Maahanmuuttajat alisuoriutujia koulussa ja yhteiskunnassa – ”Asiantuntija” ehdottaa lisää rahaa afrikkalaisille & arabeille

Rahan avulla afrikkalainen voi taianomaisesti muuttua suomalaisen kaltaiseksi, THL:n erikoistutkija vaikuttaa uskovan.

Väestönvaihto

THL:n tuore tutkimus vahvistaa argumentit, joita maahanmuuttokriitikot ovat käyttäneet jo pitkään: Massamaahanmuutto ei ole Suomelle rikkaus, vaan vitsaus niin sosiaalisesti, kulttuurillisesti kuin taloudellisestikin.

THL selvitti, että maahanmuuttajataustaisilla lapsilla on ”heikommat arvosanat, enemmän mielenterveysongelmia ja huostaanottoja”. Tutkimus koski tuhansien vuonna 1997 syntyneiden lasten elämää aina täysi-ikäistymiseen asti Suomessa.

Tutkimuksessa lapset jaettiin kahteen kategoriaan. Ensimmäinen kategoria sisälsi lapset, joiden molemmat vanhemmat olivat syntyneet ulkomailla. Toinen kategoria sisälsi lapset, joiden vanhemmista toinen oli syntynyt Suomessa ja toinen ulkomailla.

Tutkimusten mukaan maahanmuuttajaperheisiin syntyneillä lapsilla on keskimäärin heikko koulumenestys. Erityisen huonoja koulussa ovat maahanmuuttajat, joiden vanhemmista molemmat ovat syntyneet ulkomailla.

Ratkeaako ongelma ilmaisella rahalla?

Mikäli lapsen vanhemmista toinen oli syntynyt Suomessa ja toinen ulkomailla, erityisen suuria riskejä olivat mielenterveysongelmat ja huostaanotot. Kahden kansakunnan väliin syntyneillä puoliverisillä oli odotetusti psyykkisiä haasteita, mikä voi johtua heidän juurettomuudestaan. Rodunsekoittajavanhemmat tekevät karhunpalveluksen jälkikasvulle, joka ei löydä omaa heimoaan Suomesta muttei myöskään ulkomailta.

Tilastot ovat sikäli harhaanjohtavia, että niissä niputetaan niin afgaanit, somalit, norjalaiset kuin saksalaisetkin samaan ”maahanmuuttajien” kategoriaan, vaikka rotuerot ryhmien välillä ovat merkittäviä. THL:n erikoistutkija Antti Kääriälä myöntääkin, että ongelmat kasautuvat erityisesti afrikkalaisille ja arabeille.

Kääriälä ei kuitenkaan suostu asettamaan afrikkalaisia ja arabeja vastuuseen omasta alisuoriutumisestaan. Sen sijaan hän vaatii, että värillisille maahanmuuttajille annetaan entistä enemmän suomalaisten veronmaksajien euroja erilaisten palveluiden muodossa. Rahan avulla afrikkalainen voi taianomaisesti muuttua suomalaisen kaltaiseksi, erikoistutkija vaikuttaa uskovan.

Lähde: Yle

Afrikkalaiset Antti Kääriälä Arabit Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Rodunsekoitus Rotu Rotuerot Talous THL Väestönvaihto Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olli

  Vastaa

  Voihan v…ttu. Saahan tuonne työntää rahaa, yksi pohjaton kaivo, eikä mikään muutu.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Kloriittikylpy on edullinen, mutta toistaiseksi perimästä johtuvaa älykkyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja ei ole myynnissä. Seropi ei muutu dobermanniksi, vaikka kuinka kasaisi euroja tiskiin…

 • Varmasti totta

  Vastaa

  600 vuoden kuilua ei voi kuroa umpeen rahalla. Se on ajan kysymys milloin kyseiset rodut kehittyvät muiden rotujen tasolle. Evoluutio kehittää ei rotuja eri nopeudella.

  Sijaisperheet ja huostaanotto ovat sikäli kallista toimintaa veronmaksajia kohtaan että sijaisperhe saa 9000e/kk rahaa sijoitetusta lapsesta. Ja tämän päälle tulevat harrastukset ja lomamatkat jne, koska ”huostaanotetulla lapsella tulee olla kaikki samat mahdollisuudet kuin normaalillakin lapsella”. Kuinka moni ”normaali vanhempi” tienaa 9000e nettona kuussa? Ei ihme että huostaanotosta on tullut tiettyjen tahojen business.

  Mutta kuten artikkelissa jo sanottiin, rotujen sekoitusena syntyneet lapset kärsivät paljon mielenterveysongelmista. Eräs mulatti sanoi minulle kerran että ”Minäkin olen suomalainen”. Kesti hetken aikaa selittää että hän on Suomen kansalainen. Mutta suomaalainen hän ei ole. Ilmeisesti vanhemmat eivät olleet kertoneet mitä eroa on rodulla ja sillä, mihin maahan maksaa veronsa.

 • RantaGubbe

  Vastaa

  Ei helvetti miten rasistinen tutkimus!? Miten tuo kaveri on vihatutkimustensa ja ‑puheidensa kanssa vielä vapaana? PolPo karhuryhmän ja panssariautojen tukemana hyökkäämään välittömästi kaveri kotiin, jamppa rautoihin ja putkaan kunnes vankeustuomio saadaan julistettua.

  Ehdottomasti lisää rahaa ja resursseja kehitysmaalaisten kotouttamiseen ja koulutukseen! Pakkososialisoidaan loputkin työtätekevien suomalaisten ihmisten palkoista ja omaisuudesta kehitysmaalaisille.

  Jossakin vaiheessa joku herää tähän kusetukseen!

 • pelle

  Vastaa

  ”THL:n erikoistutkija Antti Kääriälä myöntääkin, että ongelmat kasautuvat erityisesti afrikkalaisille ja arabeille.
  Kääriälä ei kuitenkaan suostu asettamaan afrikkalaisia ja arabeja vastuuseen omasta alisuoriutumisestaan.”
  Katsokaa tätä tietoa https://www.worlddata.info/iq-by-country.php
  Kääriälä lienee tietoinen ja ilmaisee ajattelunsa noin. Liitteen kartta antaa selvän kuvan, miten ihmiset ovat jakautuneet maapallolla. Ilmasto on suuri tekijä, vaikeissa ilmasto-oloissa kyvyt selviytyä kehittyivät evoluution johdosta tuhansien vuosien aikana. Elämiseen tarvittavia kykyjä tarvitaan vähemmän lämpimissä oloissa eikä ole tapahtunut valintaa. Valkea ihokin on evoluution valinta. Vähäisemmässä valossa valkea iho tuottaa enemmän välttämätöntä D‑vitamiinia.
  Vastuun tilanteesta pitäisi kantaa se poliittinen joukko, joka on tilanteen aiheuttanut.

 • Aappa

  Vastaa

  Lisää rahaa afrikkalaisille ja arabeille tarkoittaa käytännössä lisää afrikkalaisia ja arabeja, eli lisää ongelmia.

 • Gari

  Vastaa

  Alkavat nyt vaan suorittamaan ja tuet pois. Jos ei puuro maistu niin menköön takasin sinne kotiinsa ( minä on muualla kun Suomessa).

 • Kainuunkonkari

  Vastaa

  Tuhansien vuosien sukurutsan heikentämät geenit kun kohtaavat suomalaisen naisen odotukset… Ja joku ihmettelee mikä meni pieleen. Sukurutsainen äpäryys(ihmiskunnan täysivaltaiset jäsenet eivät tunnusta degeneroivaa insestiä avioliitoksi) on lahja, joka antaa antamistaan vielä useille sukupolville insestin kierteen katkettua. Teoriassa jopa seitsemänteen sukupolveen. Käytännössä vain muutama sukupolvi on ”vaaran vyöhykkeessä”. No, joskus asiat menevät paremmin, kuin tilastot antavat ymmärtää.

 • juha.

  Vastaa

  Samalla rahalla kun SuomiNautti kävisi kuun pimeällä puolella ”huithomassa”. Matuloisten ”kotoutuminen” ei liikahtaisikaan kuten ei Suomen miljoonia vuosia wanha perueskallio. Ja uskokaa huviksenne. Olisin valmiimpi syytämään rahaa suomalaiseen peruskallioon kuin roskaväelle, jonka ainoa ”suorite” koskaan on ollut vain se, että he ovat tehneet kunnon työteliäistä ja lainkuuliaisista suomalaisista ”RASISTEJA”!!!

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Naapurin puoliverinen ainakin kasvatettiin ihan ”suomalaiseksi”. Äitinsäkin puhui sillä helevetin huonolla suomellaan tytölleen. Enpä usko, että mitään kummempaa kestokriisiä likalla. Kaverit suomalaisia ja sitä rataa, ainakin uskoisin näin.

  Kasvatapa lähi-itäläistä penskaa, varsinkin isän ollessa sieltä ja äidin Suomesta. Ensin sharia ja sitten läksyt. Saattaa seota ja radikalisoitua, hetkeäkään en sitä epäile.

 • Kaarina Korhonen

  Vastaa

  Raha ei auta siinä yhtään Jos ei ole edes halua kotiutua ja noudataan suomen maan sääntöjä ja lakeja. . Niihin on jo vuosien varrella työnnetty varmaan jo ueita miljoonia,mutta tulosta ei näy. Jos ei ole halua noudattaa Suomen maan sääntöjä ja lakia niin heti pois vain maassamme. Maassa maan tavalla eletään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi