Tuleva presidentti Biden lupaa kansalaisuutta yli 11 miljoonalle laittomalle siirtolaiselle

Mielipidemittausten mukaan Bidenin oma äänestäjäkuntakin haluaisi vähentää maahanmuuttoa.

Väestönvaihto

Joe Biden.

Amerikan tuleva demokraattipresidentti Joe Biden kertoi vastikään NBC-uutisten haastattelussa aikovansa myöntää armahduksen 11–22 miljoonalle laittomasti maassa olevalle uuden virkansa ensimmäisen sadan päivän aikana.

”Osa tästä tulee riippumaan yhteistyöstä kongressin kanssa, mutta olen sitoutunut siihen, että virkani ensimmäisten 100 päivän aikana tulen lähettämään maahanmuuttoesityksen Yhdysvaltain senaatille, jolla ehdotan kansalaisuuden myöntämistä yli 11 miljoonalle paperittomalle ihmiselle Amerikassa,” hän sanoi haastattelussa.

Kolme neljästä äänestäjästä haluaa vähentää maahanmuuttoa

Tällä hetkellä Amerikassa on noin 24,5 miljoonaa ihmistä työttömänä tai alityöllistettynä, jotka haluaisivat kokopäivätyön. He joutuvat kilpailemaan työmarkkinoilla maahan tulvivia ulkomaisia halpatyöläisiä vastaan, mikä on kasvattanut vahvasti maahanmuuttovastaisuutta.

Vaalienjälkeisten mielipidemittausten mukaan kolme neljästä äänestäjästä, rodusta ja puoluekannasta riippumatta, haluaa vähentää maahanmuuttoa Amerikkaan maan korkeasta työttömyystilanteesta johtuen. 62 prosenttia oli myös sitä mieltä, että maahanmuuton tulisi laskea nykyisestä vaikka työtilanne parantuisikin.

Lähde: Breitbart

Afrikkalaiset Arabit Joe Biden Laiton siirtolaisuus Latinot Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Demut poid

  Vastaa

  Demut tuhoaa.

 • Aleksi N

  Vastaa

  Molemmat vallassa olevat puolueet ovat Yhdys­valtain ulko­suhteiden neuvoston jäseniä ja sitoutuneet sen politiikkaan. Juuri tuo neuvosto on todellinen vallan käyttäjä USA:ssa.
  – Trump sanoi yhden poikki­puolisen sanan ja nyt ollaan tässä.

  Neuvoston tarkoituksena ei ole vain antaa kansalaisuutta 11 miljoonalle siirtolaiselle vaan koko Etelä-Amerikan väestölle; liittää Etelä-Amerikka osaksi maailman­laajuista imperiumia, jota eliitti tulee hallitsemaan käyttäen YK:ta savu­verhona ja saavuttaakseen nopeammin kaikkien kansojen alistamisen.

 • rudy

  Vastaa

  Mitenniin tuleva? Tyyppi hävisi vaalit.

  • lereviri

   Vastaa

   Vaikka Trump voitti vaalit se ei tarkoita sitä että siitä tulee presidentti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi