo alleen pedon lailla kaiken minkä päällä seisoo.
  Se muuttaa lait, säännöt ja kulttuurin niin että ”suvaitsevaisuuden” kehdosta tulee samanlainen alusta kuin mistä tämä alunperin tullut uskontokulttuuri oli lähtöisin. Tyhmyys on vaarallisempi kuin rikollisuus, koska se on kuin näkymätön vihollinen ja sitä vastaan on vaikea taistella. Ihminen joka luulee tietävänsä, on parasta polttoainetta rikollisuuden kehittymiselle.

  Tässä historian kokemuksia josta olisi voinut ottaa opiksi, mikäli itsekkyys ei olisi sokeuttanut naiivia:

  https://sproutsschools.com/bonhoeffers-theory-of-stupidity/

 • Pitaleipä

  Vastaa

  Katsokaapa kun avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja ns. servaa Renaz Ebrahimin, joka on feministikommunisti maanpaossa Iranista vai olisiko Afganistanista. Klippejä löytyy Renaz Ebrahim ‑nimellä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi