YK vaatii maailman maita maksamaan mustille korvauksia ”rasismista” – pelkkä raha ei riitä

YK:n ihmisoikeuskomissaari vaatii sinua maksamaan korvauksia mustille heidän kokemasta "rasismista."

Väestönvaihto

Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuskomissaari Michelle Bachelet oli hiljattain pitämässään puheessa Geneven konferenssissa patistanut maailman valtioita maksamaan korvauksia mustille.

”Valtioiden on lakattava kieltämästä rasismi ja aloitettava sen purkaminen. Rakentakaa luottamusta; kuunnelkaa afrikkalaistaustaisten jälkeläisten ääntä. Kohdatkaa menneisyyden perintö ja toimittakaa korvaukset,” hän oli sanonut viitaten mustien esi-isien kokemaan orjuuteen ja jatkanut vielä tehden selväksi, että pelkät rahalliset korvaukset mustille eivät vielä riitä.

”Korvausten ei tulisi olla ainoastaan taloudellisia hyvityksiä. Sen tulisi lisäksi sisältää kuntoutusta, tiedostamista epäoikeudenmukaisuuksista, anteeksipyyntöjä, muistotilaisuuksia, koulutuksellisia uudistuksia ja takeita siitä, että moiset epäoikeudenmukaisuudet eivät tule enää toistumaan,” Bachelet jatkoi.

Vaikka suomalaiset eivät ole koskaan kolonialisoineet Afrikkaa, Suomi on jo suorastaan ylimaksanut korvauksia mustille kelarahojen muodossa.

Lähde: https://apnews.com/article/united-nations-death-of-george-floyd-racial-injustice-race-and-ethnicity-government-and-politics-8fa368dced6c7e34af4e4ecc3fdbccb4

Afrikkalaiset Filosofia Historia Hyvinvointi Kärsimyskorvaus Kotimaa Kulttuuri Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdistyneet kansakunnat Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Mä voin kuntouttaa metsätöissä muutamaa.….…..

 • Että näin

  Vastaa

  Suomi ei ole koskaan kolonialisoinut mitään tahi missään, päinvastoin ruotsi ja venäjä ovat käyneet täältä hakemassa milloin mitäkin omiin tarpeisiinsa; pääasiassa sotajoukoksi.
  Ihan oikean historian lehdiltä voi lukea kuinka suomalaisia miehiä jahdattiin kasakoiden voimin työvoimaksi venäjälle, kasakat vyöryttivät talo talolta eteläsuomea idästä lännen saaristoihin asti, keinoja kaihtamatta.
  Ainoa ”kolonialistinen” vivahde on saamelaisten kohtelu, mutta nekin tapahtuivat suurin osin ruotsin vallan aikana mutta myös venäjän, mutta kumpaankin aikaan kuului ulkomainen pakkovalta.
  Kelan rahat ovat hippusia siihen verrattuna mitä afrikkaan sotaa käyviin maihin on syydetty ”kehitys”apuna samoin kuin aasiaan esim.Myanmar, ainoa vaikutus on ollut että apua saaneet ovat nyt täällä kelan/sosiaalin luukulla työvoimareservissä.

 • Dirty jew

  Vastaa

  Likainen jutku ei löydy yököttävämpää valehteleva ihmis ryhmää planeetalta!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  UN on ollut perustamisestaan lähtien globalistien ja pedofiilien tyyssija… Itse pitänyt YK:ta paljon EU:ta suurempana uhkana

 • EV

  Vastaa

  Suomi ei ole velkaa KENELLEKÄÄN! Suomi on ollut aina jonkun toisen vallan sortama, mutta pieni Suomen kansa on silti selvinnyt tähän päivään asti. Onneksi monet eurooppalaiset kyllä tietävät, että afrikkalaisille ei pidä maksaa enää senttiäkään, vaan heiltä pitää periä korvaus meidän kotimaiden tuhoamisesta ja kansalaistemme raiskaamisesta ja tappamisesta ja sen jälkeen lähettää takaisin, mistä tulivat. YK: kaltaiset järjestöt loivat niin kutsutun rasismin maailmaan, terve ihminen ei koe luonnolliseksi tätä eri rotujen kaaoottista yhteiseloa, mustat afrikkalaiset eivät ole sen vähempää ihmisiä, kuin mekään, mutta heidän paikkansa ei todellakaan ole täällä! He eivät tykänneet valkoisten tulostakaan Afrikkaan, paitsi silloin, kun valkoiset kasvattivat heille suuhunpantavaa…

 • jani

  Vastaa

  Milloin arabit ja muslimit maksaa korvauksia valkoisten orjuuttamisesta ja teurastamisesta viimeisen tuhannen vuoden ajalta?
  Entä Etelä-Afrikan valkoisten murhat ja vainot?

 • jani

  Vastaa
 • Huru-ukko

  Vastaa

  Mahtaisi siinä alkaa melkoinen älämölö jos ja kun ei rahaa jaettaisikaan vaan näitä sn. aineetomia korvauksia, koulutusta kotiutumista ja silleen… Halvemmaksihan se tulisi maksajallekin kuin se ikuinen rahan lappaminen.

 • Matti Laivaterva

  Vastaa

  Milloin arabit pyytävät anteeksi mustilta orjakauppiaina ja orjanomistajina toimimistaan?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Käynnissä on suunniteltu ja systemaattinen valkoisten alentaminen, nöyryytys ja kansanmurha, joka tulee johtamaan valkoisten vastaiskuun. Jossain vaiheessa on pakko tapella vastaan.

  • Bisse

   Vastaa

   Kyllä, ei kaikki valkoiset ryömi hautaan näiden globalistiroistojen härskiydestä huolimatta.

 • Hyperborean

  Vastaa

  Alun alkaen orjakaupan suurimmat toimijat ja eniten hyötyneet tahot olivat juutalaisia. Seuraavaksi eniten orjia möi itse mustat ja arabit, valkoisten ollessa orjakaupan pieni vähemmistö. Jännä homma että vastuun kantaja taas kerran on valkoinen mies… 

  Pitäisi olla typerimmällekin selvää mikä on tämän rodullistetun multikultikolonialismin ja ihmismassojen valkoisiin maihin vyöryttämisen lopullinen idea, mutta ei. Mainitse j‑sana ja alkaa holohöpötys. Uhriutumiskultilla mainetta ja mammonaa, kriitikoille leimaa ja tuomiota. Joku fiksu joskus sanoi että ”tietääksesi kuka hallitsee, täytyy tietää ketä et saa arvostella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Transatlantinen orjakauppa oli pääosin juutalaisten käsissä. Ei muuta kun lasku perään

 • Anonyymi

  Vastaa

  No täälläkin Suomessa poliisit polvistuu eliitin sanelemana neekeriensä edessä Black lives matter laput kädessä. Suomalaiset sotilaat laitetaan kantamaan kunniakansalaisten laukkuja. Seuraavaksi voisimme pitää tilaisuuksia missä vuoron perään valkoiset suomalaiset suutelevat rotumuukalaisten jalkoja pyydellen kovaan ääneen anteeksi. En olisi ikinä voinut kuvitella miten sairaaksi tämä nykymeno on mennyt. Miettikää myös, että kuinka paljon Pridee hehkutetaan. homoseksuaalisuutta, pedofiliaa, transuja ynnämuita mielisairaita sodomiitteja ylistetään ja normalisoidaan mediassa, kirkossa naispapit siunaavat homoja ja myöntävät alaikäisille homoille palkintoja. Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Elämme todella sairaassa yhteiskunnassa. Ei olisi välttämättä kaukaa haettua sanoa, että elämme helvetissä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Vuh, vuh 😉 minun Mustille ei raha kelpaa 😉
  Leikkasin parlan rasvaista lohen nahkaa 😉
  Se riittäköön muillekin mustille 😉

  Sekä pala maukasta Halvan lakritsaa, se itse maksaen.

  Seppo Lehto

 • Julli

  Vastaa

  Miten nämä mielenterveyspotilaat pääsevät näihin tehtäviin?

 • J.K.

  Vastaa

  Pitääpä lähettää afroamerikkalaisille CRIPS ja BLOODS ‑jengeille suoraan tästä lähtien rahaa, ettei raha kierrä minkään sionistisen hyväntekeväisyysjärjestön kautta. Myös Israelille pitää muistaa lähettää kerran kuussa ainakin kolmasosa palkasta. Eiköhän se Uusi Maailmanjärjestys sitten polkaise nopeammin käyntiin… Lapsenlapsemme tulevat elämään orjuudessa, ellei tätä paskaa saada pysäytettyä väkivallattomasti, eli äänestämällä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  YK olisi pitänyt lakkauttaa jo aikoja sitten. Tuollaiset ”ihmisoikeuskomissaarit” ovat pelkkiä suojatyöpaikkoja.

  • Julli

   Vastaa

   YK on pääasiassa neekereiden ja muiden kehitysmaalaisten työllistäjä ja muiden syyllistäjä.

   Muistakaa tämä, kun teiltä tullaan taas erilaisilla säälittävillä tarinolla keräämään rahaa neeker… siis hyvään tarkoitukseen.

 • Kari

  Vastaa

  Tällainen hörhöily ei voi kantaa kovinkaan pitkään. Some-urpojen lyhyt kulta-aika ja sitten järjestyksen palautus. Jos väittämä historian toistumisesta pitää paikkansa, ehkä tämä vielä iloksi kääntyy.

 • jeppe

  Vastaa

  Valkoisten kansanmurha menossa aktiivisesti ympäri maailmaa ja nyt pitäisi vielä maksaa korvauksia näille murhaajille?

 • Santeri

  Vastaa

  No jo on taas. Nuorna miehenä kun tanssimme lemmen lepikossa rytkypolokkaa rystyset verillä niin jos joku olis tullu huutamaan meille että pussatkaa neekerin persettä olisimme yhteistuumin antaneet sille lölläkän. Minoon elämäni tehny töitä ja maksanu mitä on vaadittu, mutta liika on sentään liikaa. Tämmösiä munapuoliapinoita minen oo missään kontrahtissa luvannut elättää ja minä hommailen itelleni nyrkkiraudan. En tiedä onko pajatso tuttu, mutta eturessut tippuu ja se on satasen varma.

 • Jussi sirvio

  Vastaa

  Höh!!!!

 • Jokeli

  Vastaa

  Pitäisikö valkoista miestä syyllistää orjuudesta, vai kiittää sen lakkauttamisesta?

  Orjuutta on ollut olemassa vähintään kirjoitetun historian ajan. Sitä ovat harjoittaneet kaiken rotuiset ja ihonväriset kansat kaikilla asutuilla mantereilla. Australiasta, ennen eurooppalaisten invaasiota, tosin minulla ei ole tietoa. Ehkä, ehkä ei. Myös orjuuden vastustamista lienee myös esiintynyt näistä ajoista asti.

  Euroopassa orjuutta ruvettiin kieltämään 1700–1800-lukujen taitteesta lähtien. Kristittyyn moraaliin ei enää sopinut orjien pitäminen. Eurooppalaiset aatteet ja orjuuden lakkauttaminen levisivät pian muillekin mantereille. Seuraavan n. 100:n vuoden aikana, valkoiset miehet, lähinnä ranskalaiset, britit, espanjalaiset ja portugalilaiset saivat aikaan orjuuden lakkauttamisen Amerikassa, Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Kaikkialla, mihin valkoisen miehen valta ylettyi. He onnistuivat myös painostamalla saamaan kolonialisoimattomia, itsenäisiäkin valtioita, kuten Siam kieltämään orjuuden maissaan. Etiopiassa italialaisten invaasio 1935 lopetti orjuuden. Kiinassa orjuus lakkautettiin 1910. Syytä tai valkoisen miehen vaikutusta tähän en löydä googlaamalla, mutta käytännössä orjuus jatkui ainakin 1949 asti, jolloin valkoisen miehen ideologia, kommunismi lopetti sen. Arabian niemimaalla, orjuus lakkautettiin vasta 1950–1960-luvuilla. Melko varmasti vasta länsimaiden ja YK:n painostus johti lakkauttamiseen.

  Nämä ovat tietenkin virallisen orjuuden lakkauttamisia. Varmasti epävirallista orjuutta esiintyy vielä joissakin maissa, jotka eivät kuulu valkoisen miehen länsimaisen kulttuurin piiriin, mutta miten siitä pystyy syyllistämään valkoista miestä? 

  Jos olen ymmärtänyt oikein, nykyiset syyllistämiset johtuvat USA:n mustaihoisten, joista suurin osa on sinne tuotujen orjien jälkeläisiä, kapeasta näkökulmasta orjuuteen. He lienevät sisältäneen orjuuden jonkinlaiseksi kollektiiviseksi kokemukseksi, jonka painoa he edelleen kantavat harteillaan, vaikkei kenenkään isovanhemmatkaan edes ole olleet orjia. He haluavat syyllistää esivanhempiensa orjuuttamisesta USA:n valkoihoisia, joista vain x% on valkoihoisten orjanomistajien ja orjakauppiaiden jälkeläisiä, joiden isovanhemmatkaan edes eivät ole olleet orjanomistajia. Olettaisin, että he ymmärtävät orjuuden enimmäkseen USA:n oman historian valossa, eivätkä maailmanlaajuisessa mittakaavassa, kuten minä, jossa orjanomistajilla on ollut kaikenlaisia ihonvärejä. Siksi syyttävät asiasta vain valkoihoisia, mutteivät esim. orjien hankinnasta ja myytäväksi tuomisesta vastanneita mustaihoisia afrikkalaisia heimoja ja kuninkaita. Jos pelkän ihonvärin perusteella vaaditaan anteeksipyyntöä, se on puhdasta rasismia, olkoonkin, että USA:ssa vain valkoihoiset omistivat orjia yli 150 vuotta sitten. Kuitenkin siellä juuri valkoinen mies soti toista valkoista miestä vastaan USA:n sisällissodassa, jotta nyt valkoista miestä syyllistävä musta mies vapautettaisiin orjuudesta. Pitäisikö näitä orjuutta vastustaneita valkoisia miehiä ja heidän jälkeläisiään ennemminkin kiittää työstään ja uhrauksistaan, kuin syyllistää, vai olisivatko asiat, ilman heidän apuaan, mustaihoisilla USA:ssa paremmin, jos orjuus olisi sisällissodan jälkeen säilytetty?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi