Ei tuomiota kuolemantuottamuksesta valkoisen teinin kuoliaaksi lyöneille mustille

Normaalisti vastaavanlaisissa tapauksista yleensä seuraa tuomio kuolemantuottamuksesta, mutta ilmeisesti, koska tekijät olivat mustia ja uhri valkoinen, oikeus päästi heidät vähällä.

Rotu

Kaksi mustaa nuorta, joiden väkivallan seurauksen valkoinen teini kuoli LeBron Jamesin ”I Promise Schoolin” pihalla Amerikan Ohiossa, todettiin oikeudessa syyttömiksi kuolemantuottamukseen. Sen sijaan heidät tuomittiin vakavasta sekä lievästä pahoinpitelystä.

Kuollut valkoinen teini, Ethan Liming, ja hänen ystävänsä hölmöinä nuorina ajelivat ympäriinsä ja ammuskelivat vesipistoolilla ihmisiä. Mustien nuorten kohdalla tästä syntyi tappelu, jonka aikana musta nuori Deshawn Stafford löi Limingia, joka kaatui maahan ja iski päänsä asfalttiin. Hän menehtyi tämän seurauksena.

Normaalisti vastaavanlaisissa tapauksista yleensä seuraa tuomio kuolemantuottamuksesta, mutta ilmeisesti, koska tekijät olivat mustia ja uhri valkoinen, oikeus päästi heidät vähällä.

Deshawn ja Tyler Stafford vapautettiin syytteistä 17-vuotiaan Ethan Limingin kuolemaan liittyen. Deshawn tuomittiin kuitenkin vakavasta pahoinpitelystä sekä lievästä pahoinpitelystä, kun taas hänen veljensä Tyler tuomittiin ainoastaan lievästä pahoinpitelystä. Deshawn voi silti saada kaksi ja puoli vuotta vankeutta vakavasta pahoinpitelystä.

Tapausta voi peilata tapahtumaan Ranskassa vuonna 2013, missä antifasistit olivat hyökänneet kansallismielisten kimppuun, jolloin Clément Méric ‑niminen äärivasemmistolainen oli kaatunut saamansa iskun voimasta, iskenyt päänsä katukivetykseen ja kuollut tämän seurauksena. Kaksi kansallismielistä tuomittiin tästä 8 ja 5 vuoden vankeuteen kuolemantuottamuksen sijaan taposta. Lisäksi Ranskan presidentti ja pääministeri julkisesti tuomitsivat tapahtuneen ja järjestelmä kielsi 3 kansallismielistä järjestöä.

Lähde: Breitbart

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Miettikää, jos tapahtumat olisivat olleet päinvastoin, valkoiset olisivat tekijöinä, minkälainen mediahaloo asiasta nousisi ja kaikki poliitikot vaatisivat voimakkaasti ”rasismin” tuomitsemista ja samalla varmasti kiristettäisiin ajatusrikoslakeja.

  • Late

   Vastaa

   alkais välittömästi blm mutakuonomellakat joissa paikat tuhotaan, valkoisia tapetaan, kaupat ryöstetään, autoja poltetaan ja huudetaan ruskeat naamat punaisena kuilemaa valkoisille.

 • vajakki 469

  Vastaa

  Samantyyppiset kollektiiviset rangaistukset kuin kansallismielisiä kohtaan tuntuvat olevan vakio myös palestiinalaisia kohtaan; nytkin palestiinalaiskirjailijan palkinto on toistaiseksi jäädytetty Hamasin iskun vuoksi. 

  Muistaako kukaan yhtään kollektiivista rangaistusta juutalaisia kohtaan heidän Gazan kansanmurhansa vaiheiden kohdalla. Niinpä, ei muista.

  Juutalaisten ylivalta ja määräysvalta pitää saada loppumaan. En ymmärrä miksi jotkut pitävät heidän ihmisoikeuksiaan muiden yläpuolella. Johtuuko se jostain kristillisestä sionismista, että kun pyhäkoulussa on lapsena kuultu saarnattavan luvatusta maasta ja luvatusta kansasta, niin vajaamieliset ovat ottaneet nämä horinat tosissaan. Mikään holokaustikaan ei voi tuota vajaamielisyyttä, josta pitäisi aivan aiheellsesti mielenterveysviranomaisten epäillä näihin paradigmoihin jämähtäneiden aivojen vaativan pakkohoitolähetteen, selittää, sillä maailmanhistoria on täynnä kansanmurhia, mutta yksikään murhattu kansa ei nauti samanlaista suojaa jopa omilta väkivallanteoiltaan ja omalta nyt suorittamaltaan kansanmurhalta kuin juutalaisten kansanmurha.

  Muistan itse lapsena pyhäkoulussa alle kouluikäisenä kyseenalaistaneeni jonkun yhden etnisyyden pitämistä muiden etnsiyyksien yläpuolella. Onneksi minulla oli pyhäkoulun täti, joka antoi minun harrastaa tätä yksinpuhelua. Eipä kukaan osannut antaa edes yksinkertaisia rakennuspuita vaikka teoreettisen filosofian muodossa, niin pysähtyneitä nämä heidän dogmansa olivat.

 • KKK

  Vastaa

  Maassa missä annetaan litsaristakin pari vuotta niin luulis rullahuulen saavan ainakin10v tuomion.taas siitä kiinni ettei uhrilla ollut tunnettuja sukulaisia että ois saanut kunnolla julkisuutta.no toivotaan että menee ees 2 v imee Tapolan mustaa makkaraa.

 • Teemu

  Vastaa

  Neekerithän ovat jo lapsesta asti poliisin tuttuja ja jengielämässä mukana tai muuten vain rikollisia. Eivät ne sakoista tai tuomioista muutu. Kuolemantuomio on ainoa, joka rikollisiin muutenkaan tepsii. Mutta eihän mitään toimivia ratkaisuja saa käyttää, sillä tarkoitus ei ole ratkaista mitään ongelmia. Suomessa oli vartija lyönyt ”17 kertaa pampulla alaraajoihin” eli ilmeisesti jalkoihin neekeriä ja tuli kovennettu tuomio rasismin takia vielä. Onkohan Suomessa koskaan annettu ryöstelevälle, tappavalle tai raiskaavalle neekerille kovennettua tuomiota rasistisen aspektin tai jopa puhtaasti rasistisen motiivin takia? Tokkopa. Olisi ihan mielenkiintoista tietää tuosta vartijajutusta, että olivatko satunnaisesti kurmottaneet porukkaa vai antoivatko syystä pamppua näille? Oliko kyse huumekaupoista/reviireistä?

 • Jupi

  Vastaa

  pitäisi jokainen muistaa että yksi lyönti voi johtaa vakavaan vammaan tai kuolemaan, varsinkin jos tajuttomana kaatuu asvalttiin. itse nöyränä poistun tilanteista, ja jos tarvii niin juoksen. Miksi? Harjoittelin muutaman vuoden päivittäin kämppiksen kanssa tunnin päivässä aseen/veitsen riisuntaa ja uhan neutralisointia, joten tiedän että jos syntyy tilanne niin sattuu Timoa leukaan, ja jos se erehtyy veitsen vetää esille niin saa soittaa Kovasen tilalle Monosen. Enemmän pelkään tappaa jonkun kun sitä että se käy mun kimppuun

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi