Coca-Cola ostanut henkilökunnalleen ”Ole vähemmän valkoinen” ‑kursseja

Kansallismielisillä on entistä vähemmän syitä juoda Coca-Cola-yhtiön myrkyllisiä sokerilitkuja.

Väestönvaihto

Coca-Cola myöntää ostaneensa valkoiselle henkilökunnalleen ”Ole vähemmän valkoinen” ‑kursseja, mutta yhtiö kieltää väitteen, että se olisi pakottanut työntekijöitään suorittamaan kurssin.

Internet-kurssin opettajana toimii tunnettu valkoisia vihaava aktivisti, Robin DiAngelo, joka kurssilla muun muassa opettaa, että olla valkoinen on yhtä kuin olla ”pöyhkeä, tiedostamaton ja sortava”. Hänen mukaansa yksi kurssi ”rasismista” ei riitä, vaan ihmisiä tulisi jatkuvasti indoktrinoida ”antirasistisella” opilla.

Myös muut suuryritykset tarjoavat henkilökunnalleen samanlaisia kursseja

Vaikka Coca-Cola väittääkin, että kurssi ei ole pakollinen, yhtiö on aiemmin kuitenkin ilmoittanut sen kuuluvan henkilökuntansa opinto-ohjelmaan.

Lähteen mukaan Coca-Colan ohella myös muut tunnetut suuryritykset ovat tarjonneet työntekijöilleen samaa valkoisia kohtaan vihamielistä kurssia.

Valkoisia vihaaviin, kurssiin osallistuviin yrityksiin lukeutuvat muun muassa Microsoft, Lego, Carhartt, Regeneron, Blue Cross sekä myös suomalaistaustainen Nokia.

Lähde: National File

Blue Cross Carhartt Coca-Cola Company Lego Microsoft Nokia Politiikka Rappiokulttuuri Regeneron Robin DiAngelo Rotu Talous Väestönvaihto Valkoinen häpeä Valkoisen historian tuhoaminen Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Samaan aikaan Britanniassa: ”Being offensive can be an offence” eli loukkaaminen voi olla rikos. Ei tietenkään koske kantabrittien loukkaamista, arvelen. Heitä saanee edelleenkin loukata kaikin tavoin. Sen sijaan vierasmaalaisia kohtaan pitää olla absoluuttisen loukkaamaton, samoin sukupuolisekoilijoita yms. Rasismi, mitätöinti, vihamielisyys ja ennakkoluulot sallitaan vain valkoisia kohtaan. Milloin tulee se päivä, jolloin valkoisten massat näkevät tämän kuvion ja alkavat taistella loukkaamattomuudestaan?

 • Rotu on rotu

  Vastaa

  En ole vuosiin käyttänyt Coca-Cola Companyn tuotteita, enkä muitakaan Nestlen tai muiden suurten ei-luteerilaisten yhtiöiden tuotteita. Ja siksi voin aina ylpeänä todeta että olen valkoinen lihaasyövä hetero.

 • EV

  Vastaa

  Luetelkaa mielummin yrityksiä, mitkä eivät olisi tavalla tai toisella hypänneet tähän samaiseen pellejunaan, taitaa lista jäähä lyhyeksi. Nykyään tämä on jo sääntö julistaa valkoisten pahuutta.. avointa rasismia, joka naamioidaan anti-rasismiksi. Elämme todella kaksinaismoralistista ja tekopyhää aikaa, kaikkia keinoja sitä keksii toisten sortamiseen lakien ja moraalikäsitysten yli, kunhan tarpeeksi paljon sitä lobbaa, tiedätte kyllä keiden toimesta. Nauran päin naamaa, jos joku tulee lässyttämään minulle, että elämme vapaassa demokratiassa, jossa on sananvapaus tai niille jotka väittävät valkoisten kansanmurhan olevan äärioikeiston salaliittoteoria.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kansallismielisillä on jo aiemmin ollut syitä boikotoida coca-colaa, tästä huolimatta valitettavan moni kansallismielinen ostaa kaupasta sen tutun kokispullon.
  Minkä takia?

  • Nimetön

   Vastaa

   Sanoit sen jo itse: Tuttu herkullinen kokispullo.

   Hankala ihmisen päästä tästä pikkupaheesta jos ei syvemmin asiaa mieti.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Syitä miettimiseen olisi ollut jo kauan aikaa. Miksi jotkut eivät viitsi edes sen vertaa tehdä vai onko se kokispullo niin paljon tärkeämpi ja sen takia voi tehdä ”pienen” kompromissin ja ostaa tuollaista roskaa?

 • juha.

  Vastaa

  Britannian valtiollinen TV-yhtiö BBC tuo myös panoksensa peliin paheksumalla voimakkasti kahden toimittelijan voimin si6tä, että ”Laskettelukeskukset Euroopassa ja USA:ssa ova liian valkoisia eli ”rasistisia!?!?!?”
  Britannialaiset ovatkin lopen kyllästyneitä BBC:n puolueellisuuteen toiminnassaan ja kansalaiset eivät enaa haluwaisi rahoittaa sen toimintaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ilmeisesti laskettelukeskusten rasistisen valkoinen lumi tulisi inklusiivisesti paskoa ruskeaksi tai kusta keltaiseksi? No, tämähän toteutuu käytännössä mitä todennäköisimmin yksinkertaisesti lataamalla laskettelukeskukset ”rodullistetuilla”, ja jälki on taattua monikulttuurista laatua.

 • Reiska

  Vastaa

  Huomattakoon, että ainakin suurissa suomalaisissa yrityksissä pakotetaan nykyään HR-jakkukanojen toimesta allekirjoittamaan kansainvälinen Code of Conduct-säännöstö. Se ei ole kiveen hakattu, vaan muokattavissa oleva. Nyt se on vielä melko asiallinen, mutta jonain päivänä voi sisältää esim. suostumisen uutisen kaltaiseen koulutustapahtumaan ja valkoisen rotunsa kiroamisen ja erilaisiin hyvitystoimenpiteisiin lupautumisen. Jos et allekirjoita, tulee kenkää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi