Ruotsin arabipuolue uhkaa maata sisällissodalla

Ruotsin arabiyhteisö on Pohjoismaiden suurin.

Väestönvaihto

Ruotsissa perustettiin vastikään arabipuolue (Arabiska partiet), joka onkin jo ottanut ison vaihteen silmäänsä maan islamisoinnin nimissä. Puolue nimittäin uhkaa Ruotsia sisällissodalla.

Uhkauksen tekijä on puolueen puoluesihteeri Krar Al-hamede. Hän kertoo Youtubeen ladatulla videolla heidän olevan valmiita sisällissotaan, johon kuuluuvat sekä aseelliset että kyberhyökkäykset.

Syy ja peruste sisällissodan mahdolliselle aloittamiselle olisi tietenkin ”rasismi”. Al-hameden mukaan sisällissota alkaa, mikäli ruotsidemokraatit pääsevät valtaan. Ruotsidemokraattien äänestäminen valtaan olisi puolueen mukaan epädemokratiaa, minkä vuoksi laeilla ei enää ole merkitystä ja valta pitäisi kumota asein.

Samalla videolla puoluesihteeri kertoo sympatisoivansa sosialidemokraatteja, mutta kuitenkin asettavansa tiettyjä vaatimuksia heitä kohtaan tulevissa neuvotteluissa. Puoluesihteerin mukaan sellaiset yhteiskunnalliset toimijat, joiden mielipiteet eivät ole arabipuolueen vaatimusten mukaisia, tulee saattaa oikeuden eteen.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ANDseeI_Bj8

Lähde: Kansalainen

Ääri-islamismi Krar Al-hamede Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rasismi Rikos Rotusota Ruotsi Ruotsidemokraatit Ruotsin arabipuolue Ruotsin muslimiyhteisö Sisällissota Sosialidemokraatit Terrorismi Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tyrsky

  Vastaa
 • ennustaja2

  Vastaa

  Ehkä mielikuvituspuolueen puhemies on ennustaja. Huonossa tilanteessa sisällissota on mahdollinen 2050, jolloin maahanmuuttajaväestöä on Ruotsissa 30%. Kun katsoo ikäjakautumaa, on todennäköistä, että 16–30 vuotiaat maahanmuuttajanuoret muodostavat tuolloin enemmistön, jolla on ylivoima.

  • Pikku hiljaa kunnes on liian myöhäistä

   Vastaa

   On hyvä muistaa että muutos ei tapahdu pelkästään maahanmuuttajien ja heidän jälkeläisten muuttuessa. Vaan myös kantaväestön muutoksen muuttuessa joka kiepsauttaa äkkiä suhteet täysin päälaelleen.

   Sitten, on myös hyvä muistaa ketkä lasketaan ”ulkomaalaisiksi”. Yksin Ruotsissa asuu 720 000 ulkosuomalaista. Se on hurja määrä kun verrataan sitä koko maan väkilukuun. Ja kuten ruotsalaistenkin, niin myös suomalaisten määrä vähenee pienemmän syntyvyyden sekä ikääntymisen seurauksina. Seuraavat vaalit tulevat näyttämään missä Ruotsi on vuonna 2030. Jolloin kantaväestö on auttamattomasti vähemmistönä omassa maassaan. 

   Ei sovi unohtaa myöskään niitä kuutta miljoonaa ”sotapakolaista” jotka Lofven on luvannut ottaa Ruotsiin, ja joista se koittaa miljoonan verran tunkea Suomeen. Ihan niinkuin 2015. Siki onkin outoa että PT-media joka aikoinaan juuri tästä ilmiöstä varoitti ja teki videomateriaalia, on nyt kääntänyt takkinsa ja kertoo että ei tässä mitään sodanjulistusta ole valkoista rotua vastaa. Ja että kaikki on vain mielenterveyspotilaiden sekä salaliittoteoreetikkojen höpötystä.

   Kannattaa muistaa tämä kirjoitus ja varautua pahimpaan:

   https://markusjansson.blogspot.com/2015/09/isis-iskee-suomessa-miten-se-tapahtuu.html

   Sillä, kun agendaa viedään eteenpäin pienin askelin niin muutosta on vaikea huomata. Ja kaikki tietävät että ihminen ei muista tarksti kuin 3kk vanhoja asioita. Joten, jo 4kk välein voi pikkuhiljaa hivuttaa uusia kasvoja ympäristöön.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi