Maahanmuuttajamies pahoinpiteli mm. raskaana olevaa naista

Syyttäjä perui varkaussyytteen jo ennen oikeudenkäyntiä. Kaikki osalliset ovat ulkomaalaistaustaisia.

Rotu

gavel, auction, hammer

Syytteen mukaan Al-Janabi on tehnyt ruumiillista väkivaltaa raskaana olleelle naiselle repimällä hiuksista, lyömällä nyrkeillä vatsaan, käsiin, jalkoihin ja päähän, potkimalla jalkaan ja vatsaan sekä kuristamalla kaulasta. Al-Janabi on lyönyt myös kenkälusikalla naista. Al-Janabi aiheutti menettelyllään mustelmia olkavarsiin, reisiin ja sääreen sekä kummallekin puolelle kaulaa.

Todisteiden mukaan nainen on tullut päivystykseen kahden lapsensa ja sosiaalityöntekijän sekä tulkin kanssa. Nainen on kertonut tulleensa henkisesti ja fyysisesti pahoinpidellyksi viimeisen kolmen vuorokauden aikana. Esitietojen mukaan hän on kertonut entisen miehensä lyöneen häntä käsiin, jalkoihin ja vatsaan sekä kuristaneen, potkineen ja vetäneen häntä hiuksista. Viimeisin pahoinpitely oli tapahtunut edellisenä yönä noin kello 03–04 aikaan. Paikalla oli ollut 2- ja 7‑vuotiaat lapset, joista 2‑vuotias oli uhrin ja 7‑vuotias pahoinpitelijän lapsi. Nainen oli kertonut pahoinpitelijän potkineen häntä kaksi päivää aikaisemmin vatsaan. Nainen kieltäytyi todistamasta asiassa lapsensa isää Al-Janabia vastaan.

Pahoinpitely autokorjaamolla

Toisessa pahoinpitelysyytteessä Al-Janabi on tehnyt ruumiillista väkivaltaa uhrille tönäisemällä tätä selkään, lyömällä kädellään uhria käteen, lyömällä tai heittämällä tätä metalliputkella vasempaan olkapäähän ja oikealle puolelle alaleuan alueelle. Al-Janabi on aiheuttanut menettelyllään uhrille vasempaan olkapäähän mustelmaa, aristusta ja kipua sekä olkapään loitonnusliikkeen rajoittuneisuutta, kaulalle nirhaumaa ja oikealle alaleukaan aristusta.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun uhri oli mennyt tapaamaan Al-Janabia tämän autokorjaamolle vaatiakseen takaisin ennakkoon maksamaansa vuokraa. Uhrin mukaan hän on maksanut asunnosta vuokraa Al-Janabille kahdelta kuukaudelta (400 euroa kuukaudelta), mutta hän oli muuttanut pois jo kolmen viikon kuluttua asunnossa olleiden puutteiden vuoksi, kun muun muassa mikroaaltouuni ja pesukone oli ollut rikki. Uhrin mukaan Al-Janabi oli syytteessä kuvatussa kieltäytynyt maksamasta koko vaadittua summaa ja tämä oli hermostunut, kun uhri oli sanonut hänen syöttävän lapsiaan syntisellä rahalla. Uhri on myös kertonut, että hän oli pois lähtiessään uhannut soittaa poliisille, jolloin Al-Janabi oli tönäissyt häntä selkään ja lyönyt tai heittänyt häntä metalliputkella olkapäähän ja jolloin korjaamon työntekijät olivat tulleet väliin.

Tuomio

1991 syntynyt Ahmed Khalid Abdullah Al-Janabi tuomittiin kahdesta pahoinpitelystä 100 päiväsakkoon, joka tekee hänen tuloillaan 600 euroa. Jälkimmäisen pahoinpitelyn uhrille Al-Janabi velvoitetaan korvaamaan yhteensä 442 euroa korkoineen.

Valtion varoista maksetaan Al-Janabin avustajalle yhteensä 1330,52 euroa.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 213659)

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  Vähän ihmetyttää tuomion vähäisyys. Yleensä jo pelkästään kenkälusikalla lyömisestä tulee vähintään 200 päiväsakkoa.

 • pöh

  Vastaa

  Sakoista päätellen Janabilla ei ole tuloja, paitsi tietenkin kelasta, mutta niin vain al janabi vuokrailee asuntoa, jonka vuokran mitä ilmeisimmin maksaa kela.. Montakohan asuntoa al-janabin haaremille on kela hommannut?

 • Sinä maksat.

  Vastaa

  ja taas oikeudenkäyntikulut yhteiskunnan varoista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer