Pappi tarjosi piilopaikan laittomalle siirtolaiselle – tuli tämän murhaamaksi

”Pappi kuoli kuin koira, mikä sopi hänelle hyvin”, maahantunkeutuja kommentoi tekojaan.

Väestönvaihto

päivitetty

Eri puolilta Eurooppaa on viime vuosina kantautunut yhä enemmän uutisia tapauksista, joissa laittomia siirtolaisia auttaneet aktivistit ovat joutuneet lopulta siirtolaisten murhaamiksi, pahoinpitelemiksi tai raiskaamiksi. Viimeisin tapaus sijoittuu Italiaan, jossa kulttuurimarxistinen pappi tahtoi tarjota turvaa laittomasti maassa olleelle tunisialaiselle.

Pappi Roberto Malgesini oli tarjonnut piilopaikan tunisialaiselle Mahmoudi Ridhalle, joka oli saapunut maahan jo vuonna 1993. Ridha sai alun perin oleskeluluvan solmittuaan lumeavioliiton italialaisnaisen kanssa. Avioeron jälkeen hänen lupansa kuitenkin raukesi, minkä vuoksi hänet on ollut määrä käännyttää pois maasta.

Ridha on suorittanut aiemmin vankeusrangaistuksen rikottuaan Italian maahanmuuttolakeja. Käännytyksen toimeenpano ehti viivästyä muun muassa koronan vuoksi, ja Ridha päättikin käyttää tilannetta hyväkseen paeten kulttuurimarxistipappi Malgesinin suojiin.

”Pappi kuoli kuin koira”

Yhteiselo ei kuitenkaan sujunut luontevasti, ja lopulta Ridha päätti tappaa papin. Maahantunkeutuja osti suuren keittiöveitsen ja meni vaanimaan pappia, joka oli suorittamassa hyväntekeväisyyttä köyhien parissa. Kun Malgesini osui Ridhan kohdalle, tämä ryhtyi puukottamaan häntä. Yksi tappavista iskuista osui suoraan papin niskaan.

”Pappi kuoli kuin koira, mikä sopi hänelle hyvin”, maahantunkeutuja kommentoi tekojaan myöhemmin.

Vapaata maahanmuuttoa kannattavat kulttuurimarxistiset piispat yrittivät jälkikäteen puolustella Ridhaa väittämällä, ettei häntä voida pitää vastuussa teoistaan ”mielenterveysongelmien vuoksi”. Tapausta tutkineet poliisit eivät kuitenkaan löytäneet viitteitä siitä, että Ridha olisi koskaan kärsinyt mielenterveysongelmista.

Lähde: National File

Italia Kirkko Kulttuurimarxismi Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Murha Pappi Piilopaikka Rikos Tunisia Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ikävä tosiasia

  Vastaa

  No, nyt kun tämä vääräuskoinen palautetaan kotimaahansa niin se saanee sielä sankarin vastaanoton koska tappoi yhden kristityn. Ikävä kyllä näin se taitaa mennä.

  Pelkojen ja pelkotilojen on tarkoitus suojella meitä kuolemalta. Siitä tulee myös sana ”kuolemanpelko”. No, ikävä kyllä, tässä tapauksessa papin itsesuojeluvaisto ei hälyyttänyt. Ja tässä tulos.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Oppipahan kirkonmies jotain. Ei kylläkään ehtinyt hyötymään oppimastaan, mutta kuitenkin.

 • kuoli kuin kala

  Vastaa

  Italia voisi karkottaa tyypin Tunisiaan siten, että hän putoasi matkalla laivasta mereen.… käsiraudoissa.

 • Soukka-Sopuli

  Vastaa

  Sitä saa mitä tilaa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi