Sveitsi antoi porttikiellon kolmelle ”suomalaiselle” ISIS-terroristinaiselle – katso nimet!

Partisaani julkaisee nimet, koska he saattavat pian olla juuri sinun naapureitasi.

Väestönvaihto

Isis-äitejä.

Sveitsi antoi kolmelle al-Holista palanneelle suomalaiselle ISIS-terroristinaiselle maahantulokiellon alueellensa. Samalla kolmikon nimet päätyivät julkisuuteen. Partisaani julkaisee nimet, koska he saattavat pian olla juuri sinun naapureitasi, ja haluamme tiedottaa ihmisiä yhteiskunnallisesti tärkeistä uhista.

Ensimmäinen naisista on Heli- sekä Minna-peitenimillä suomalaisessa mediassa esiintynyt nainen. Hän on vuonna 1985 syntynyt Heidi Puurula. Hän on Isiksen johtaviin jäseniin kuuluneen Nero Saraivan vaimo.

Toinen naisista on vuonna 1992 syntynyt Ebyan Osman. Hänellä on kaksi lasta, joiden isä kuoli vuonna 2017 terrorijärjestön riveissä. Lasten isä sai julkisuutta Suomessa esiintymällä avoimesti ISIS:n videolla Suomesta saapuneena taistelijana.

Kolmas maahantulokiellon saaneista on vuonna 1994 syntynyt Satu Hellsten. Hänellä on ainakin kolme lasta. Hän on esiintynyt peitenimellä Virve. Yksi hänen lapsistaan on mahdollisesti tässä Sky Newsin jutussa esiintyvä suomalaislapsi.

Lähde: Twitter

Ääri-islamismi Ebyan Osman Heidi Puurula Isis Kotimaa Maahanmuutto Muslimit Nero Saraiva Politiikka Rikos Rotu Satu Hellsten Terrorismi Uskonnollinen väkivalta Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Positiivista Suomikuvaa tarjoaa patjat jo Sveitsissä asti

 • Eikka

  Vastaa

  Terroristien vankileireiltä ei saa kotiuttaa yhtään ihmistä, vaan heidän pitää kantaa tekojensa seuraukset siellä missä ovat kauhistuttaviin rikoksiin ihmiskuntaa ja ihmisyyttä kohtaan syyllistyneet.

 • Joukossa on voimaa

  Vastaa

  Harmi ettei näistä tunnu löytyvän kasvokuvia. Tietäisi tulevat vastaan. Toisaalta, vihaiset jätesäkit kierrän muutenkin kaukaa. Tiedä mitä pommeja ne kantaa kaapujensa alla. Tuo keskimmäinen kuulostaa kuitenkin maahantuodulta. Olisiko toista sukupolvea? 

  En oikein ymmärrä miksi mediamme aina sotkee asioita ja väittää näidekin jälkläisiä ”suomalaisiksi”. Ne eivät ole Suomen kansalaisia ja rodullisesti ne ovat vieläin kauempana.

  Toisaalta, ovela veto näiltä terroristinaisilta on houkutella uutta verta tekemään jälkeläisiä miehille, joiden älykkyys ja perinnölliset sairaudet ovat heikentäneet kokonaisia valtioita satoja vuosia kestäneiden serkusavioliitojen kautta. Uusi veri tarkoittaa älykäämpiä ihmisiä jotka pystyvät paremmin toteuttamaan sen mihin nyt ei älyllisesti pystytä. Toisaalta, rintamilla tarvitaan aina miinanpolkijoitakin, jos tulos ei ole haluttu. Sinänsä kuitenkin ironista että monet naiset mainostavat islamia voimaanuttavana voimana ja feminismin kivijalkana. Mutta kun tuonne menee niin nyrkistä tulee jollei tottele miehen jokaista käskyä ja halua. Ja jos miehen kunnia on edes vaarassa, niin kivenmurikkaa tulee päähän että jytisee. Jollei kaulaa vuoleskella poikki. Siinä sitten voimaantunut feministi saattaa tulla toisiin aatoksiin. 

  Koskahan suomalaiset ymmärtää että huomisen taistelijat tehdään tänään?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että nimet ovat julki niin kuin kuuluukin. On edesvastuutonta ottaa näitä Suomeen, nämä olisi pitänyt jättää sinne missä olivatkin ja antaa heidän elää elämäänsä ihannoimassaan kalifaatissa.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Kiva kun julkaisitte nimet. Siitä sitten uutta emäntää etsimään.

 • Happosäiliöön

  Vastaa

  Ja näitä tälläisiä kummituksia sekä rikollisia lennätettiin VIP yksityiskoneilla. Uskomatonta.

 • ihmettelevä

  Vastaa

  STEA jakoi anteliaasti rahaa somaleille, TAAS.sieltä vamaan löytyi lippurahat sveitsiin? onko kalifaatista paluun kulut jo pantu maksuun vai maksaako haavisto omasta pussista?

 • juha.

  Vastaa

  Tämä taas kertoo jotain perse pekan moraalista ja samalla koko hallituksen samalla. Hallitus ja kokonainen Suomen kansa on tyhmä kuin ”vasemman jalan saapas”.
  Eikäpä tässä vielä kaikki. Näiden ISIS-terroristien kersat ovat etusormi pystyssä suomalaisten lasten keskuudessa päiväkodeissa kaikessa hiljaisuudessa, sillä eihän rasististen vanhempien pidä sellaista pikku seikkaa tietää. Eihän?
  ”Saatanan tunarit!!!” ‑Presidentti Urho Kekkonen (1900−1986)

 • Riku

  Vastaa

  No eipä noita pitäs ottaa Suomeenkaa missää tapauksessa. Mut Ohisalo keksii varmaan jonkun ” portin ”.

 • Nimetön

  Vastaa

  Puurulan oikea nimi on HUURULA HELI ja kotoisin Sievistä!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuopan reunalle vaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi