Saksan ulkoministeri lupasi tuovansa maahan 70 000 afgaania

Saksalla on ennestäänkin kokemusta siitä, mitä tapahtuu kun maahan päästetään suuret määrät lähi-itäläisiä miehiä.

Väestönvaihto

Ulkoministeri Heiko Maas lupasi hiljattain tuovansa maahan 70 000 ”haavoittuvassa asemassa” olevaa ihmistä Afganistanista.

Maas aikoo aloittaa neuvottelut Afganistanin naapurimaiden kanssa, saadakseen Saksalle luvan lennättää näistä maista veronmaksajien rahoilla kymmenet tuhannet afgaanit Saksaan.

Tietenkään Maas ei ole kysynyt tavallisten saksalaisten mielipidettä asiasta, sillä he saattaisivat olla vaikka eri mieltä siitä, että onko viisasta tuoda maahan kymmeniä tuhansia ihmisiä kansallisuudesta, jonka miehillä on jopa 41-kertainen todennäköisyys syyllistyä seksuaalirikoksiin verrattuna eurooppalaisiin.

Lähde: Breitbart

Afgaanit Afganistan Joukkoraiskaus Lapsenraiskaus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Saksan muslimiyhteisö Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Sionismi Talous Törkeä raiskaus Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Syön m35-natsipottani, mikäli ”haavoittuvassa asemassa” olevat eivät ole enimmäkseen ”kovan elämän” kuluttamia ”17-vuotiaita”.

 • Minä

  Vastaa

  Haavoittuvassa asemassa oleva tarkoittaa hyvässä fyysiesessä kunnossa olevaa nuorta miestä, joka pakenee vastuuta isänmaastaan, siis palmupuukaartilaista. Ei ole mitään tosiasiallista syytä kerätä noita, mutta viherfasistit keräilevät voidakseen tuhota eurooppalaisuuden ja luodakseen kaaoksen, jonka uskovat johtavan heidän totalitaristiseen ihanneyhteikuntaansa, siis he ovat eliittiä ja muut ovat orjia.

 • N.N.

  Vastaa

  Voittonvarmoja uusia saksalaisia, ottavat mitä tahtovat, saavat mitä haluavat.

  Saksan etniset saksalaiset ovat täysin nujerettuja, viimeistään nyt pitäisi noustaa vastaan.

  Suomi tule perään tämän hallituksen kanssa.

 • Pitää olla varovainen

  Vastaa

  Millähän se tuo ne? Sprintterillä? No, ei suuret sanat suuta halkaise.

  Joskus ‑90 luvun alussa ihmettelin miksi Länsi-Saksa ei päästänyt maahan kuin rajallisen määrän turkkilaisia. Mietin että nehän on halpaa työvoimaa ja ne tekee se alimman tason työn sekä liukuhihnatyöt. No, nyt ymmärrän paremmin miksi ulkomaalaisia ei saa olla kuin minimaalinen prosenttimäärä maaperällä. 

  Toisaalta, tilanne on nykysaksassakin ryöstäytynyt käsistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eurooppalaisten poliitikoiden viha valkoista väestöä kohtaan on jotain aivan käsittämätöntä, heidän suurin agendansa on väestönvaihdon kiihdyttäminen.
  Ei ole mitenkään perusteltavissa pakolaisuudella, jos Afganistanin naapurimaista haetaan porukkaa Eurooppaan, kyseiset pakolaiset ovat jo turvallisella alueella, eikä se ole Euroopan tehtävä muutenkaan ottaa näitä vastaan, edellisistäkin pitäisi päästä eroon.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kuvassa on feministejä, transuja ja (parta)lapsia. Eurooppa romahtaa ilman näitä geneettisiä huippuyksilöitä!

  Afganistanilaisista noin 60% sisäsiittoisia johtuen ties kuinka monta sataa vuotta kestäneestä serkkuavioliittojen kierteestä ja tämä on tehnyt asiantuntijoiden mukaan peruuttamatonta tuhoa heidän perimäänsä.

  Esim. Afgaanien erittäin korkea raiskauskerroin verrattuna suomalaisiin voi selittyä perimässä olevista mutaatioista, eli afgaaneilla voi olla raiskausgeeni!

  Sisäsiittoisuus laskee myös älykkyysosamäärää ja impulssikontrollia.
  Esim. Suomessa mustalaisilla on 16-kertainen murhakerroin verrattuna suomalaisiin.

 • TT

  Vastaa

  Kriisi kuin kriisi, niin globalistit junailevat lopputuloksen länsimaiden asukkaiden tappioksi. Olemme niin kyllästyneitä tähän.

 • Kansantribuunit käyttöön!

  Vastaa

  Tosiasiassa kyseessä on pahin mahdollinen maanpetturuuteen rinnastettava rikos joka on verhottu humanitäärisellä perustelulla. Sodan aikana nämä poliitikot vangittaisiin. Nyt rauhan aikana näitä matuja tuodaan kuin liukuhihnalla vaikka tiedetään miten suuria ongelmia niistä aiheutuu ja ovat suuri turvallisuus uhka kantaväestölle.

  On täysin oikeutettua käyttää ennalta ehkäiseviä itsepuolustuksellisia voimakeinoja ohi virallisen, korruptoituneen yhteiskunnan tällaisia Heiko Maasin kaltaisia pettureita vastaan. 

  Sanotaan että esim pieneen 20 000 asukkaan saksalaiseen kaupunkiin sijoitetaan 2000 afgaania. Tässä tapauksessa on velvollisuus toimia ja torjua invaasio. Ennaltaehkäisevästi tai kun invaasio on jo tapahtunut. 

  ”Every generation must wage such a war, not rest on the laurels of a former generation. It is the only way to keep the sadists under control. They can never be totally wiped out but must be constantly attacked and suppressed and driven underground to be hunted like rats.”

  https://extremism96.rssing.com/chan-8228086/article4.html

  Kansantribuunit käyttöön!

 • JT

  Vastaa

  Tämä on ollut tiedossa jo pitkää mutta hölmöily vain jatkuu…

  ”Alhainen älykkyysosamäärä selittää, miksi maahanmuuttajat eivät integroidu”
  http://mctsuhna.blogspot.com/2021/09/mika-pisassa-mattaa-ruotsi-vastasi-jo.html

  • Plääh

   Vastaa

   Haluaisitko sinä, että Suomeen integroituisi iso määrä muukalaisia? Silloinhan he esim. eivät juuri lähde pois

 • N.N.

  Vastaa

  Kiva katsoa tuota kuva, ovat matkalla juhlaan.
  Omaiset jäi kotiin, ei niin väliä, korvattavissa ovat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi