Ranskaan saapunut jo Talibanin taistelijoita ”pakolaisina”

Ranskaan saapuneet Talibanit on otettu valvontaan, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Väestönvaihto

eiffel tower, paris, france

Ranska on omasta toimestaan ryhtynyt pelastamaan afganistanilaisia Talibanin kynsistä lennättämällä väkeä Afganistanista Ranskaan. Virallinen selitys on, että Ranskassa he ovat turvassa Talibanilta, joka vastikään otti vallan itselleen.

Nyt on paljastunut, että ainakin viisi Talibanin sotilasta on saapunut Ranskaan ”pakolaisina”. Heitä ei tietenkään ole käännytetty takaisin, vaan heidät on ”otettu valvontaan”, mitä se sitten ikinä käytännössä tarkoittaakaan.

Virallinen Eurooppa pitää Talibania terrorijärjestönä, joten on outoa, että sen jäseniä päästetään nyt maanosaan, etenkin kun avoimien rajojen kannattajien mukaan muut alueelta tulevat saapuvat nimenomaan Talibania karkuun.

Lähde: Kansalainen

Afgaanit Afganistan Euroopan unioni Maahanmuutto Politiikka Ranska Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Taliban Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ranskasta kuuluu nykyisin pelkkiä huonoja uutisia. Maa onkin laskettava nykyään niin runsaslukuiseen p*skamaiden joukkoon. Ranska tuottaa mailmalle roskaa ja riesaa, mutta on eräs poikkeus, nimittäin ’Aigle’-merkkiset kumisaappaat, jotka olen havainnut kestäviksi ja hyviksi. Kaikki muu on roskaa ja maa on enää pelkkä vapaamuurarien pilalle paskoma kasa ihmisjätettä.

  • Jupi

   Vastaa

   Jos tekisivät yhtä hyviä autoja kuin tupakansytyttimiä niin ei ajelisi kukaan mersulla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä ”valvontaan ottaminen” ei tarkoita konkreettisesti yhtään mitään.
  Kun isku eurooppalaisia kohtaan tapahtuu, samat poliitikot ja virkamiehet ovat selittelemässä, että ”kyllä se tiedusteluviranomaisten seurannassa oli” ja asia jää siihen.
  Näitä samoja tyyppejä on aivan varmasti tulossa (ellei ole jo tullut) Suomeen, tätä viranomaisten pakkomiellettä eurooppalaisten arvojen tuhoamiseen ei pysty millään käsittämään. He ovat syyllisiä tähän kaikkeen ja heidän tulee kärsiä tuntuva rangaistus tästä petollisesta toiminnasta.

 • Että näin

  Vastaa

  Ei talipallojen johtajat tyhmiä ole, se on perusolettamuksena virhe. Osalla ihmisistä on perustavaa laatua oleva virhe, asioiden yksinkertainen ja suora selvittäminen on vastenmielistä, mutta kun kyseeseen tulee jäynä, haitanteko, kiduttaminen tai tässä tapauksessa soluttautuminen, löytyy kummasti joiltain kaveri aivosolulle masinoida kuvio kokoon, ei ole edes vaiva näille. Tällaiseen toimintaan uhrataan moninkertaisesti energiaa, aikaa ja pääomaa, there is no limits.
  Toisaalta euroopan ja pohjolan älyllinen ja moraalinen rappio on edesauttanut asian helpoksi tekemistä.
  Tämä viisikko ei ole ainoa mitä ranskaankaan on ujutettu, niitä on tullut vuosien mittaan satoja ellei tuhansia ympäri euroopan. Loputon rahavirta ”sukulaisille” eri maiden tukijärjestelmistä toimii rahoituksen ytimenä, parhaimmat nostavat 2–4 maasta tukia eri nimillä/identiteeteillä (näiden taustoja kun on vaikea jos mahdoton jäljittää).

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  eiffel tower, paris, france