Ruotsalainen ratkaisu konfliktitilanteisiin: ”Osoita rohkeutta ja katso muualle”

Tukholman paikallisliikenteen kampanjaa on kritisoitu.

Väestönvaihto

Tukholman paikallisliikenne on aloittanut kulkuvälineissään kampanjan, jossa ihmisiä suositellaan katsomaan muualle, mikäli he näkevät väkivaltaisia tilanteita. Kampanjan mukaan toisaalle katsominen on ”kollektiivista rohkeutta”.

Kampanjan mukaan väliin meneminen ja heikommassa asemassa olevan kanssaihmisen puolustaminen on ilmeisesti pelkuruutta. Ruotsalaisen yhteiskunnan rappio on jo siis siinä vaiheessa, että siellä voi avoimesti mainostaa, ettei ongelmatilanteisiin kannata mennä väliin.

Usein rasisminvastustajat kampanjoivat, kuinka julkisilla paikoilla kohdattavaan rasismiin on puututtava. On epäselvää, mitä tämän kampanjan taustahenkilöt ovat mieltä ”rasistiseen käytökseen” puuttumisesta.

Lähde: PT-Media

Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Ruotsi Väestönvaihto Väkivalta Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hölmöt goyimit

  Vastaa

  Suuri kiitos että jaksatte vaikka kaikki on teitä vastaan ollut aina! Ehkä vielä joskus oikeus koittaa, mutta tällä hetkellä ihmiset ovat liian pihalla ja he hermostuvat jos kiistät heidän mailman kuvansa! 

  Jos tosiaan uskoo luojaan/jumalaan oli se sitten mikä tahansa ja ohittaa tieteelliset todisteet! Niin ei voi sanoa kuin hyvää loppu elämää! Vaikka suuresti arvostan vesa ilkka lauriota, niin miksi uskovainen ihminen ei ymmärrä miksi hän on uskovainen???? Ainoa asia mikä minkä saatana on piilottanut on mailmamme ja historia ja miten kaikki on alun perin tänne tullut??? 

  Tuollainen kiihko ”jumalan” huudatukseen ilman mitään kongreettisia todisteita on turhaa! 

  Laurion ym muiden on pakko ymmärtää nämä asiat ja tutkia niitä!

  Meillä todellakin on luoja ja jokainen joka tajuaa nämä asiat todella tulee 100% uskoon! Mutta harva ymmärtää mitä raamattu TODELLA tarkoittaa! Yli 10v olen yrittänyt ymmärtää ja uskon että nykyään ymmärrän mitä ja mikä raamattu on! 

  https://www.youtube.com/channel/UC0_CSKUIVVFlfocgezQEBDg/videos

  https://www.tietopiste.com

  https://ifers.123.st/

  https://www.youtube.com/channel/UC5vXBfxN7rxKeJHJxS8dNDw/videos

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos

  https://www.youtube.com/user/thc682132/videos

  https://www.youtube.com/user/hangman1128/videos

  https://www.youtube.com/user/kathodosdotcom/videos

  Ja miksi Satanisti eliitti haluaa piilottaa ja estää ymmärtämästä mikä tämä paikka on missä me elämme!!!

  Vaikka kuinka arvostan idiotiatyranniasta sivustoa, niin silti luulen että hän ei todellakaa ymmärrä RAAMATTUA JA SEN SANOMAA!!!

  Oli miten oli yllä TODELLA tärkeitä linkkejä siis TODELLA tärkeitä ymmärtääksi luojan luoman planeetan!!!! Kaikki huuhaa postaukset saa unohtaa, mutta jos perehdytte raamattuun, niin yllä olevat linkit anatavat ymmärryksen miksi raamattu ja jumala on totta eikä mitään kristitty sionistien huuhaa uskovaisten paskaa!

  Raamatulle on uskomaton määrä tieteellisistä faktaa!!!

 • Börje

  Vastaa

  Ruotsin kielen osaajille selviää, että tilanteeseen suoraan puuttumisen sijaan tulisi ottaa yhteyttä SL:n omiin toimijoihin tahi muihin viranomaisiin, jotka tulevat selvittämään tilanteen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi