Marinin hallitus: Verovaroilla maksetut lakimiehet laittomille siirtolaisille!

Koska maahantunkeutujien omat tarinat ovat usein täysin epäuskottavia, tarvitsevat he tuekseen ammattivalehtelijoita.

Väestönvaihto

Sanna Marinin hallitus ilmoittaa ajavansa ”mahdollisimman pian” läpi rajuja uudistuksia ulkomaalaislakiin sekä oikeusapulakiin. Tavoitteena on lisätä Suomeen pysyvästi jäävien elintasopakolaisten määrää.

Marin pyrkii lisäämään hyväksyttyjen turvapaikkahakemusten määrää muun muassa palkkaamalla maahantunkeutujille juristeja ”julkisin varoin” avuksi turvapaikkapuhutteluihin. ”Lisäksi yksityiselle avustajalle maksettaisiin jatkossa tarpeellisista toimenpiteistä tuntiperusteinen korvaus asiakohtaisen palkkion asemesta”, hallituksen tiedote jatkuu.

”Turvapaikanhakijoiden” onnistumismahdollisuuksia tahdotaan parantaa myös pidentämällä valitusaikoja. Maahantunkeutujille tarjotaan mahdollisuus pelata aikaa juristin avustuksella yhteiskuntaa vastaan sekä mennä tarvittaessa maan alle ennen kielteistä päätöstä.

Juristien tarpeellisuutta alleviivataan

”Hallitus on sitoutunut turvapaikanhakijoiden oikeusturvan parantamiseen. Nyt esitetyillä muutoksilla palataan tilanteeseen, jossa oltiin ennen edellistä hallituskautta. Samalla parannetaan turvapaikkaprosessia ja varmistetaan turvapaikanhakijoiden oikeus oikeusavustajaan heti prosessin alusta alkaen”, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson julisti.

Tiedote alleviivaa ”turvapaikanhakijoita” auttavien juristien tarpeellisuutta.

Koska maahantunkeutujien omat tarinat ovat usein täysin epäuskottavia, tarvitsevat he tuekseen ammattivalehtelijoita, jotka tietävät, millaisilla avainsanoilla oleskelulupa on helpointa saada.

Lähde: Oikeusministeriö

Anna-Maja Henriksson Hallitus Kielteinen turvapaikkapäätös Kotimaa Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Oikeusministeriö Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sanna Marin Väestönvaihto Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Terveisiä sille isoimmalle puolueelle eli nukkuvien puolueelle.
  Ja kiitti vitusti.

  • Louhi

   Vastaa

   Tämä vaalikausi on melko hyvin todistanut sen, että äänestämisellä ei ole kovinkaan paljon merkitystä. Tavalla tai toisella niihin stalinistisen agendan kannalta tärkeimpiin tehtäviin hoidetaan oikeat tekijät, kuten Pekka Haavisto ja Antti Rinne, joiden oikeastaan pitäisi olla jo pihalla. Toki koko farssi lähti liikkeelle siitä, että vaalien nettohäviäjä Keskusta nostettiin hallitukseen. Kansan vaaleissa ilmaisemalla tahdolla on toivottoman vähän merkitystä.

   • Suomessa ei ole enää demokratiaa

    Vastaa

    Samaa mieltä. Viime vaaleissa ei äänestetty ko puolueita ja henkilöitä vastuuseen.

    Käyn silti jatkossakin äänestämässä, koska se on pieni vaiva, mutta paljoa ei pidä odottaa ja eihän se mun yksi ääni muutenkaan paljoo vaikuta, mutta silti.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Tämä asia on minulle ollut selvää jo pitkään. Äänestämisellä ei ole väliä. Et voi vaikuttaa asioihin äänestämällä. Joten on Aivan sama, että äänestätkö valeoppositiopuolue perussuomalaisia vai jotain kommunistipuoluetta. Ainoa tie Kohti Vapautta on kansallissosialistien vallankumous! Ensin on kaiken tietenkin romahdettava eli nykyisen järjestelmän. Se tulee tapahtumaan ehkä hyvinkin pian, virus on pistänyt yhteiskunnat polvilleen, talousromahdus tulee tapahtumaan pian, jonka jälkeen nykysuomalaiset vasta lähtevät kaduille, koska eivät voi enää herätä töihin niin on herättävä tosiasioiden myöntämiseen, jos haluaa lapsilleen, itselleen ja kansalleen paremman tulevaisuuden! Alkavat mielenosoitukset ja mellakat, joissa kansallissosialistit ja kansallisradikaalit ottavat yhteen hallituksen joukkojen ja heidän sätkynukkejen eli antifan kanssa. Tämä on melko todennäköinen visio ja näin tulee tapahtumaan muuallakin Euroopassa lähitulevaisuudessa. Jos haluaa luoda paremman tulevaisuuden on tuhottava nykyinen kapitalistinen mätä systeemi! Kansallissosialismi on ainoa vaihtoehto!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Valtion eli veronmaksajien sijasta suvakit voisivat omista varoistaan maksaa pakolaisina esiintyvien lakimiehet ja majoituksen. Hakea tietysti saa vaikka Suomen kuninkaaksi, mutta hakemukset ja uusintahakemukset tulisi tehdä Suomen ulkopuolelta käsin ja jättää Suomen lähetystöön. Hakemisen tulisi aina olla maksullista, vähintään 1000 euroa per kerta.

 • Granadier

  Vastaa

  Saisipa työssä käyvä valkoinen ihminenkin Suomessa oikeutta, kuten maksetaan rajaton oikeusapu MaTu:kaisille työtä tekevien ihmisten verorahoilla.

  Ei vaan toteudu ja jäät ilman mitään oikeusturvaa maksaen kaiken maailmalta tunkeneille loisijoille.

 • Tom Foolery

  Vastaa

  Kuvassa esiiintyvä joukko ei tarvitse mitään lakimiehiä. Pari sarjaa RK62:lla tuohon joukkooon hoitaisi homman hetkessä.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kuvassa on 42 kenttäkelpoista miestä. Heistä seitsemällä on kepit. Ei mitään kävelykeppejä, vaan puun oksia. Uhkaava lähetysmistapa. Eivät ole välttämättä tulleet tekemään hyvää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikä rahasampo niille verenimijöille. Kun ajatellaan kokonaisuutta, paitsi lakimiehet, on monia muita jotka nyt tekevät massia tällä matu invaasiolla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaarnavene bisnes. Yms. Kyllä ne osaa. Ja kehtaa.

 • Turisti

  Vastaa

  Listaa sitten vaan seinille niistä lakimiehistä, jotka moiseen ryhtyvät.

 • Usko Taito

  Vastaa

  Kuvittelen Henriksonin suunnittelevan, että Suomi lähestyy Ruotsin sosialistista tasoa maahanmuutossoasioissa ja Marinin uskon suunnittelevan pääsyä EU valtaeliitiin suosikiksi. Jokaisella on tietenkin oma motiivinsa.

 • N.N.

  Vastaa

  Kyllä ne ovat Suomen syöjiä, rikollisia, uusi Nürnbergin oikeudenkäynti tarvitaan.

 • Pioneeri

  Vastaa

  Siis nämä oikeudet olivat tph:lla ennen kuin persut ne poisti 2016 ja sen takia nyt on paperittomia.

 • juha.

  Vastaa

  ”Avustajat” ovat arvatenkin demareita!
  Demari ämmä SUPO:n johtoon!!!
  Todennäköisin syin korona tekosyyllä istuvan hallituksen diktatuuri, jolla epämieluisat kansalaiset ”koronaleirille”. Muille ulkonaliikkumiskielto ja totalitaristinen valvonta 247. Kun kantasuomalaiset pois kaduilta pidätyksen uhalla. Tällöin välitön suora ilmasilta Afrikasta Suomeen yötäpäivää jopa miljoona ”pakolaista”, eikä kukaan voi tietää sillä asia salataan ja some sensuuri. Ne, jotka yrittävät tai jakavat tioetoa somessa pidätetään määräämättömäksi ajaksi vailla mitään oikeuksia pidätyksen aikana. Edellinen on pääministeri Sanna Marinin märkä uni!
  Suomen verotus on jo korkeampin kuin Ruotsissa. Työssä käyvän suomalaisen verotus nousee 1000 euroa joka vuosi nyt. Miksikähän?
  Törkeää!!!

 • markku lehtopnen

  Vastaa

  Omien kansalaisten hyväksi ei tehdä mitään ‚poikkeuksen tekee jos kuuluu sisäpiiriin tai on kaveriporukkaa. Avustajahommasta hyötyy vain lakimiehet ja kansa maksaa kohtuuttomia palkkioita. Eipä saa oman maan asukas oikeusapua jos on jokin ropo taskussa mutta ei niin paljon että selvässäkään asiassa uskaltaa oikeuteen lähteä. Tulijoilla on kaikki mahdolliset oikeudet ja avut mutta ei minkäänlaisia velvollisuuksia vaikka rahaa tulee seinästä. Tulijoita ei vaadita edes kieltä opettelemaan tai opettelemaan itselleen ammattia saavat vain maata meidän maksamassa asunnossa ilman huolen häivää ja nyt luvattomat oleskelijat aiotaan laittaa samaan sakkiin eli kaikki saa jäädä on tiedot mitä hyvänsä. Kyllä on törkeää vääryyttä hallitukselta omaa kansaa kohtaan lisäksi ovat vielä valalla vannoneet ajavansa kansan valtakunnan etua pyyteettömästi tosin nykykäytäntö on jotain aivan muuta eikä kukaan puutu.

 • Jype

  Vastaa

  Jonkun ne on maksettava kun persut ne tänne maahan päästi

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi