Video: afrikkalaiset pahoinpitelevät valkoista tyttöä Helsingin Pukinmäessä

Myös ainakin Helsingin Sanomat uutisoi tapahtumasta, mutta jätti jotain olennaista mainitsematta sekä videon julkaisematta. Arvaako lukijamme tarkastamatta, mitä HS ei kertonut?

Rotu

Helsingin Pukinmäessä tapahtui tiistaina pahoinpitely, jossa afrikkalaislauma pahoinpiteli valkoisen, todennäköisesti suomalaisen, tytön. Pahoinpitelyn syistä ei ole tietoa, mutta afrikkalaisten riemunkiljahduksista päätellen se on saattanut tapahtua ihan vain huvin ja urheilun vuoksi.

Videolla näkyy, kuinka reippaalla ylivoimalla varustautunut joukko alkaa pahoinpitelemään tyttöä. Tämä raahataan vesilätäkköön muiden hurratessa ja nauraessa vieressä. Pahoinpitely loppuu, kun suomalaisnainen tulee väliin. Ei ole tietoa, onko kyse opettajasta.

Helsinki Kotimaa Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

37 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Lauma, nimenomaan lauma.

  Oliko oikeasti väliinmenijä suomalainen? Nyky ”suomalaiset”, ainakin alle viisikymppiset, ovat uusavuttomia pelkureita, varsinkin ”miehet”.

  • TT

   Vastaa

   Valkoisen puolustaminen on pahin rikos, mihin globo-suomessa voi syyllistyä.

   • gg

    Vastaa

    Tämä(kin) toki on valkoisen miehen syy ja taakka. En ole yllättynyt lainkaan ja ehkä osin siitäkin syystä meitä ei enään niin hirveästi kiinnosta ämmien yms. maailman ja mutanttien halaus. Nyt niitä maailman kansalaisia/mutantteja saa ja tulee ja ämmien yms. pitäisi olla nyt tyytyväisiä. Mutta eivät ole kun pitää samaan aikaan saada niitä mutta samalla pitäisi olla he-man valkoisia ritareita joka kadun kulmassa just in case jotka uhraavat itsensä/terveytensä/aikansa ämmien hyvinvoinnin ja turvallisuuden puolesta. 

    Koskaan ei ole hyvin ja aina sama tyyppi on syypää, petturi ja pelkuri. Mutta pitää ajatella positiivisesti ja valkoinen pilleri on se että kyllä tämä koko paska kaatuu mahdottomuuteensa jonkin ajan päästä. Ehkä 100 vuoden päästä ja sitten jos meitä nationalisteja on vielä hengissä niin voidaan aloittaa alusta pienessä mittakaavassa ensin. Alusta aloittaminen tarkoittaa myös esim. sitä että ämmien paikka on kotona lapsia kasvattamassa, kotia hoitamassa ja kokkaamassa perheelle.

    • viisikymppinen nainen

     Vastaa

     Helppo syyttää tästä(kin) naisia, syytättehän te raiskauksistakin naisia (oli pukeutunut, käveli ja niin edelleen); miesrotu ei ota mitään vastuuta, niinpä se on nimeomaan aina se viiskymppinen nainen, joka menee pahoinpitelyihin väliin. mmitähän tapahtuu, jos Venäjä hyökkää. Ukot ulisee kannon alla piilossa, mutta suomalainen viiskymppinen nainen lähtee etulinjaan.

     • gg

      Olet kyllä tosi kova jätkä.

  • Minä

   Vastaa

   Eläkeiän saavuttaneilla ei tapaa olla mitään mahdollisuutta puuttua, koska siinä vain omat hauraat luut katkeilee jos tulee iskuja tai kaatuilee.

 • Onnea Vantaa

  Vastaa

  Juuri tämän vuoksi minä pidän näihin patanaamoihin sen 5m hajuraon. Enkä edes mene sellaisiin kaupungiosiin joissa valkoinen on vähemmistönä.

 • Feminism Killed Chivalry

  Vastaa

  ”Nyky ”suomalaiset”, ainakin alle viisikymppiset, ovat uusavuttomia pelkureita, varsinkin ”miehet”.”

  Menisitkö itse väliin jos tietäisit varmuudella joutuvasi käräjille, tulevasi tuomituksi ja joutuvasi maksamaan sekä tuhansien ecujen oikeudenkäyntikulut, että lisää tuhansia hottentottien perseisiin haaskattavaksi?

  Entä jos tapauksen jälkimainingeissa käy ilmi että auttamisesi kohde onkin viherpiru suvakki, joka joutuikin vain kohtaamaan oman ideologiansa seuraukset? Tiedätkö, niitä feminatseja, kun menet kohteliaisuuttasi/tietämättömyyttäsi avaamaan oven, niin kiitoksen sijaan saat vain ilmeen kuin hän olisi maistanut paskaa?

  • Että näin

   Vastaa

   Selkärankainen nationalisti ei kysele poliittista tai ideologista suuntautumista silloin kun on jotain autettava. On oltava esimerkkinä siitä että nämä mielipiteet eivät paina kun oman rodun ja kansan jäsen on uhan alla puolustettavissa.
   Näinhän tapahtui aikoinaan Turun puukotuksessa, mutta media glorifioi vain sivusta katsovat ählämit, uhrien auttajat kun olivat kantasuomalaisia.
   On autettavan häpeä jos hänellä on toksinen vihervasemmistolainen ajattelumaailma, joka tekee kaikista muista uhkia.

   • Feminism Killed Chivalry

    Vastaa

    Onpa hyvä siis etten ole selkärankainen nationalisti, vaan selkärankainen työssäkävijä joka maksaa työllään kaikki laskunsa. Ei näet kiinnosta antaa penniäkään joillekin selkärangattomille asianajajille. Uho haihtuu viimeistään siinä vaiheessa kun niiden lasku löytyy postilaatikosta.
    Ja onhan sellainenkin keksitty kuin matkapuhelin, jolla voi soittaa poliisit paikalle.

    • Nimetön

     Vastaa

     Epäonnea valitsemallesi munattomuuden polulle

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

   Vastaa

   Menisin. pidän haasteista. Omalla elämällä ei ole väliä hyvän asian vuoksi haluaakin kuolla mieluummin kuin ”nykysuomalaisen” zoteterveydenhuollon heitteillejätettynä vanhuksena. Aina kun laittaa väärintekijöille hanttiin ne antavat periksi. Vai haluatteko juosta pakoon koko loppuelämänne? 

   Tykkään haastaa nuo keski-ikäiset korkeastikoulutetut lapsettomat feminatsit katutasolla verbaalisesti. Nykyään ne pitävät oikeutenaan ja velvollisuutenaan huutaa aggressiivisesti ilman mitään aihetta valkoiselle miehelle. Saan dopamiiniryöpyn kehooni, kun feminatsit järkyttyy eivätkä osaa muuta kuin kaksin käsin keskaria näytellen juosta pois paikalta. Takaan, että meikäläisen käsittelyn jälkeen katsovat hyvin tarkkaan kenelle päätään aukovat.

 • Ei mitään uutta

  Vastaa

  Taas nähdään näitä neekerismin rikastuttamisia. Helsingin sanomat olis julkaissut ison rasismi uutisen jos valkoiset olis pyöritellyt neekeri tyttöä lätäkössä.

 • Pekko

  Vastaa

  Jaa ne on kirkuvat apinat tullu taas esille kun aurinko paistaa, pari laumaa näkyy täällä kainuunkin perukoilla. Lähtee niistä kyllä hirveä ääni, just niinku jossaki zairen viidakkossa kiima-aikana. Sinne ne etelän herrojen kaveriksi saisivat helsinkiin painella, siellä on hyvä neekerin olla

  • Konservatiivi

   Vastaa

   Sinne Helsingin Onnelaan ne kyllä menevätkin ennemmin tai myöhemmin. Suomalainen kuvittelee, että jos pikkupaikkakunnalle tulee vastaanottokeskus, niin ne sinne tulijat jäävät myös ”rikastamaan” sitä kuntaa. Mutta ei, näin ei ole asian laita. On päästävä pääkaupungin itäisiin osiin gettoutumaan. Silloin ei tarvitse edes suomea opetella! On kokonaisia kerrostaloja, joissa raikaa arabian tai afrikkalaisen heimokielen räpätys.

 • pöh

  Vastaa

  Hesarissahan puolusteltiin taas somaleita, eivät kylläkään sanoneet että ovat somaleita.
  Arvatkaapa millainen valtakunnallinen hätätila rasismista olisi medialla ja poliitikoilla, jos tilanne olisi ollut toisin päin.
  Näin päin se ei koskaan ole rasismia vaikka olisikin.
  Kun taas valkoinen jos tekee jotain mustalle, niin se on automaattisesti rasismia vaikka ei olisikaan.

 • OOGA BOOGA

  Vastaa

  Vittu mitä apinoita nää paskanahat aina ovat. Toivottavasti tyttö viimeistään tässä vaiheessa oppi vihaamaan neekereitä. Ei nuokaan simpanssit mitään uskaltaisi tehdä jos ei olisi aina laumana paikalla. Hyvä että vajaaälyset apinat kuvaavat aina rikoksensa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Surullista millaiseksi meno on tässä yhteiskunnassa mennyt, toisaalta, suomalaiset ovat ihan itse valinneet tämän kehityskulun kannattamalla Euroopan Unionia ja sallimalla massamaahanmuuton jatkumisen ilman minkäänlaista suurempaa vastarintaa.
  Miten suomalaisista on tullut niin välinpitämättömiä oman ja lastensa tulevaisuuden suhteen?

  Nyt pitäisi suomalaislasten vanhempien ymmärtää kannustaa lapsiaan harrastusten pariin, eikä minkä tahansa harrastusten, millään baletilla ja seiväshypyllä ei kovin hyvin hankinta itsepuolustuksellista osaamista, siksi sitä lasta pitääkin kannustaa kamppailu-urheilun pariin ja perustella miksi tällainen valinta kannattaa. Itsepuolustukseen on kyettävä, sitä itsepuolustusta ei tule sillä, että kääntää toisen posken tai odottaa viranomaisia apuun.

  • Pitsi

   Vastaa

   Minä lapsettomana varmasti välitän enemmän kuin moni perheellinen. On todella ikävää katsoa, miten perheissä näkee nykyään vanhemman muodostavan kaverisuhdetta lapsensa kanssa ja ei niinkään ajatella lasten parasta. Lapsi voi siis vapaasti kulkea yöt kaduilla ja liittyä vaikka katujengiin, kunhan vain ei häiritse vanhempiin. No miksi sitten tehdä lapsia, jos niitä ei aio kasvattaa. Todella selkärangattomia tämän päivän vanhemmat.

 • gg

  Vastaa

  Karate harrastusta pari vuotta ei kyllä ole mikään ratkaisu alati kasvavaan etnojengi ongelmaan. Ratkaisu siihen on potkia kaikki etnot pihalle maasta. Ei ole harrastelu ratkaisu vaikka kaikille suomalaisille tulisi se pakolliseksi vaikkapa peruskoulun ohessa. En minäkään harrasta potkunyrkkeilyä sen takia että pelastaisin maailman tai edes jonkun ämmän pinteestä vaan siksi että se nostaa hyvin kuntoa, liikkuvuutta ja tekee teoriassa mahdolliseksi sen että voisin yksi yhtä vastaan selvitä tappelusta voittajana ja mahdollisimman pienillä vaurioilla.

  • karate on muutenkin paska laji

   Vastaa

   Käsittämätön kommentti. Älä ainakaan pidättele happea odotellessasi tuota ratkaisua.

  • VVV

   Vastaa

   EU-Suomessa on ajateltu ”ratkaista” ongelma juuri tuolla logiikalla: otetaan maahan ensin miljoona neekeriä ja sitten mietitään, että mitäs helvettiä nyt tehtäisiin. Ei siinä kung fu auta enää siinä vaiheessa, eikä myöskään poliisien ja sosiaalitätien määrän lisääminen. Rajat olisi pitänyt laittaa kiinni ja epäkelpo aines poistaa. Mutta ketään ei karkoteta ja rajat eivät menneet kiinni edes tappajanuhan aikana ”sotaa ja vainoa pakenevilta”. Käykääpäs katsomassa kuinka monta maassaololupaa Migri jakeli viime vuonnakin. Muistaakseni 80 000. Noin 45 000 niistä on aivan puhtaita juhlapaikanläpsyttelijöitä ym. kultamunia. Uutta Nokiaa odotellessa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nuo vastaavat paskat olivat kerran häiriköimässä Pukinmäen yleisurheilukentällä. Käskin painua helvettiin. Seuraavan joku kärsii kunnolla. Tuo mustien riemu niiden näkiessä väkivaltaa on kyllä eläinmellistä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niille on selkeästi osoitettava, etteivät he ole tervetulleita tähän maahan, suomalaisten ei todellakaan pidä alistua tähän menoon!

  • viisikymppinen nationalisti nainen

   Vastaa

   Anna kyytiä seuraavan kerran törmäät näihin. Olen hengessä mukana, sillä itse annoin kyytiä vastaavalle mutiaislaumalle, joka pyrki taloni pihaan valkoisia lapsia kiusaamaan. Lasten nähden vetäisin yhtä penikkaa meisselillä perseelle ja päähän. Juoksivat karkuun ja aina minut nähdessään myöhemmin muilla pihoilla lahtivät jo kaukaa karkuun juoksemaan. Nyt ei ole enää pariin vuoteen näkynytkään koko apinalaumaa.

   Toimikaa kaikki näin! Oppivat silloin, että kenen maalla seisovat. Muistakaa, että näille opetetaan uskonnossaan, että Suomi kuuluu heille. Muistakaa takoa se näille päihin vaikka väkivallalla, että Suomi kuuluu MEILLE.

 • Nimetön

  Vastaa

  Saatanan mutiaiset. Itsekin mennyt väliin mm tilanne jossa itäeuroopan mustilaiset oli menossa joukolla vanhemman suomalais naisen luo varmaankin aikeissa ryöstää hänet. Mummu tajusi tilanteen vasta kun huusin että hei rouva tulen sinun luo, älä hätäänny mutta mustalaiset lähestyy. Olen pieni kokoinen nainen mutta ääntä ja äksöniä irtoaa tarvittaessa. Ko. mustilaiset teki täyskäännöksen, ei oltukaan helppoja uhreja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Upeaa toimintaa, valitettavan harva uskaltaa puuttua tilanteeseen millään tavalla, ennemmin moni alkaa pälyilemään muualle ja hiljalleen hivuttautuvat pois tilanteesta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Suosituksia. Älkää asuko muukalaisten kanssa samassa talossa, samassa kaupunginosassa. Älkää työskennelkö työpaikoissa, joissa heitä on. Välttäkää oppilaitoksia, jossa heitä on. Välttäkää heitä mahdollisuuksien mukaan. Älkää puhuko heidän kanssaan, älkää reagoiko heihin. Älkää olko tekemisissä niiden suomalaisten kanssa, joiden sukuihin heitä on naitu tai adoptoitu. Jos olette pakotetut puhumaan heidän kanssaan, älkää puhuko suomea, äidinkieltämme. Puhukaa englantia, maailman pohjasakan yleiskieltä. Olkaa suomalaisia, pysykää suomalaisten tasolla.

 • Erityistason huippukoulutettu ulkomainen erityishuippuasiantuntijaosaaja

  Vastaa

  Osuva kommentti= englanti on globaalin pohjasakan kieli.

  Paasikivi osasi kuutta eurooppalaista kieltä, mutta ei englantia. Mitä se kertoo miehestä?

  Jos Saksa ei olisi hävinnyt WWII, niin ei olisi englannin ylivaltaa.

  • Putinisti

   Vastaa

   Mainitsemasi Paasikivi lausui myös seuraavasti: ”Suomen kansa on tyhmä kansa.” Paasikivi oli kyllä viisas valtiomies.

   Saksa ei voisi olla häviämättä, sillä juutalaiset hallitsivat noin 23 maailman goyimeista ja usuttivat ne saksalaisten kimppuun. Nyt samat juutalaisten usuttavat ”Lännen” goyimeja Venäjää vastaan, mutta onneksi, Mr. Putin of Russia on ottanut oppia Hitlerin virheistä.

 • gg

  Vastaa

  Juuri näin. Sillä aikaa kun mutantti vyöryä tulee ovista ja ikkunoista 247 valtion/eu:n naton:n who:n yk:n ja ties minkä muiden kansainvälisten/ylikansallisten organisaatioiden siunauksilla, rahoituksilla, tuilla ja avustuksilla niin monella näyttää olevan helppo ratkaisu kyseiseen ongelmaan. 

  Joka on että vetäkää niitä mutanttivyöryjä kunnolla kuonoon. Että siitähän oppivat. Ja jos et mene vetään niitä kuonoon niin olet typerä selkärangaton kansanpetturi. Toki kuonoon veto ei vaikuta mitenkään jatkuvaan ja pahenevaan mutantti vyöryyn. Eikä siihen että suurin osa suomalaisista ei enään perusta isoja perheitä kun taas mutantit järjestään perustavat joka johtaa väestönpohjan rajuun muutokseen hyvinkin nopeasti varsinkin nuoremmissa ikäluokissa. Mutta saapahan uhota netissä että minäpä vedin mutanttia kuonoon tai että huusin mutantille ja se peljästy ja täten maailma pelastuu.

 • Saimaan järvilohi

  Vastaa

  .….. soittaa poliisit paikalle.…. No, mitä sä olet ajatellut kertoa, jos meinaat saada ne paikalle? Meinaan, että jos sä kerrot totuuden, niin saat odottaa niitä kyttiä vielä seuraavanakin päivänä. Suomessa on viisi miljoonaa ämmää ja loput edustaa gaylandiaa. Suomessa on pelkureita ja turpansa auki saavia koviksia, jos vastassa on toisena suomalaisena n. 65–85 vuotias vanhus. Muuten pelätään omaa varjoakin. Ai niin, tosi kovia koirien paskoja vahtivia runkkareita myös.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionismia arjessa.

  Lukekaa juttuun suoraan liittyvä Zerohedge-artikkeli: ”Elon Musk: Why Does The Media Misrepresent Interracial Crime Stats ”To Such An Extreme Degree ? ” ”

  Vastaus: Koska ns. ”mediat” ovat vain yhtä suurta sionistista paskaa. Sionistit hallitsevat mediaa ja koska sionismin lopullinen tarkoitus on kaikkien valkoisten kansojen tuhoaminen niin tavoitteen välietappi on mustien jumaloiminen ja kaiken mustan väkivallan peittäminen ja kieltäminen.

  Elämme helvetissä nimeltä Juutalainen Ylivalta ja kaikki meidän kansaamme koituva väkivalta, taloudellinen tuho ja dystooppinen tulevaisuus on yksiselitteisesti tämä Helvetistä Tulleen Ylivallan ansiota. Nämä Demonit eivät lepää ennen kuin me kaikki elämme kommuuneissa, yhden hengen huoneissa perheinemme ja polvistumme aamusta iltaan Herrakansan edessä.

  Katsokaa Yhdysvaltoja: Siinä näette kuinka ennen vauras valtio on ajettu velkaiseksi, surkeaksi Kolmannen Maailman Perseenreiäksi, samalla kun sionistit piehtaroivat röstetyn kansan rahoilla miljardeineen. 

  Tätä on Juutalainen Ylivalta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  En ihan ensimmäisenä ole periksi antamassa taistelussa oman kansan ja maan puolesta.

  Silti, pakko sanoa: Länsimainen, valkoinen korkeakulttuuri, teknologinen valta-asema ja hyvinvointi, on jo menetetty. Juutalainen ylivalta on, taas kerran, saavuttanut tavoitteensa ja tuhonnut isäntänsä. 

  Katsokaa valkoisia maita. Kaikki johtajat, ehkä Putinia ja Orbania lukuun ottamatta, matelevat Juutalaisen Ylivallan edessä. Mikä tahansa paska, jonka sionistinen media suolestaan ulos työntää, otetaan suorastaan jumalallisena totuutena. Zombien lailla uskotaan monikulttuurisuuteen, massamaahanmuuttoon, ilmastonmuutosvalheisiin (vrt aiemmat samanlaiset paskat, kuten ”Rooman Klubi” ja sionistien perseennuolijan, Al Goren, ennustukset) ja, tietenkin, loputon transu/homo/lesbo/pedofili/propaganda. Mitä karmeampi valhe ja sonta, sitä suurempi hehkutus mediassa. Mitä enemmän meitä nöyryytetään, sitä suurempi palkka huorille.

  Niinpä, valitettavasti, meille on jo käynyt kuten Rooman Valtakunnalle. Sielläkin vihollinen tuli samalta rtaholta ja siinä meni sitten reipas 1500 vuotta ennen kuin oltiin edes lähellä samaa tasoa elintasossa. Ja niin käy nytkin, alkaa taas uusi pimea aika, alkaa Sionistinen Pimeä Aika.

  Nyt aletaan palvomaan murhaajia, pedofiilejä, huoria, maanpettureita. Kirkkain Totuus on kohta Valhe ja räikein Valhe on Kirkkain Totuus. Surkeimmat narsistit johtavat ja parhaimmat tallotaan.

  Tervetuloa Juutalaisen Ylivallan alamaiseksi!

 • Livingstone

  Vastaa

  Sitä parempaa väkivaltaa tämä. Ja kuten arvata saattaa, tämäkin menee valkoisen tytön väitetyn RASISMIN piikkiin. Mustat kun eivät ikinä tee mitään väärin koskaan missään päin maailmaa tahansa. Jo ensimmäiset tutkimusmatkailijat kertoivat miten tyhmä, laiska ja väkivaltainen rotu on kyseessä ja miksi se olisi mitenkään vuosien saatossa muuttunut, kymmenien tuhansien vuosien evoluution tulos.

 • Nimetön

  Vastaa

  Naiselta rohkeaa toimintaa keskeyttää väkivalta. Moni ei olisi uskaltanut varsin kuin mutakuonot kantavat usein teräasetta mukana. 

  Ihmettelen myös sitä kuinka tyhmästä rodusta on kyse, kun kuvaavat väkivaltarikoksen someen.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Iltalehti 2023-05-16 julkaisi uutisen:
  ”13-vuotias yritettiin ryöstää väkivaltaisesti Kontulassa – Aikuiset kävelivät ohi, päivystyslääkäri syyllisti”
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/63ff535e-371b-4dbf-b85e-0ed9c0e0246f

  Uutisesta puuttui tieto ryöstäjien etnisyydestä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi