Itä-Uudenmaan poliisi epäilee alueellaan toimivan uudenlaista järjestäytynyttä rikollisuutta

Jo aikaisemmin poliisi on kertonut julkisuuteen, että huumeiden katukauppa on pääkaupunkiseudulla pääasiassa maahanmuuttajien hallussa.

Väestönvaihto

Itä-Uudenmaan poliisilaitos julkaisi tiedotteen, jossa se kertoo havainneensa julkisilla paikoilla paljon aikaa viettävien ”nuorten” kiintyvän yhä enemmän järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Poliisi ei sano asiaa suoraan, mutta käytännössä tällä tarkoitetaan maahanmuuttajien katujengejä.

Poliisi tiedottaa:

”Alueellamme on tullut ilmi viitteitä ryhmittymistä, jotka viettävät paljon aikaansa yleisillä paikoilla ja joissa ainakin osa henkilöistä on syyllistynyt vakaviinkin rikoksiin. Tietojemme mukaan on syytä epäillä, että tiettyjen ryhmittymien kohdalla voi olla kyse järjestäytyneestä rikollisuudesta.

Kyseisiin ryhmittymiin kuuluu alaikäisiä lapsia ja nuoria aikuisia. Joukossa on sekä Suomen että muiden maiden kansalaisia.

Ryhmittymiin liittyen on tutkinnassa lukuisia erilaisia henkeen ja terveyteen kohdistuvia rikoksia, omaisuusrikoksia ja törkeitä huumausainerikoksia. Rikosnimikkeet vaihtelevat näpistyksistä tapon yrityksiin. Näiden esitutkinnoissa on käytetty merkittäviä määriä pakkokeinoja, kuten kotietsintöjä, pidättämisiä ja vangitsemisia. Lisäksi on takavarikoitu huumausaineita.”

Huumeiden katukauppa maahanmuuttajien komennuksessa

Jo aikaisemmin poliisi on kertonut julkisuuteen, että huumeiden katukauppa on pääkaupunkiseudulla pääasiassa maahanmuuttajien hallussa. Nyt poliisi on huolissaan alaikäisten järjestäytymisestä uudenlaisen rikollisuuden saralla, jollaista olemme voineet todistaa kaikkialla Länsi-Euroopassa.

Poliisin suunnitelma on puuttua asiaan viranomaisyhteistyöllä sen sijaan, että se puuttuisi helposti ennustettavien asioiden juurisyihin ja lobbaisi poliitikkoja järkevämmän maahanmuuttopolitiikan kannalle.

Lähde: Poliisi

Afrikkalaiset Arabit Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Siinäpä sitä ”rikkautta”, josta tiesivät varoittaa ne, joita ”rasisteiksi” haukutaan!

 • Arto Kukkonen

  Vastaa

  Ei kai taposen ennaltaestävä toiminta ole hivenen epäonnistunut?

 • Irmgard

  Vastaa

  Varsinkin ulkomaalaistaustaisten rikoksen tekijöiden suhteen pitäisi vallita ns. nollatoleranssi. Eli kun ulkomaalaistaustainen henkilö jää kiinni suoritettuaan minkä tahansa rikoksen, hänet pitäisi karkottaa maasta välittömästi, vaikka hän olisi alaikäinen. Maahanmuuttomyönteiset isänmaanpetturit ovat yhtä syyllisiä maahanmuuttajien harjoittamaan rikollisuuteen, kuin itse rikosten tekijät.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi