Helsingin poliisi: suomen kieli nykyään harvinaista rikollisjärjestöjen kuulusteluissa

Tunkeutujat pyörittävät jo maamme huumekauppaa, eikä tilanne tule muuttumaan, ennen kuin rajat suljetaan.

Väestönvaihto

Helsingin poliisi myöntää, että rotumuukalaiset muodostavat laajimman järjestäytyneen rikollisuuden uhan Suomessa. Tunkeutujat pyörittävät jo maamme huumekauppaa, eikä tilanne tule muuttumaan, ennen kuin rajat suljetaan.

”Näitä ryhmiä eivät yhdistä liivit, vaan sama etninen tausta ja yhteinen kieli”, Helsingin poliisin rikostarkastaja Markku Heinikari totesi järjestäytyneen rikollisuuden uudesta sukupolvesta.

Maahantunkeutujat ovat suurilta osin vastuussa paitsi huumeiden salakuljettamisesta Suomeen myös huumeiden jakelusta maan rajojen sisällä. Kehitys on johtamassa Ruotsin malliin, vaikka suomalaiset poliitikot ovat vuosikymmenten ajan valehdelleet ”ottavansa opikseen” Ruotsin epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta. Ruotsissa rotumuukalaisrikollisten suorittamat ampumiset ja pommi-iskut ovat jo osa arkea.

Suurimman rikollisuusuhan muodostavat afrikkalaiset ja arabit sekä eurooppalaisperäisistä ryhmistä balkanilaiset. Erityisesti albaanien huumejengit ovat aiheuttaneet suurta tuhoa EU:n jäsenmaissa viime vuosina.

”Helsingin järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnassa on ollut pitkiäkin aikoja, ettei ole kuulusteltu ketään Suomeksi, vaan pelkän tulkin välityksellä”, Heinikari summaa.

Lähde: Iltalehti

Afrikkalaiset Albaanit Arabit Helsingin poliisi Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Poliisi Politiikka Rikos Rotu Ruotsi Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kari

  Vastaa

  Kääntäjät hommiin ja raha siihen sdp-vihr-kesk-kok puoluerahoista. Vaikka kaikki puoluetuet. Nuohan nämä ongelmat ovat tuottaneet.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä ei ole mitenkään yllätys vähänkään asioita ja katukuvaa seuraavalle kansalaiselle.
  Tähän ovat syyllisiä suuri osa maamme poliitikoista, sekä silmänsä ummistavat niin sanotut ”suvaitsevaiset”, joista iso osa on aivopestyjä nuoria naisia.

  Esimerkiksi vilaus pk-seudun katukuvaan kertoo kaiken oleellisen, neekereiden ja lähi-itäläisten pyörittämä huumekauppa on monien silminnäkijähavaintojen perusteella toisinaan hyvinkin avointa ja poliisin tekemä valvonta lähestulkoon olematonta monilla ongelma-alueilla.
  Rajojen sulkemisen lisäksi nuo tyypit pitää kuskata ulos Euroopasta, eikä minkäänlaista oikeutta paluuseen pidä antaa. 

  Ongelmat voidaan ratkaista, jos todellista tahtotilaa löytyy.

 • juha.

  Vastaa

  Näinhän siinä piti käydäkin. Onhan se niin ”kansaivälistä” kun elämä on yhtä raiteiltaan kuin Brasiliassa, Meksikossa ja Kolumbiassa. Vielä kun saataisiin listaan vielä mukaan Etelä-Afrikka niin… ”Tää onnea on!!!”

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Siinä kun on jonakin aamuna vaikkapa Hakaniementorilla on pari kymmentä irtopäätä näytillä jonkin kartellin toimesta kunnon mexicotyyliin, niin silloin voi Kalliosta ja muualtakin ympäri Helsinkiä kuulla innostunutta puheensekaista huokailua ja voihkintaa jonka sisältö on se että nyt takapajulaamme on vihdoin saatu se oikea määrä kansainvälisyyttä ja ihanan jännittävää värinää sekä pelihetkiä.

 • Goyim 33

  Vastaa

  Miten kaikki tumman väriset saadaan pois maasta onkin eri juttu! Raja on ylitetty että maan rotu ei menisi lopullisesti pilalle niinkuin jenkeissä on juutalaisten painostuksen takia käynyt! Esim ruotsi voi selvitä ainoastaan yhteiskunnan totaalisen romahduksen seurauksena että tummat kuolevat nälkään tai taisteluissa ruotsalaisia vastaan joilla on vielä ruokaa!

 • Timi T

  Vastaa

  eikä tilanne tule muuttumaan, ennen kuin rajat suljetaan. Tilanne muuttuu vasta kun
  KAIKKI maahan tunkeutuneet lempataan ulos maastamme.

 • pzkw

  Vastaa

  Tuliko tämäkään uutinen kenellekään yllätyksenä. En mitenkään ymmärrä sitä, että rotumuukalaisten negatiiviset vaikutukset on ollut nähtävissä jo vaikka kuinka kauan useissa euroopan valtioissa, niin meidän pitää upottaa oma valtiomme samaan paskaviemäriin?

 • Tare

  Vastaa

  Hyvä kun asiasta kirjoitetaan ja tuodaan esiin. On vihervassaripunikki touhua että vaiettaisiin rikoksista ja niiden tekijöistä. Ongelma tulee poistaa ihan millä tahansa keinolla.

 • N.N.

  Vastaa

  Näin se on, että tämän päivän vallanpitäjä tuntee sietämätöntä tuskaa kun joku tuo totuuden esille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi