Uuden-Seelannin Polpo kaipaa lisää musliminaisia riveihinsä – esittelee poliisihijabin

Maan poliisi toivoo univormuun liitettävän hijabin houkuttelevan enemmän musliminaisia työskentelemään poliiseina.

Väestönvaihto

Uuden-Seelannin Polpo (poliittinen poliisi) on hyväksynyt musliminaisten käyttämän hijabin virallisesti osaksi poliisin virka-asua. Muutoksen toivotaan houkuttelevan musliminaisia aloittamaan uran poliisissa.

Poliisin edustaja sanoi, että he tähtäävät ”mukaan ottavan” poliisikunnan luomiseksi, joka ”kuvastaa maan monimuotoista yhteisöä”. Tuoreeltaan värvätty konstaapeli Zeena Ali on maan ensimmäinen poliisi, joka käyttää hijabia. Hän päätti alkaa poliisiksi Christchurchin moskeijaiskun jälkeen.

”Huomasin, että poliisissa tarvitaan enemmän musliminaisia. Tuntuu hyvältä kulkea hijab päässä osana virkapukuani. Varmaan moni musliminainen nähtyään sen päättää myös liittyä poliisiin,” hän kommentoi.

Lähde: BBC

Ääri-islamismi Islam Muslimit Poliisi PolPo Rotu Ulkomaat Uuden-Seelannin muslimiyhteisö Uusi-Seelanti Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Mikäs on sen hauskempaa kuin miinojen tallaaminen. Kerta toisensa jälkeen. Yleensäkään kukaan EI enää kunnioita naispoliiseja nykyoloissa. Länsimaiset miespoliisitkin juoksevat karkuun ja antavat jihadistin tappaa tappamisensa. Tämä pelkuri ‑asenne ”otetaan takaisin” hakkaamalla valkoisia miehiä, naisia, lapsia ja vanhuksia urakalla. Eikä edes sekään riitä. Ne, joilla on edes se yksi solu kunnon kotikasvatusta jäljellä. Kirkuu korvaan joka päivä ja yö raukkamaista laiminlyöntiäsi työssä, jonka takia kuoli kymmeniä ja loukkaantui. Ei auta terapiat ei lääkkeet. Ei muu kuin juuria pois viimeinenkin ihmisyyden hiven, jota sinussa on vielä jäljellä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi