Pakolaisia Afganistanista? Muistutus raiskaustilastoista

Afganistanin viimeaikaisten käänteiden vuoksi on noussut keskusteluun myös pakolaisten vastaanottaminen Afganistanista. Etenkin vasemmistofeministiset piirit ovat innoissaan avaamassa rajojaan jokaiselle halukkaalle.

Väestönvaihto

Ottaen huomioon liberaalien huolen kaikenlaisesta seksuaalirikollisuudesta, tahdomme muistuttaa heitä suomalaisista raiskaustilastoista. Afganistanilaisilla on oma valtava edustuksensa niissä.

Ilta-Sanomien mukaan vuonna 2017 afganistanilaiset raiskasivat 41 kertaa enemmän kuin suomalaiset, kun suhteuttaa tilastot väkimäärään. Perässä tilastoissa tulivat irakilaiset, syyrialaiset ja turkkilaiset. Afganistanilaiset pitivät ykköspaikkaa aktiivisimpana raiskaajaryhmänä.

Mikäli otamme pakolaisia alueelta, voimme varautua raiskaustilastojen nousuun. Miten tämä ei ole ristiriidassa feministisen politiikan kanssa?

Lähde: Ilta-Sanomat

Afgaanit Afganistan Feminismi Irakilaiset Joukkoraiskaus Kotimaa Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Sionismi Syyrialaiset Törkeä raiskaus Turkkilaiset Uutiset Väestönvaihto Vasemmisto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Afgaanit ovat olentoja, joitten oikeus elää on kyseenalainen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomalainen feministi on huolissaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja seksuaalirikoksista ja samaan aikaan haluaa ottaa maahan lukemattoman määrän afgaaneja ja muita pakolaisia sellaisista maista, joista tulevien osuus Suomen raiskaustilastoissa on huomattava, miten jollain voi olla aivot noin solmussa?
  Ymmärtävätkö he tilastoista mitään vai jättävätkö he tahallaan tietynlaiset tilastot tulkitsematta?
  Oikeusministeri Henriksson voisi myös katsoa nämä tilastot ennen kuin haaveilee sen enempää pakolaiskiintiön kasvattamisesta. Tosin, suomalaisvastaista hallitusta tuntuu kiinnostavan enemmän väestönvaihdon kiihdyttäminen ja suomalaisten kurittaminen kaikenlaisilla verojen korotuksilla.

  • Well gone

   Vastaa

   Olet asian ytimessä. Ehkä ne ulkomaalaisten raiskaukset ovat sen Vasemmistoliiton agendan mukaan niin paljon parempia raiskauksia. 

   Usein kuulee naisten sanovan että miehet ajattelevat alapäällään. Milläs Welcome-naiset sitten ajattelevat??

 • Plääh

  Vastaa

  Rajat ovat jo auki ja kaikki halukkaat saavat tulla. Näin on ollut jo 30 vuotta

 • pää määrää

  Vastaa

  Tilastoista voisi ilmetä myös rikollisten ikä, vaikka hieman ajattelukykyä omaava arvaa sen ilman tilastojakin ja havaitsee turvapaikkojen jakamisesta päättäneet henkisesti häiriinryneiksi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Irakin, Syyrian ja Turkin raiskauskertoimia vääristää kurdit, jotka lasketaan edellä mainittuihin kansallisuuksiin. 

  Esim. demareitten al-taee on aiemmin kertonut, että Suomessa irakilaisiksi luokitellut kurdit ovat kaikki rikollisia ja olivat niitä jo irakissa asuessaan.

  Ettei vaan afgaaneilla ja kurdeilla ole raiskausgeeni?!!

 • Schlageter

  Vastaa

  Tilasto perustuu kansalaisuuteen (passiin), ei kansallisuuteen. Kun katsoo kansalaisuudeltaan ruotsalaisten osuutta, siitä voi päätellä, että kansalaisuudeltaan suomalaisten ylittävä osuus on ilmiselvästi muukailaisten ”ansioksi” luettavaa, ei varsinaisten oikeiden ruotsalaisten. Ja samalla niiden raiskauksiin eniten syyllistyvien kansojen edustajien, joille joku järjetön on antanut Suomen passin, rikokset näkyvät kansalaisuudeltaan suomalaisten kohdalla. Näin ollen voimme päätellä, että afgaanien raiskausmäärät eivät ole ”vain” 41 kertaa suuremmat kuin suomalaisten, vaan vielä huomattavasti moninkertaisemmat.
  Kuka tästä kaikesta vastaa? Vastuussa ovat kaikkien puolueiden kaikki viimeisten 30 vuoden aikana eduskunnassa istuneet edustajat (muutamaan poikkeusyksilöä lukuunottamatta) toimeksiantajineen.
  Isänmaan ja oman kansan pettäminen on suurin rikos.

 • Jonne

  Vastaa

  En halua raiskaajia Suomeen. Mikä Vit.…u teitä idiootti suvakkeja vaivaa?!!! Totuus ei kelpaa…ja En halua maksaa heidän elämistään!!! PS. Lopetan työnteon jos halutaan lisää pakolaisia.…

 • Red alert

  Vastaa

  Kuinka paljon raiskauksia tapahtuu vielä perheiden sisällä joista ei raportoida ?. Sitä ei taida tietää kuin asianosaiset, kiitos sharia lain.

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Ei matut omiaan raiskaa.

 • Sepe

  Vastaa

  Josko nyt voisi painottaa turvapaikan saamiseksi todellista hätää eli otetaan vain naisia ja tyttöjä. Ei varmasti nouse raiskaustilasto näin menetellen. Toimittajia, opettajia, koululaisia…….. jätetään ne velliperse rintamakarkurit selvittelemään asioitaan sinne paikan päälle jotta olisiko kannattanut pistää vähän hanttiin vai ei?

  • Nimetön

   Vastaa

   Raiskaustilastot kasvaa sitten kun nämä lapset kasvavat teineiksi/aikuisiksi ja kun naiset lisääntyvät. Eli paska idea.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi kannatat väestönvaihtoa?
   Jo nyt Suomen väestönkasvu johtuu käytännössä kokonaan vieraskielisen väestön kasvusta, tätä ei tarvita lisää, sillä jo täällä olevatkin täytyy lähettää takaisin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi