Vasemmistopoliitikko: Maahanmuuttajien pedofiilirikokset johtuvat ”rasismista”

Abbott ei suostunut perustelemaan, millä logiikalla "siirtolaisten demonisointi" johtaa siihen, että siirtolaiset alkavat raiskaamaan lapsia.

Rotu

Diane Abbott.

Britanniassa musta vasemmistopoliitikko Diane Abbott on hölmistyttänyt tuoreella kannanotollaan, jonka mukaan maahanmuuttajien suorittamat pedofiliarikokset ovat itse asiassa valkoisten syytä. Abbott edustaa Labouria, joka on maan suurin vasemmistopuolue.

Abbott kommentoi tapausta, jossa ”turvapaikanhakijoita” majoittavassa hotellissa on syyllistytty pedofiliaan ja ainakin kahteen raiskaukseen. Tapaus on herättänyt kiivasta maahanmuuttopoliittista keskustelua Britanniassa.

”Teini-ikäinen poika [alle 13-vuotias, Toim. huom.] raiskattiin vastaanottokeskuksessa. Karmeaa. Mutta juuri näin käy, kun siirtolaisia demonisoidaan eikä yhteiskunta suostu huolehtimaan maahanmuuttajalapsista,” Abbott järkeili.

Abbott ei suostunut perustelemaan, millä logiikalla ”siirtolaisten demonisointi” johtaa siihen, että siirtolaiset alkavat raiskaamaan lapsia. Hän kuitenkin painotti, että vastaanottokeskuksen pedofilia on oikeistolaisen konservatiivipuolueen syytä.

Abbottia on juhlittu kulttuurimarxistipiireissä maan pitkäaikaisimpana mustana kansanedustajana. Viime vuonna hän herätti huvittuneisuutta syyttäen ”valkoista rasismia” Black Lives Matter ‑aktivisti Sasha Johnsonin kuolemasta. Tosiasiassa Johnson kuoli mustien jengiläisten luoteihin.

Lähde: Breitbart

Black Lives Matter Britannia Kulttuurimarxismi Lapsenraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu Turvapaikanhakija Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Racist

  Vastaa

  Tuo musta ämmähän on itse ”rasisti” kun vihaa noin syvästi valkoista rotua.

  • Ketku

   Vastaa

   Lasten raiskaaminen kuuluu ählämien kulttuuriin siellä vanhat ukot menevät naimisiin pikkutyttöjen kanssa.

 • Julli

  Vastaa

  Tässä täydellinen esimerkki tyhmästä neekeristä.

 • Tatu

  Vastaa

  Amerikan mallia Suomeen: poliisi ei saa tutkia neekerien tekemiä rikoksia, eikä pysäyttää neekereitä kadulla. Näin ongelma ratkeaa.

 • J.K.

  Vastaa

  Abbott voisi niin monen muun neekeripäättäjän kanssa kotimaihinsa katsomaan tilannetta.

  Kysymys on puhtaasti roturealistinen. Pigmentti määrää valtavan paljon varsinkin koirailla – yhteiskunnallisessa statuksessa. Jalkavaimojen määrä asettaa heidät korkeammalle sosiaalisessa konstruktiossa.

  Kuten on nähty luontodokumenttien simpanssiheimoistakin, on heimon johtajana AINA vanhempi harmaaselkä jne. kuka huolehtii heimosta jopa tappamalla vastustajan erittäin väkivaltaisesti.

  Abottikin on nyt vain kovin länsimaistunut, jolloin keksii sitten vääristyneitä tarinoita omistaan, tietäen kuitenkin hyvin länsimaalaisen paikkansa ja typerät valkoihoiset ketkä seuraavat näitä ns. puhalluslamppuja. Unohtakaa nämä.

  Se on tärkein syy, miksi pigmenttihäiriöisiä ei kannata päästää mihinkään tekemään päätöksiä. Valehtelu ja uhriutuminen.

  Ymmärtänette kaikki mitä valveutuneena kansalaisena tällä tarkoitan. Ilman valkoista miestä nämä pyyhkisivät persauksensa vielä sileillä kivillä.

 • errno

  Vastaa

  Suomessa matut raiskaa, koska joku suomalainen on joskus erehtynyt kysymään, että mistä kaukaa vieraat ovat lähtöisin.

 • kirsi paha

  Vastaa

  nauttaa vahvasti silta etta tama matami on valmis myymaan sielunsa saatanalle pelkasta palasta berliininmunkkia.

  • J.K.

   Vastaa

   Madut näyttävät raiskaamalla sosioekonomisen paikkansa muille. Se on hiljaa hyväksytty muoto järjestäytyneeseen rikollisuuteen Eurooppalaisissa maissa. Arvostelemalla asiaa kuuluu automaattisesti NSDASP:hen. Juutalaiset pitävät siitä huolen.

   En pidä juutalaisista, varsinkaan siionisteista, enkä usko holokaustiin. Holokausti on aivan liian helppo keksintö, mikä menee lobbauksen avulla perille kaikille tampioille.

 • Virva T

  Vastaa

  No nyt on neekerillä helvetin heikko argumentti. Valkoisia demonisoidaan kaikissa läntisissä juutalaismedioissa 247, eikä valkoiset kaikesta päivittäisestä demonisoinnista huolimatta käy raiskaamassa lapsia. 

  Valkoisissa maissa ei kuuluisi olla yhtäkään neekeriä ja ne on saatava ulos täältä keinolla millä hyvänsä.

 • tjkv

  Vastaa

  On myös loistava matematiikassa

 • Salomon

  Vastaa

  Mikä toi on?

 • Ketku

  Vastaa

  Neekeri on evoluution erehdys.

 • Sannika Aarikko

  Vastaa

  Ei ole syytä äimistyä; tässähän vain neekeri toimii kuten neekeriltä voi ja pitää odottaa: puolustelee muiden neekereiden rikoksia valkoisten kotimaassa.
  Neekerit evät kuulu Eurooppaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi