YK: Suomen haettava lisää rotumuukalaisia terroristileireiltä

YK lähetti vaatimuskirjeensä valtioille symbolisesti 27.1., joka on globalistien mukaan "holokaustin uhrien muistopäivä".

Väestönvaihto

Globalistijärjestö YK vaatii, että Suomi polttaa entistä enemmän veronmaksajien rahaa kuljettaakseen Syyriaan matkustaneita terroristeja takaisin Pohjolaan. YK:n mukaan al-Holin terroristileirillä olevat Isis-järjestön jäsenet ansaitsevat päästä Suomeen takaisin sosiaaliturvan piiriin.

YK esitti vaatimuksensa yhteensä 57 valtiolle, joista maahanmuuttajataustaisia (mutta uuden asuinmaan kansalaisuuden jo saaneita) terroristeja matkusti tukemaan Isisin sotaa Syyrian hallitusta vastaan. Isisin hävittyä sodan terroristit tahtovat nyt päästä takaisin länsimaihin valkoisten veronmaksajien elätettäviksi.

YK lähetti vaatimuskirjeensä valtioille symbolisesti 27.1., joka on globalistien mukaan ”holokaustin uhrien muistopäivä”. Globalistit väittävät, että Suomen kaltaiset valtiot syyllistyvät ”uuteen holokaustiin”, mikäli ne eivät avaa rajojaan terroristeille. YK vaatii vastausta kirjeisiin 60 päivän kuluessa.

Suomi lupaa totella

Kirjeen lähettäjiä edustava YK:n erityisraportoija Fionnuala Ni Aolain totesi ruotsalaismedialle, että ”ne maat, jotka eivät [hae terroristeja takaisin], osoittavat tahdon puutetta”.

Ulkoministeriön erityisedustaja Jussi Tanner vakuutteli Ylelle, että globalistien ei tarvitse olla huolissaan. ”Linjammehan on nytkin, että kaikki lapset pyritään leiriltä pelastamaan”, Tanner muistutti. Tosiasiassa Suomi ei ole hakenut ainoastaan lapsia vaan myös näiden vanhempia.

Lähde: Yle

Ääri-islamismi Al-Qaida Arabit Isis Jussi Tanner Kotimaa Maahanmuutto Muslimit Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Syyria Terrorismi Ulkoministeriö Väestönvaihto Yhteiskunta YK

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  YK, mielenvikaisten rikollisten järjestö. Nopeuttaahan se tietysti väestönvaihtoprojektia kun tuodaan terroristeja tappamaan kantasuomalaisia pois uusien isäntien tieltä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Antaa sen Allahin hoitaa. Jos se tahtoo noiden kuolevan, ne kuolevat. Jos se tahtoo noiden lentävän aasilla, nehän lentävät!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Mutta painakoon nämä roistot mieleensä sen, että vielä tulee päivä, jolloin kansa nousee laajana rintamana tätä idiotismia vastaa ja ottaa itselleen takaisin vallan, mikä sille kuuluu.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Suomi alkaa tässä jo vähän kaivatakin uutta Nokiaa, sillä EU-tukipaketilla ja muulla maahanmuutolla tienaamamme ilmaiset miljardit eivät kuitenkaan riitä loputtomiin suomalaisen hyvinvointivaltion ylläpitämisessä lähes huomaamattoman pienellä veroasteella, vaikka pitkällehän niilläkin kyllä päästään, se on myönnettävä.

 • juha.

  Vastaa

  YK voi haistaa pitkät paskat. Ainoallakaan maailman valtiolla EI OLE mitään velvollisuutta minkään kansainvälisen lain sitomana tuoda/ottaa vastaan terroristeja, jotka ovat omasta halusta lähteneet tekemään mitä kammottavimpia rikoksia ihmisyyttä vastaan! Sitä paitsi ISIS-terroristit ovat merkittävä turvallisuusuhka suomalaisille! Jopa SUPO vastustaa näiden elujkoiden tuomista Suomeen!!!
  Ottakoot itse YK: lasitorniinsa nämä murhaajat ja kiduttajat!!!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kannatan ennemmin sitä, että näitä terroristeja hyysäävät lähetetään ulos Euroopasta, niin he pääsevät haluamansa porukan joukkoon hyvesignaloimaan, katsotaan sitten miten kauan heillä on kivaa.

 • Kukka Ala-Putkonen

  Vastaa

  Istaelissa on tilaa, onhan se terroristeillekin parempi asustella lähellä palkanmaksajaansa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi