Maahanmuuttajataustaiset lakimiehet syytettynä poliisin tietojen vuotamisesta jengiläisille Ruotsissa

Kaksi arabitaustaista lakimiestä on asetettu syytteeseen poliisin tutkimusaineiston vuotamisesta yhdelle Tukholman pahamaineisimmista huumejengeistä.

Väestönvaihto

Ekrem Güngör ja Amir Amdouni.

Lakimiehet Ekrem Güngör ja Amir Amdouni on asetettu syytteeseen salassa pidettävien poliisin tietojen vuotamisesta Vårbyn verkosto ‑nimiselle maahanmuuttajataustaisten huumediilereiden jengille.

Güngör ja Amdouni ovat kumpikin erikoistuneet jengiläisten puolustamiseen oikeudessa. Käytännössä he ovat korkeasti koulutettuja rotumuukalaisia, jotka ajavat kaduilla sotaa käyvien rotumuukalaisten asiaa hyökäten näin valkoista yhteiskuntaa vastaan.

Tutkijat onnistuivat läpäisemään heidän käyttämänsä kryptatun keskusteluohjelman, jonka kautta he ovat kommunikoineet Vårbyn verkoston jäsenten, mukaan lukien jengin johtajan, kanssa.

Syytteen mukaan lakimiehet ovat auttaneet jengin jäseniä paikantamaan aseita, kertoneet miten välttää poliisin kiinniottamaksi joutuminen sekä luovuttaneet näille esitutkintamateriaalia.

Lähde: Breitbart

Arabikulttuuri Arabit Huumausainerikos Huumeet Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Kuka üllattui? Monesko ”hyvä tyyppi” jo paljasti oikeat karvansa? Etnojengiläisten ja jihadistien omien agenttien päästäminen soluttautumaan yhteiskunnan rakenteisiin mädättää euroopan ja pohjoismaiden alkuasukkaiden luottamuksen koko järjestelmään ja se tässä on eräillä tarkoituksenakin. Silloin harvoinkin kun jotkut suvakkivammailijoiden ”hyvinä tyyppeinä” palvomat etnototeemit opiskelevat korkea-arvoisen ammatin tai pääsevät äänestettyinä soluttautumaan poliittiseen kenttään, lähes poikkeuksetta vihervasemmistoon, paljastuu myös lähes poikkeuksetta näitä tämänlaisia tapauksia ja kontakteja rikollisuuteen ja terrorismiin.

  • Puolueeton

    Vastaa

    Kulttuureilla on eroja.
    Rehellisyys maan perii [= rehellisyys saa aina lopulta palkintonsa] sananlasku. Sananlasku ei pidä paikkaansa niissä kulttuureissa, joissa sitä ei ole keksitty tai se ei ole ollut koskaan käytössä.

  • juha.

    Vastaa

    No, milloinkas lakimiehet ja ‑naisetkaan ovat rehellisiä olleet. Kaverukset vain ”edustivat” asiakkaitaan edeltäkäsin! Mutta tasapäistämisen vuoksi on todettava se tosiasia, etteivät juutalaisetkaan lakimiehet sen parempa ole kun kyse on goyim VS. ”Pyhä kansa!”
    Kaikkein tyhmintä on se kun valkoiset hortoilevat kipa päässä milloin missäkin ja vieläpä selvin päin. Paljainpäin ja kännissä on paljon parempi näky näillä saloilla, josta leipä ei ole koskaan helposti irronnut kun on ensin maksanut kaikenmaailman korot!

  • Neurologi Nykänen

    Vastaa

    No mutta, kukapa olisi uskonut… 

    Olisihan tämä jollain lailla huvittavaaa, jos olisimme itse ymmärtäneet pitää barbaarit ja muut alkuasukasheimot rajojemme ulkopuolella ja olisimme siten turvassa vastaavalta. Nythän meillä on tätä roskajoukkoa jo eduskunnassa asti, joten on vain ajan kysymys, milloin meilläkin alkaa julkisuudessa näkyä vastaavat tapaukset.

    • Sairasta touhua

      Vastaa

      Ei näy meillä julkisuudessa. Kaikki matuloisten rötökset salataan visusti.

  • Jones

    Vastaa

    No ei mikään ihme. Jos on tummempia vartijoita, he kääntävät selkänsä jos tummempi heiluu. Olen nähnyt kun näin on käynyt. Tummemmat vartijat vain naureskelivat, kun heidän rotuveljensä häiriköi ravintolan edustalla. Jos valkolainen olisi häiriköinyt, niin olisivat varmaankin väkivaltaisesti vieneet putkaan.

  • Jepulis

    Vastaa

    Eihän matuloinen matuloisen silmää noki.

  • Tulevaisuus on karu

    Vastaa

    Eikä siirtoloinen siirtoloisen.

  • Nimetön

    Vastaa

    Ei tässä soluttautumisessa ole mitää uutta ja ihmeellistä. KGB oli aikanaan soluttautunut kaikkialle Suomalaiseen yhteiskuntaan. Poliisiin, poliittisiin puolueisiin, joka paikkaan

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi