Monikulttuurinen lasten sarjaraiskaaja sai vankeutta Oulussa

Mojtaba Moradi pakotti asianomistajan sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa.

Väestönvaihto

Oulussa päätyy jälkeen yksi maahanmuuttajapedofiili vankilaan. Sama henkilö on jo kertaalleen aikaisemmin saanut ehdollisen tuomion saman alan rikoksista.

Vuonna 1999 syntynyt Mojtaba Moradi sai yhteensä 4 vuotta ja 3 kuukautta ehdotonta vankeutta huumausainerikoksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, raiskauksesta sekä kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kyse oli siitä, että tekoaikaan 20-vuotias Moradi välitti 15-vuotiaalle kannabista ja oli ainakin kolmella eri kerralla sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa. Yhden kerran Moradi pakotti asianomistajan sukupuoliyhteyteen käyttämällä väkivaltaa.

Lisäksi pedofiili oli kopeloinut toisella kertaa toista 14-vuotiasta uhriaan sekä ollut tämän kanssa 2 kertaa seksuaalisessa kanssakäymisessä. Moniosaaja tulee istumaan nuoresta iästään johtuen vain yhden kolmasosan tuomiostaan, mikä tarkoittaa 1 vuoden ja 5 kuukauden istumista.

Lähde: Kansalainen (1, 2)

Afrikkalaiset Huumausainerikos Kotimaa Maahanmuutto Mojtaba Moradi Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu Törkeä raiskaus Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Jones

    Vastaa

    Ei mikään uuntinen oikeastaan. Pedofiilia ja huumeidenkäyttö on aivan yleistä kehitysmaissa, ja eivät he tapojaan Suomessa tule vaihtamaan. Joissakin maissa pikkutyttöjen kanssa tehdään lapsia vain sentakia, että miehet saisivat poikalapsen jonka kanssa voisivat toteuttaa seksuaalisuuttaan. Sitten kehtaavat vielä väittää, että heidän maissaan ei muka ole homoutta. Ei siis mitenkään ihme, että nämä henkilöt ovat psykopaattisia ja siitäjohtuen heillä on jotenkin outo virne naamallaan aina.

  • Juha Tolonen

    Vastaa

    Tämä on osa vihreää siirtymää.meidän pitää vaan hyväksyä se.jos et hyväksy se on rasismia ja syrjintää

  • Victor

    Vastaa

    Toivotaan että, joku vankilassa eliminoi tän pedofiilin.

  • Eikka

    Vastaa

    Seksuaalirikosten määrä on kasvanut rajusti viime vuosikymmenien aikana, raiskausten määrä on yli kaksinkertaistunut ja esim. lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä tuli tietoon viime vuonna 1 770, missä on kasvua 3,6 prosenttia pelkästään vuoteen 2019 verrattuna ( lähde: Tilastokeskus)

    Pohjoismaissa toteutettu monikulttuurisuuden lisääminen on syössyt maan toisensa jälkeen valtavaan rikollisuuden kasvuun, raiskausten ohella väkivalta- ja huumerikollisuus takovat uusia ennätyslukemia tilastoihin. Rikollisuus on myös entistä raaempaa, päitä irroitetaan ja lapsia joukkoraiskataan kuoliaaksi, aivan kuten kehitysmaissa on tapana.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi