Muslimioppilaat aiheuttavat jatkuvasti ongelmatilanteita Ranskassa islamistin murhaaman opettajan muistotilaisuuksissa

Ranskassa on kirjattu kuukauden aikana miltei 800 ilmoitusta muslimioppilaiden häiriökäyttäytymisestä Samuel Patyn muistotilaisuuksissa.

Väestönvaihto

Tavallisia kouluikäisiä muslimilapsia.

Islamistin murhaamalla opettajalle Samuel Patylle järjestetyt muistotilaisuudet Ranskan kouluissa ovat saaneet monet muslimioppilaat näyttämään todellisen luonteensa.

Maassa on kirjattu miltei 800 tapausta pelkästään marraskuulta, joissa muslimioppilaat ovat aiheuttaneet häiriköintitilanteita Patyn muistotilaisuuksissa. Kirjattuihin tapauksiin kuuluu muun muassa uhkailuja sekä terrorismin puolustelua. Jotkut oppilaat eivät suostuneet ottamaan osaa tilaisuuksiin.

Miltei puolet tapauksista kirjattiin lukioista ja neljäsosa peruskouluista. Suurin osa tilanteista oli oppilaiden aiheuttamia, mutta seitsemässä prosentissa kyseessä olivat oppilaan vanhemmat.

286 raportoitua tilannetta päätyi poliisin tutkittavaksi ja 136 syyttäjän toimistoon. Yli 130 oppilasta erotettiin toistaiseksi opinnoistaan ja 44 pysyvästi.

Lähde: RT

Ääri-islamismi Islam Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Muslimit Mustat viharyhmät Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rikos Rotu Samuel Paty Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Bob

  Vastaa

  Ullattavaa että rauhan uskonnon harjoittajat tukevat terrorismia

 • Nimetön

  Vastaa

  Maasta pois vaan jos eivät sopeudu 🤔

 • Professori Alex S

  Vastaa

  Rauhan ja rakkauden kipinöitä ne vain ovat, joka muuta epäilee on pölhöpopulisti, rassisti, fassisti, nassisti.

 • Ei kun pois vaan.

  Vastaa

  Ei kai siinä sitten mitään kun nimet ylös ja poistetaan oikeus maassaoloon. Ja vanhemmat saavat lähteä myös koska ovat epäonnistuneet kasvatustehävässään.

 • juha.

  Vastaa

  Jospa nämä lapset poistettaisiin ystävällisen määrätietoisesti ihmisten ilmoilta. Lapset ovat niitä mitä jota heidän päihinsä kirjaimellisesti hakataan! Muslimit ja muslimi vanhemmat eivät tule koskaan kasvattamaan lapsisaan länsimaiseen kulttuuriin. Päinvastoin sellaisetkin maallistuneet muslimit kotimaistaan muutettuaan länteen tulevat ortodoxseiksi islamin harjoittajina eli ”tulevat uskoon”.
  Mys suomalaiset siirtolaiset Pohjois-Amerikassa ovat paljon isänmaallisempia ja vaalivat suomalaisia perinteitään aina kieltä myöten jopa nuortenkin keskuudessa vaihdellen tietysti siitä kiinnostaako asianomaista yleensäkään säilyttää niinkin pitkälle identiteettiään maassa, jossa suomen kielellä ei sinänsä ”tee” mitään!
  Koti-Suomessa ihmiset ovat paljon välinpitämättömämpiä muutoinkin ja tietysti virelä erikseen viimeb vuosina siksi, että isänmaallisuus on suunnilleen kriminalisoitu kommunististen internationalistien ja globalistien taholta, jonka ruummiillistuma on EU!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi