Maahantunkeutuja hakkasi lapsia puukolla Ranskassa – Katso video!

Puukottaja osui ainakin neljään lapseen ja yhteen aikuiseen.

Rotu

päivitetty

Ranskassa monikulttuurinen yhteiskuntakokeilu on jo vuosikymmenten ajan osoittanut olevansa epäonnistunut malli. Nyt enää edes leikkipuistossa aikaansa viettävät taaperot eivät ole turvassa monikulttuurisuuden rankaisevalta kädeltä.

Torstaina Ranskan Annecyn kaupungissa syyrialainen ”turvapaikanhakija” saapui leikkikentälle ja ryhtyi puukottamaan lapsia. Virallinen motiivi veriteolle ei toistaiseksi ole tiedossa.

Puukottaja osui ainakin neljään lapseen ja yhteen aikuiseen. Tiettävästi kaksi lasta on hengenvaarassa. Nuorimmat uhrit olivat vain 1‑vuotiaita.

Paikalta kuvatulla videolla näkee, miten Ranskaan kuulumaton rotumuukalainen juoksee ympäriinsä puukottaen tai ainakin yrittäen puukottaa muun muassa rattaissa olevaa lasta. Videolla näkyy myös sinipaitainen miehen irvikuva, joka ei jää auttamaan naisia ja lapsia, vaan kipittää karkuun pelastaakseen oman nahkansa.

Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rikos Rotu Turvapaikanhakija Turvapaikka Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Poliisit olisi voinut pysäyttää myös tuon kasan paskaa ampumalla ja noin tekemällä olisivat pelastaneet muutaman puukotuksen uhrin, mutta eihän poliisit enää euroopassa hommiaan osaa.

  • Oh

   Vastaa

   Missä on videot poliisin suorittamasta kiinniotosta?
   En ole yhtäkään nähnyt youtubessa tai muualla.

   Dailymailissa oli uutisartikkeli erittäin
   isolla otsikolla ”Syyrialainen pakolainen puukotti lapsia…Kauhea hyökkäys” jne. 

   Toisin kuin Suomen valtamediassa jossa maikkari ja Yle ”uutisoivat” vain Ranskan puukkohyökkäyksestä..

 • Nimetön

  Vastaa

  9 lasta on saanut veitsestä ja kaksi vakavasti. Varmaan ei pidä tulla vihaiseksi vaan täytyy ymmärtää. Vittu sentään, kaikkea oon nähny mutta tää vei kyllä voiton.

 • Schlageter

  Vastaa

  Demokraattinen yhteiskunta ei pysty ratkaisemaan yhtäkään ongelmaa, ja niistä se on suurimman osan aiheuttanut itse.
  Jos Saksa olisi voittanut sodan, ei tätäkään tragediaa olisi tapahtunut.
  Eurooppa olisi kaikkien eurooppalaisten kansojen onnellinen lintukoto!

 • Faktat Kehiin

  Vastaa

  Tämäkin lastenpuukottaja: muslimi. Turun puukottaja: muslimi. Suomen naisten päiden irrottajat: muslimeja. Tukholman ja Nizzan rekkamiehet: muslimeja. Pariisin konserttimurhaajat: muslimeja. Espanjan junapommittajat: muslimeja. Syyskun 11, 2001: muslimeja. 100% joukkoraiskaajista: muslimeja. Lista on loputon. Syylliset eivät ole maahantunkeutujia, arabeja, somaleita, maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, yksinäisiä sekopäitä, syrjäytyneitä rasismin uhreja eikä muualta tulleita ulkomaalaisia. HE OVAT MUSLIMEJA. Ja muslimit käyttäytyvät näin. Aina. Ikuisesti.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella sairasta ja tämän kaiken ovat mahdollistaneet mielenvikaiset, valkoisia vihaavat poliitikot.
  Ranskan pääministeri oikein matkusti paikalle, kehtaakin mennä sinne poseeraamaan, hän on Macronin ohella osa tätä ongelmaa ja pahemmaksi vain menee heidän politiikallaan.
  Missä ovat ranskalaisten mielenosoitukset tätä jatkuvaa monikulttuurista painajaista vastaan?
  Ettekö te välitä vai uskalla lähteä kaduille vaatimaan muutosta tähän rappiopolitiikkaan?

  • Oh

   Vastaa

   Hyvä kysymys.

  • Timo Juhani Jokela

   Vastaa

   Muuten ok. lista mutta Syyskuun 11 oli ihan Bushin perheen duunaama tragedia.
   Aika selvä Hollywood tuotanto koska kone syöksyi torniin sisälle ja yhdessä keula jopa tuli toiselta puolelta läpi.
   täysin mahdotonta että matkaflygari menee läpi kaksoisrungosta joka vielä rakennettu lentokoneattackin kestäväksi.
   Illuusio mikä illuusio. Yhdestä koneesta puuttuu osa siipeä ja se viimeinen torni uutisoitiin kaatuneeksi vaikka torni pönötti paikallaan utisankkurin selän takana.
   Samaa sarjaa kuin kuulennot. Viidud misään kuussa ole ihminen käynyt.
   Sitten kun iso hyökkäys tulee niin näkymä on avaruusolioiden hyökkäys maahan.
   Siitä näytettiin jo kenraali v.1996 leffa Independence Day.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Le Connection Suedois: terroristi on asunut Ruotsissa.

 • Vihtorivihtahousu

  Vastaa

  Videon toinen velliperse on kuvaaja..

 • Hävetkäämme

  Vastaa

  Ruotsista itselleen turvapaikan valehdellut 2013, tehtaillut 10 vuotta tukihuijauksia josta vihdoin sai viime vuonna tuomion joten lähti Ranskaan. Tekeytyi kristityksi kuten niin monet muutkin muslimit helposti hämätäkseen itselleen turvapaikan, joka todella ihmeellisesti ei mennytkään läpi. Tästä suivaantuneena puukotti pikkulapsia ja naisia, aivan kuten muslimimiehet tekevät kun eivät saa mitä vaativat. Ihan perus-islamia tämäkin tapaus. Syy on tietysti valkoisten islamofobia ja rasismi tälläkin kertaa. Pikkulapsetkin ihan varmasti kärryissään katselivat tätä poloista syytöntä muslimia rasistisesti. Nyt tiedämme että kaikki nämä pienet yksittäistapaturmat (iltalehden mukaan oli tapaturmapaikka..) voidaan tulevaisuudessa välttää antamalla jokaiselle muslimille turvapaikka kyseenalaistamatta mitään sekä suoltamalla heille ruhtinaallisesti rahaa koko elämänsä aikana. Polvistukaamme kaikki yhdessä pyytämään anteeksi koko islamilaiselta maailmalta jälleen kerran.

 • Hypoteetti

  Vastaa

  Mitä jos isokokoinen valkoinen mies puukottaisi muslimilapsia lastenvaunuissaan sekä kauhusta kirkuvia muslimiäitejä? LÖYTYISIKÖ MUSLIMEILTA YMMÄRRYSTÄ?????
  ja mitä ME teemme tälläkin kertaa tälle asialle? Emme yhtään mitään. Ja muslimit moskeijoissaan nauravat meille, koska näin helppoa se on. Tämä muslimi oli tehokas, tiesi mitä teki: Miten tuhoat parhaiten valkoiset? Tapa heidän lapsensa, sekä naiset jotka valkoisia lapsia tekevät. Olisipa hassua jos heille tehtäisiin samalla tavalla.

 • Pekko

  Vastaa

  Työperäistä maahanmuuttoa, ranskalaiseen malliin. Eläkejärjestelmä tarvitsee näitä, mitä enemmän sitä parempi. OECD.n huora oli sitä mieltä että suomalaisen naisen pitää elättää kapitalistia, sen sijaan että hän kasvattaisi uusia suomalaisen rodun edustajia. No tätä on luvassa ja paljon

  • gg

   Vastaa

   Näin se menee. Lisää maahanmuuttoa ja halpatyövoimaa ja lisää ja lisää. Lisää automaatiota ja tekoälyä. Lisää ”tehokkuutta”. Lisää veroa, kieltoa, asetusta ja rajoituksia duunareille/tavan kansalle. Talouden pyörät pyörimään(lisää voittoja voittojen päälle rikkaille ja megakorporaatioille). Koska demokratia, ihmisoikeudet ja tasa arvot ja vastaavat latteudet.

  • Oh

   Vastaa

   Ei kapitalisteja vaan poliittisia päättäjiä.

 • pöh

  Vastaa

  Tiedättekö mitä, ranskassa siitä ei seuraa mitään, ja Suomessa seuraisi vielä vähemmän.
  Ihmisen henki on oikeasti aika halpa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Muslimit laittoivat 137 ihmistä kerralla rynkyillä multiin. Nou hätä. Muslimit ajoivat yli 80 ihmisen päältä rekalla. Nou hätä. Vuosien 2015 ja 2016 aikana tehtiin yhteensä kahdeksan terrori-iskua, joissa yhdessä kuoli 17 ihmistä. Nou hätä. Charlie Hebdon toimittajia tulitettiin multiin pilakuvan takia. Nou hätä.
  Ja nyt tämä.

  En kerta kaikkiaan ymmärrä ranskalaisten ajatustoimintaa.

 • Pösilö

  Vastaa

  Biden tappoi 10 lapsisen perheen reilu vuosi sitten Afganistanissa. Ihan tähtäämällä tähtäsi ohjuksen perheeseen. Oisko vaikkapa Bidenin tekemä murha tuon Ranskan muslimin motiivi?

  • Nimetön

   Vastaa

   Mitä tekemistä jollain Bidenillä on ranskalaisten kanssa?

 • Jukka

  Vastaa

  Kyllä toi sinipaitanen reppumies yrittää häiritä puukottelijaa parhaansa mukaan.
  Aika harvalla on vastaavissa tilanteissa osaamista ja rohkeutta toimia järkevästi.
  Ilman tuota kyseistä herraa olisi mahdollisesti uhreja tullut vielä enemmän.
  Nuo lenkkeilijät ja videon kuvaaja eivät toisaalta asiaan puutu millään tavalla.
  Kaikki islamistit ja rotumuukalaiset tulee häätää euroopasta välittömästi.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  EU:n uuden taakanjaon jota runnotaan vähät välittämättä kuinka kantaväkeen kuuluvien käy tässä hulluuden ajassa. Tuntuu siltä, että näillä ” puukkojunkkareilla ” on oikeudet ihmisarvoiseen elämään siinä maassa joka tarjoaa lokoisammat olot, parhaat rahalliset edut, myös ohistuskaistat asuntoihin, terveydenhoitoon jne, töihin ei, eipä luku- kirjoitustaidoton juuri muuhun kykene kuin lapsia ja naisia ahdistelemaan.
  Täysin käsittämätöm on tilanne, että lisää meillekin näitä mielenvikaisia, joilla ei tarkoituskaan sopeutua länsimaisen hapatuksen kiemuroihin, ei, vaan heillä ajatuksena toteuttaa samaa elämää kuin lähtömaassa, uskonto, kulttuuri, naisten ja lasten raiskaukset ovat heille päivittäinen rituaali.

 • Salomon

  Vastaa

  No kyllä tuo arabi on mossadin agentti, juutalaisilla on näköjään hyvin tylsää

 • Saari

  Vastaa

  Voi – kuulkaa, rakkaat kanssaihmiset: nyt tämä vasta alkaa. Tästä lähtien tullaan Suomeen ottamaan JOKA VUOSI 35 000–44 000 ”työperäistä” maahanmuuttajaa. 40 000 on luku, jota useimmat asiantuntijat ovat tuoneet esiin keskusteluissa. Itselläni ei edes science fictionin ystävänä riitä mielikuvitus keksimään mitä tuottavaa työtä ne kaikki täällä tulevat tekemään.

  • gg

   Vastaa

   Suomalaisten syntyvyys on ennätysalhaista. Ei vaan paneta ja vaikka panettais niin epilleriä poskeen urakalla ja kumia päälle. Emmehän me halua kuitenkaan lisääntyä, emmehän, vaan vain randomisti paneskella. Se kun on muodikasta ja coolia, ei isojen perheiden perustaminen. 

   Toiseksi suomalainen väestöpohja on todella vanhaa. Ei jotain kuusikymppisiä tms. voi oikeisiin töihin laittaa, ei siitä tule yhtään mitään. Kaikkia oikeasti kynnelle kykeneviä vaan rupee vituttaan kun vaarit ja mummot rupee jumittaan ja taukoileen. Tahdon siis sanoa että kyllä niille hommia varmaan löytyy kun kerran uusia suomalaisia ei tuoteta kuin aniharvoin ja koska maa on täynnä vanhuksia. Tarttis varmaan asialle tehrä jotain. Mutta ”vähän” myöhäistä tässä vaiheessa kun kakka on jo ehtinyt kuivuunkin housuihin.

   • Nimetön

    Vastaa

    Epä-älyllisin keino on tuoda maa täyteen kielitaidottomia, lukutaidottomia, laskutaidottomia konservatiivisia muslimeita paskamaiden takahikiöistä. Miten se parantaa tilannetta mihinkään suuntaan? Päinvastoin, koko maa ajautuu lopulliseen kriisiin. Ainoa keino on automaatio, teknologia ja sopeutuminen uuteen tilanteeseen. Ei maan pumppaaminen täyteen paskaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmettelen kun tuo reppumies ei hyökännyt kunnolla matun kimppuun. Reppu vaan etupuolelle sisuskaluja suojaamaan ja sormet matun silmiin syvälle

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuo nainen sentään koettaa kiinni pitää puukottajasta toisenkin kerran vaikka taisi saada jo veitsestä

 • CV

  Vastaa

  Mikään ei muutu ennen kuin aletaan toimia. Tällaiset vuodatukset eivät johda muuhun kuin turhautumiseen. Saattoi jo etukäteen suurin piirtein tietää mitä kommentteja tulee.

  Yhteiskuntakoneisto on tiukasti rikollisen eliitin vallassa, hallinnassa ja omistuksessa. Kyllä ranskalaiset aika urheasti myös protestoivat. Eläkeiän nostoa vastaan. Ja muistetaan myös keltaliiviliike joka innoitti jonkun verran myös suomalaisia. Maahanmuutto on arka asia, tulenarka Ranskassa. Se saattaa sytyttää kiivaan konfliktin. Muistetaan Ranskan ent. presidentti Sarkozy(taisi olla juutalainen), hän vaati julkisesti että ranskalaiset sekoittuvat rodullisesti, etnisesti.

  Milloin valkoiset eurooppalaiset miehet alkavat tehdä asioille jotain. On tietysti riski että joutuu vankilaan, mutta eikö näiden puukotettujen lasten isät halua ottaa nirriä pois tältä ouukottajalta?Vai mennäänkö vain naistenlehtiin itkemään?

  Hallitukset jotka ovat osa rikollista eliittiä ovat se pahin vihollinen. Kuten syyskuun 11 iskut, jonka teki Yhdysvaltain hallitus/osa hallinnosta yhdessä tiedustelupalvelun kanssa. En ala vänkäämään tästä asiasta.

  Politisoituneet poliisit eri maissa suojelevat rikollista eliittiä.

  Tarjosin tietoa KRPn seuranta autosta jota ei kommenttina julkaistu. Voin tehdä jutun poliisin autoista, mutta jos se sensuroidaan en ala tekemään suurta työtä turhaan.

  Mikäli myös tämä kommentti jätetään julkaisematta, siinä tapauksessa lopetan partisaanin lukemisen.

  On paljon mitä voidaan tehdä. On myös paljon pelkuruutta ja aivopestyjä typeryksiä.

  Tiedon toteaminen ja julkistaminen ei riitä. Sissitoiminnan aika on nyt.

 • Nimetön

  Vastaa

  saatanan hiekkaneekeri huora tollasen oisin ite nylkiny ja teurastanu niin paskaks ja jättäny kitumaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi