Englantilainen oopperayhtiö antoi potkut puolelle valkoisista muusikoistaan ”monimuotoisuuden lisäämiseksi”

"Monimuotoisuus" on yhtä kuin vähemmän valkoisia.

Väestönvaihto

English Touring Opera (ETO) antoi hiljattain potkut 14 valkoiselle muusikolleen, mikä on puolet orkesterin jäsenistä. Erottaminen tehtiin yrityksen pyrkimyksestä ”monimuotoistaa” henkilökuntaansa, eli työllistää valkoisten sijaan mustia ynnä muita ei-valkoisia.

Erotetut muusikot ovat virallisesti freelancereita, jotka voidaan helposti erottaa laillisesti, mutta osa heistä oli soittanut ETO:ssa jo viimeiset 20 vuotta. Valkoisille voidaan näemmä antaa potkut avoimesti rodullisista syistä ilman, että mikään viranomainen aloittaa toimesta juridiset toimenpiteet.

Tällä hetkellä ETO:ssa ei soita yhtäkään ei-valkoista muusikkoa ja sen olisi kuitenkin tarkoitus esiintyä ensi kuussa. Yritykselle voikin tulla ongelmia löytää ei-valkoisia klassisen musiikin muusikoita.

Lähde: Free West Media

Englanti Eurooppa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Syrjintä Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisen historian tuhoaminen Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hans Hearberg

  Vastaa

  sadetansseja ja muuta ei tyollistavaa siis tiedossa

 • TT

  Vastaa

  Seuraava oopperanumero kuulostaakin sitten tältä:
  https://www.youtube.com/watch?v=twDNZ7crTYg

 • pää määrää

  Vastaa

  Länsimainen kulttuuri vetää viime henkosiaan

  Jälleen yksi esimerkki siitä. Kuvittelisin soittajiksi valittavan niitä, joilla on hakijoista parhain soittotekniikka ja taito luoda tunnelmaa. Ei suinkaan minkä värinen on tai kuuluuko johonkin poikkeukselliseen ryhmään.

 • Sghjbkhg

  Vastaa

  Ryhtyisivät tekemään jotain nuo muusikot, vai ovatko tyytyväisiä potkuistaan? Totaalista sotaa vain kehiin.

 • EV

  Vastaa

  Toivottavasti loputkin valkoiset tajuavat irtisanoutua, siinähän rummuttelevat bongorumpuja tyhjälle yleisölle. Täysin laitonta toimintaa orkesterin johdolta, mutta en odottanutkaan mitään muuta umpimädästä Britanniasta. Joka päivä yhä vähemmän ja vähemmän haluan vierailla tuossa maassa. Valkoisethan ovat kohta lainsuojattomia.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Ooppera yleisö on niin vaativaa, että jopa Pavarotti joutui pyytämään julkisesti anteeksi laulettuaan yhden nuotin monen tunnin esityksessä väärin. Äkkiseltään saattaa politrukeille tulla yleisökato, koska keskinkertaista oopperaa ei kuuntele koirakaan ulvomatta. ”Parhaallakin” oopperalla on sangen valikoitunut yleisö.

 • Lauma on valtaa

  Vastaa

  No, pitää muistaa mihin suuntaan Iso-Britania on luisumassa. Koska sillä ei ole enää virallisesti omia alusmaita, se tekee omasta maastaan alusmaan.

  Se kuka pitää valtaa kaupungeissa näkyy ihan virkamies valinnoissa. Kukas olikaan Lontoon pormestari? Toisaalta, joka vuosi euroviisuissa Turkin kappale saa suurimman pistemäärän Saksalta.

 • Minä

  Vastaa

  Ihan puhdasta rotuun, ihonväriin, perustuvaa syrjintää, siis rasimia aidoimmillaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi