Hotellivieraat haukuttiin rasisteiksi heidän valitettua afgaanipakolaisten meuhkaamisesta – ei rahoja takaisin

Lomailijat eivät tienneet brittihallituksen valjastaneen hotellin afgaanipakolaisten majoittamiseen.

Väestönvaihto

Hotelli, jossa afgaanit majailevat brittiläisten veronmaksajien piikkiin.

Iso-Britannian Scarboroughin Grand hotelin henkilökunta oli haukkunut rasisteiksi lomailijoita, jotka olivat valittaneet hotelliin majoitettujen 200 afgaanipakolaisten lasten jatkuvasta häiriköimisestä.

Valitusten mukaan kurittomat afgaanilapset kirkuvat ja huutavat jatkuvasti, ajelevat potkulaudoilla ympäri hotellia, tunkeilevat toisten huoneisiin, painelevat hissien kaikkia nappeja, rikkovat paikkoja, käynnistelevät palosammuttimia ja uhkailevat hotellivieraita.

”Menin sanomaan miehelle tiskin takana, että haluan rahani takaisin ja selitin miksi. Hän alkoi huutamaan minulle ja kutsui minua rasistiksi. Hän tympeästi eväsi minulta takaisinmaksun, joten lähdimme,” eräs hotellivieras oli kertonut.

Hotelli ei ollut antanut minkäänlaista ennakkovaroitusta asiakkailleen siitä, että hotelli on valjastettu valtion toimesta afgaanipakolaisten majoittamiseen.

Lähde: Dailymail

Afgaanit Afganistan Britannia Britannian muslimiyhteisö Maahanmuutto Pakolaiset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Rotuerot Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Apina on aina apina, oleskeli se sitten kakkimajassa tai luxushotellissa. Tekivät oletettavasti tarpeensakin pitkin käytäviä. Wc-pönttöjä luulivat kai juomavesipisteiksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valkoiset britit vielä maksaa niistä huoneistaan, että pääsevät lomailemaan, eivätkä saa olla edes maksamassaan huoneessa rauhassa rotumuukalaisten häiriköinneiltä.
  Kyseiset ”pakolaiset” sen sijaan loisivat niissä huoneissa brittiläisten veronmaksajien rahoilla ja hotellin sotkujen siivoukset maksatetaan myöskin yhteiskunnan rahoista.
  Jatkossa niitä afgaaneja mahdollisesti on useammissakin hotelleissa, ainakin jos brittihallituksen suunnitelmat toteutuvat tulijamäärien osalta.

 • Kahveltaja

  Vastaa

  Lomalla saa samaan rahaan nauttia monikulttuurisuudesta (MoKu). Onnittelut rikkaudesta vaan vaikka loma menikin v…tuiksi.

 • Rotujen välistä

  Vastaa

  Heh, kaikki ei ole kohdillaan saarenmaalla.

  Mutta joo… jos jonnekkin on pakko matkustella lomalle niin valitkaa aina ne lomapaikat joissa saksalaiset majoittuvat. Niissä on paras palvelu ja siistiä. Hintatasokin on maltillinen. 

  En sitten tiedä kummatko ovat pahempia nämä artikkelissa mainitut vaiko juutalaiset. Kaverini joka kiertää työkseen maailmaa kertoi että aina sielä missä on juutalaisia on helvetillinen mekkala koko ajan käynnissä. Ne on röyhkeitä ja käyttäytyy niinkuin muita ei olisi olemassakaan. Hajusteita lotrataan niin että allergisemmat saavat reaktioita. Eikä niillä ole mitään häpyä vaan ne tulee vaikka ja vie toisen terassilta pöydät ja tuolit jos ne on paremmat kun niillä tai ne tarvii niitä. Puhumattakaan että maksettuja aurinkotuoleja ne jättäs rauhaan. Ne vie ne heti jos sattuu käymään uimassa tai joku nostaa persuksensa.

  No, meistä katsoen, molemmat ovat erivärisiä kuin me.

 • TT

  Vastaa

  Herran vuonna 2021 käytetään vielä rasisti-korttia?! Länsimaat ovat tuhonsa ansainneet. Keskuudessamme on vain liikaa idiootteja ja nekin, joilla on edes pihaus älyä, on aivopesty rodulliseen ja etniseen itsetuhoon.

 • Oma linna

  Vastaa

  Komean näköinen pytinki. Eiköhän tehdä tuollainen mutta ei keltaisena. Keltainen on suosittu väri koska se oli aikoinaan kaikkein kallein väri. Tehdään siitä ruskea jotta se imee auringonvalosta energiaa, mutta neljäkerroksisena tiilitalona se olisi vielä lämmin talvella. Eikä liian kuuma kesällä. Ja näyttää noillakin seinillä olevan vahvuutta.

  Montakohan tiiliä tuollaiseen menisi? Pitäisi vain löytää sopiva sinisavi esiintymä ja siitä sitten hommiin. Jos koko Suomen tiiliteollisuuden tarve saadaan alle viideltä peltohehtaarilta, niin ei sitä ihan hirveästi kulu. Ja toisaalta, maaseudun pikkukylissä oli ennenvanhaan muutaman kilometrin välein kylän oma tiilitehdas.

  …että jos tavallisia tiilejä menee noin 55kpl/m², niin ei kun lakemaan. Siitä se sitten lähtee…

  /pete

  • matti mainio

   Vastaa

   Voi olla ettei onnistu. Vihreät tulevat kieltämään saven ottamisen Suomen maaperästä. Saattaa aiheuttaa hätätilan.

  • Baunetz

   Vastaa

   Tuolta rakennusohjeita ja ajatuksia:

   https://www.baunetzwissen.de/

 • Minä

  Vastaa

  Suvakkimaista järjettömyyttä syyttää rasismista, kun toinen ei valittanut ihonväristä, vaan metelistä. Metelin arvostelu ei ole rasismia kuinka päin tahansa tuota asiaa pyöriteltäisiin.

  Tuli taas esille selvällä tavalla miten suvakki ajaa tahtoaan läpi leimakirveillä huiskien, vailla mitään yhteyttä todellisuuteen.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Alkaen 33€, ei paha hinta seikkailulomasta. Joku sammutin tyhjennetty, ei sentään tulipaloa tehty, hui.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Brittihallitus taisi maksaa sievoisen (veronmaksajilta kupatun) summan hotellille partalasten majoittamisesta, kun oli kerran varaa näyttää persettä maksaville brittiasiakkaille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi