Suurin osa ranskalaisista uskoo Suuren väestönvaihdoksen olevan todellista

61 prosenttia ranskalaisista uskoo, että eliitti pyrkii tarkoituksella korvaamaan etniset ranskalaiset kolmannen maailman väestöllä.

Väestönvaihto

Mielipidemittauksia suorittava Harris interactive for Challenges teki vastikään kyselyä liittyen siihen, onko mahdollisesti Ranskassa meneillään se, mitä kutsutaan Suureksi väestönvaihdokseksi

Mittauksessa kuvattiin ilmiöitä ”eurooppalaisen, valkoisen ja kristityn väestön olevan sukupuuton uhan alla Pohjois-Afrikan ja mustan Afrikan muslimiväestön maahanmuuton takia.” 61 prosenttia vastaajista uskoi tämän olevan todellista.

Lähde: Free West Media

Eurooppa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Politiikka Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rotu Sionismi Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Johan Gaddafi sanoi aikoinaan, että he (muslimit) ottavat Euroopan ampumatta laukaustakaan lisääntymällä Euroopassa.

 • Kovat ajat on edessä

  Vastaa

  Ja totta se on. Ei tätä hulluutta mikään muu selitä kuin, että meillä on hullut vallassa.

 • Vimpeli

  Vastaa

  Eipä se mikään uskon asia ole kun sen kerta voi omin silmin nähdä tapahtuvan monissa valkoisissa maissa.

 • Suomi perässä

  Vastaa

  Kun ruotsista puhutaan, jäävät kantaruotsalaiset vähemmistöksi maassaan siinä 2040 – 2050. Mitä muuta se on kuin väestönvaihto?

 • Snif

  Vastaa

  Tätä se os suomessakin ollut muutaman vuoden, iso sysäys alkoi vuonna 2015, ja nyt aukkohalliuksen ollessa päättäjiä on pistetty vauhti todella päälle, kohta suomeen virtaa tuhansia terroristeja kun ankkurikersarumba lähtee käyntiin.

 • Olli

  Vastaa

  Eihän tämä enää miltään salaliitto teorialta vaikuta vaan ihan todelliselta.

 • TT

  Vastaa

  Koronaresettäjillä ja mamuttajilla on kova kisa käynnissä keskenään, kumpi saa voiton valkoisen väestön nujertamisessa. Juuri nyt näyttää siltä, että koronaresettäjät taitavat päästä voitolle. Tai mene ja tiedä… juoksukilpailussa kilpikonna voitti ylimielisen jäniksen. Massamaahanmuutto on hidas, mutta tasaisen varma valkoisen väestön tappaja.

 • Vantaan asiahenkilö

  Vastaa

  Esimerkkinä mikä tahansa mokutukseen pakotettu maa kuten ruotsi, niin näkee agendan: valkoiset on pakotettu maksamaan oman kansanmurhansa ja lisäksi nämä valkoiset on aivopesty nielemättä häpeämään olemassaoloaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi