”Puolustusvoimat” ylpeilee kuljettavansa afgaanitunkeutujia Suomeen

Viranomaiset ovat jo myöntäneet, että afganistanilaisten "turvapaikanhakijoiden" joukossa mantereellemme on soluttautunut ääri-islamistisia terroristeja.

Väestönvaihto

päivitetty

Suomen ”puolustusvoimiksi” kutsuttu globalistien palkka-armeija ylpeilee sosiaalisessa mediassa ”turvaavansa” afgaanitunkeutujien kuljettamisen Suomeen. Toisin sanoen Suomea ”puolustava” instituutio tekee kaikkensa lisätäkseen terrorismin, huumekaupan ja raiskausten kaltaisten rikosten riskiä Suomessa.

”Puolustusvoimat jatkaa evakuointioperaation tukemista Kabulin lentokentällä ja sen välittömässä läheisyydessä. Suojausjoukko suojaa ja auttaa @ulkoministerio työntekijöitä avustettavien evakuoinneissa sekä pitää yhteyttä alueella oleviin sotilasjoukkoihin,” luki ”puolustusvoimien” virallisessa twiitissä.

Eri puolilla Eurooppaa viranomaiset ovat jo myöntäneet, että afganistanilaisten ”turvapaikanhakijoiden” joukossa mantereellemme on soluttautunut ääri-islamistisia terroristeja. Lisäksi ”turvapaikanhakijat” itse ovat valtaosin maanpetokseen syyllistyneitä rikollisia, sillä nämä palvelivat ulkomaalaista miehityshallintoa Yhdysvaltojen armeijan vetäytymiseen asti.

Viranomaisten aikavälillä 2009–2015 keräämien rikostilastojen mukaan afgaaneja on tuomittu raiskauksista suomalaisiin verrattuna 53,15-kertainen määrä, jos väkiluvut suhteutetaan toisiinsa. Tämä ei vaikuta kiinnostavan ”puolustusvoimien” päällystöä, joka koostuu yhtä suomalaisvihamielisestä aineksesta kuin Sanna Marinin hallitus.

Lähde: Puolustusvoimat

Afgaanit Afganistan Elintasopakolaisuus Hallitus Huumeet Huumekauppa Kotimaa Maahanmuutto Maanpetos Poliittiset viholliset Puolustusvoimat Raiskaus Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Ano oli paha pettymys. Olis ollut paikka ainoana vaatia äänestystä afgaanien roudaamisesta. PS vaan oli taas kriittinen . Mutta ei tehnyt mitään .

 • Jaakko

  Vastaa

  Oulussa oli 2015 maastopukuisia laukunkantajia. Nyt homma on kehittynyt, suomi lähetti afganistaniin erikoislaukunkantajia…(facepalm)

 • Pyörällä Hurauttaja

  Vastaa

  Laukunkantajien armeija tulee kalliiksi. Miten nämä siat kehtaavat väittää suojelevansa maataan?
  Jokainen heistä petturi. Eikö ole munaa ottaa lopputiliä armeijan leivistä koska älykkyys ei riitäkään muihin töihin hakeutumiseen. Se on voivoi kun suomesta tulee paska maa… Nyt olemme jo kommunistinen paskamaa ei riitä kuin islamovihreä paskamaa niin ilo irti

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Milloinkahan ”puolustusvoimat” alkaa jakaa rynkkyjä islamistiterroristeille ”järjestyksen pitämistä” varten? Päivä ei liene enää kaukana, kun meitä valkoisia kantasuomalaisia aletaan teurastaa muutenkin kuin myrkkypiikeillä joita ”rokotteiksi” valehdellaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Suomen kansan pahimpia vihollisia ovat suomalaiset viranomaiset, he ovat kansanpettureita, jotka tekevät mitä tahansa miellyttääkseen globalisteja.
   Jo 2015 harjoiteltiin laukkujen kantoa, nyt sitä kyseistä osaamista käytetään hyödyksi Afganistanissa.
   Halveksin erittäin paljon tätä Suomen toimintaa. Suomeen tuodaan nyt hymyssä suin sellaista porukkaa mistä todennäköisesti kukaan ei tiedä sitä kaikkea mitä pitäisi. Haaviston ja Ohisalon nyt heti ensi alkuun olisi voinut lähettää sinne Afganistaniin pysyvästi, olisivat varmasti olleet onnessaan kun pääsevät ylistämänsä porukan keskelle, mitä sitä porukkaa tänne tuomaan.

 • EV

  Vastaa

  Nyt oli artikkeli melkosta hevonpaskaa. Puolustusvoimat suorittivat tehtävän viranomaisena, eivät tehneet päätöstä näiden afgaanien roudaamisesta tänne. Samalla tavalla virka-apua annetaan muissakin tapauksissa. Voitte osoittaa syyttävää sormea ulkoministeriöön ja hallitukseen. Tällä tavalla kirjoitettuja juttuja ei pysty ottaa vakavissaan.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Ei. Jokainen väestönvaihtoon osallistunut on syyllinen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   He ylpeilevät tuolla asialla, kun roudaavat rotumuukalaisia Suomeen. Jokainen heistä olisi voinut kieltäytyä lähtemästä tuonne laukkujen kantajaksi, tekivätkö he niin? Eivät tehneet, mielestäni sinne he saavat jäädäkin.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   ”Puolustusvoimat suorittivat tehtävän viranomaisena, eivät tehneet päätöstä …”

   Eikös sitä ole aikaisemminkin sanottu, että noudatti vaan määräyksiä. Ei silloin kelvannut vapauttavaan ratkaisuun. Viittaan tässä Nürnbergin oikeudenkäynteihin.

   Olisivat nuo neidit edes voineet jättää vuoden 2015 tunkeutujien laukut kantamatta. Voihan sitä laukun sisällön tarkastaa sanomalla, että nyt tarkastetaan laukun sisältö.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa
 • Lord Mystery

  Vastaa

  Reilu vuosi sitten sairasta suomalaista turistia ei autettu pois Thaimaasta ja mies kuoli sinne. Nyt kuitenkin haetaan ”suomalais”turistit ja ulkoministeriölle töitä tehneet haetaan perheineen isolla operaatiolla Suomeen.

  Suomen hallitus ei piittaa suomalaisista vaan pitää huolta vain matuista.

 • TT

  Vastaa

  Juuri näin murennetaan korkean luottamuksen yhteiskuntaa, jollainen Suomi on pitkään ollut. Rauhallinen ja maanläheinen kansanluonne on ollut tässä tärkeä tekijä. Terroriuhan ja katukaaoksen tuottamisella on yksi päätarkoitus. Rikoslakiin on saatava erillinen status ihmisille, jotka valtiovalta voi luokitella terroristeiksi. Yhdysvallat on tästä pelottava esimerkki. Monien kansalaisten oikeusturva on siellä romutettu luokittelemalla heidät ”terroristeiksi” tai uhaksi maan sisäiselle turvallisuudelle (ts. uhaksi korruptoituneelle hallinnolle). Näin voidaan tehdä, vaikka kyse olisi tavanomaisista ihmisistä, joilla on vääränlaiset mielipiteet.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kantasuomalainen saa riutua vaikka missä, niin näitä kontrolloituja pers poliitikkoja ja viranomaisia vähät kiinnostaa! Mutta annas olla, kun kysessä on joku rättipää maailman ääristä, niin johan tulee hippuloihin vipinää. Jep, kun on mieluinen kohde, se haetaan verovaroja säätelemättä vaikka maailman ääristä.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Homoarmeijan touhut ei yllätä, tämä on vain huipentuma sille mitä tapahtui 2015 ‑nyt vain terroristien ja potentiaalisten seksuaalirikollisten laukkujen kantamisen lisäksi suojataan kulku asein paremman elintason piiriin ja palkintona odottaa vielä suomen kansalaisuus kun on loisinut maassa riittävän pitkään.

 • Jones

  Vastaa

  Huumeongelma on jo räjähtänyt käsistä kaikissa suurimmissa kaupungeissa. Eikä epäilystäkään ketkä ovat tämän huumeongelman takana. Siirtolaiset.
  https://yle.fi/uutiset/3–11427326
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006558362.html

 • Kaikko Kyörä

  Vastaa

  ”Reilu vuosi sitten sairasta suomalaista turistia ei autettu pois Thaimaasta ja mies kuoli sinne. Nyt kuitenkin haetaan ”suomalais”turistit ja ulkoministeriölle töitä tehneet haetaan perheineen isolla operaatiolla Suomeen.”

  Eikös tuo ko. Herra mennyt ladypoikien perässä Thaimaahan, ja ilman matkavakuutusta.
  Siellä sitten painoi kuin viimeistä päivää, sai jonkin taudin ja maksakirroosin.
  En olettaisikaan, että noin itseaiheutetun homman jälkeen kyytiä kotiin saisi.

 • Perkele

  Vastaa

  Vapaamuurari rottia koko johto täynnä! Hirttää pitäisi tai vyöllä hakata hengiltä maanpetoksesta! Hyi yök mitä touhua.

 • RSHA

  Vastaa

  Kyllä vituttaa mitä pv:stä on tullut. Tuntuu pahalta kun on 12 kk + 1 kk kertaukset kantanut samaa univormua, ja nyt tämä minulle tärkeä instituutio on mädäntynyt tälle tasolle. Nationalistit tarvitsevat oman armeijan.

 • Ilmari

  Vastaa

  Kun 2015 ensimmäiset tulijat saapuivat, sotilaat ottivat haltuunsa heidän laukkunsa TURVATARKASTUSTA varten. Ne läpivalaistiin samalla tavalla kuin lentokentillä. Ei voida ajatella, että tulee joukko miehiä isoine laukkuineen ja jatkaa matkaansa niiden kanssa ilman että kukaan tietää, mitä heillä on mukanaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Voithan sinä tuollaista uskoa.
   Samalla heidän passinsa tarkastettiin ja rekisterin ylläpidosta vastasi Päivi Nerg?
   Omituisesti tässä maassa on tälläkin hetkellä tuhansia paperittomia laittomasti.
   Viranomaisiin ei ole luottamista vähääkään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi