Musta räppäri pukeutui White Lives Matter ‑paitaan – juutalaismedia syyttää ”fasismista”

Juutalaismedia pyrkii dehumanisoimaan koko valkoisen rodun.

Rotu

Kanye West.

Yhdysvalloissa asuva musta räppäri Kanye West on raivostuttanut liberaaleja pukeutumalla Pariisin muotiviikolla White Lives Matter ‑paitaan. West toisin sanoen viesti paidallaan, että valkoisten ihmisten henki ei ole arvoton.

White Lives Matter on kansainvälinen vastalause äärivasemmistolaisille Black Lives Matter ‑mellakoille, joita organisoineet tahot ovat syyttäneet valkoisia kaikista mustien kokemista vastoinkäymisistä. Black Lives Matter ‑aktiivit ovat myös väittäneet järjestelmällisesti, että valkoisten ihmisten hengellä ei ole arvoa.

Westin paita raivostutti muun muassa juutalaisen Gab Ginsbergin toimittaman Consequence ‑kulttuurijulkaisun. Juutalaismedian mukaan White Lives Matter ‑paita kuvaa Westin ”luisua fasismiin”.

Samalla kun juutalaiset väittävät, että Israelilla on oikeus murhata palestiinalaisia juutalaisen identiteettinsä säilyttämiseksi, juutalaiset linjaavat myös, että valkoisten ihmisarvon tunnustaminen on ”fasismia”. Juutalaismedia pyrkii dehumanisoimaan koko valkoisen rodun ja hyökkää jopa niitä mustia vastaan, jotka pyrkivät muistuttamaan yleisöä siitä, etteivät valkoiset ole arvottomia.

Lähde: Consequence (arkistoitu)

Black Lives Matter Consequence Gab Ginsberg Juutalainen rasismi Kanye West Rotu Sionismi Valkoisiin kohdistuva rasismi White Lives Matter Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Meitä tuhotaan kansanmurha mielessä. Valkoinen rotu aiotaan hävittää maan päältä.

  Mikään muu ei selitä valkoisten demonisointia.

  • Tekopyhää

   Vastaa

   Hyvinkin ironista että täällä ollaan noin herkkänahkaisia. Ei aikaakaan kun yhtyisit samaan ääneen mustia kohtaan!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Että oikein juutalaismedia moralisoi…
  Iltalehtikin otsikoi ”rasistinen paita”, näin alhaisella tasolla on journalismi.
  Silloin kun neekerit mellakoi ja hakkaa valkoisia black lives matter-mielenosoitusten yhteydessä, niin se ei ole mikään ongelma valtamedialle, mutta kun teemana on vastaavasti ”white lives matter”, jolla pyritään ilmaisemaan, että valkoisilla on oikeus olemassaoloonsa, niin se on automaattisesti paha ja kamalan väärin.
  Miettikää minkälaisessa pellemaailmassa elämme.

 • Teme

  Vastaa

  Kasaarit ja negridit valkoisten mailla ovat kuin torakoita ja rottia, kuten vanha viisaus tietää.

  • hane

   Vastaa

   Juutalaiset kaikista pahimpia sillä he tätä kaikkea ohjailee

 • Nimetön

  Vastaa

  Based nekru

 • juha II

  Vastaa

  Mistä löytyisi niin ISO suukapula, että juutalaisten suut tukkeutuisiavat kun vain hiiskaistaankin valkoisen naisen ja miehen OIKEUDESTA ELÄÄ ja HENGITTÄÄ!!! Liekö maailmassa löytyy yhtään niin ärsyttävää leipäläppäänsä aukovaa naista kuin juutalaiset länsimaailmassa. Ja, jos se elämä on niin kurjaa maassa, jossa kaikilla EI ole ”lättyä” päässä niin sitten on syytä mennä Israeliin ja jättää välistä pois valkoisen miehen yhteiskuntien tuhoaminen pois!!!.

 • Tapani

  Vastaa

  Kaikki merkittävä mm. kulttuurillinen, sivistyksellinen, yhteiskunnallinen, taloudellinen, sosiaalinen ja infrasruktuuriin sekä tieteeseen liittyvä kehitys tässä maailmassa ovat vain ja ainoastaan valkoisten ansiota ja aikaansaannosta. Mustat ovat aina olleet pelkkiä vapaamatkustajia, älyllisesti kehitysvammaisia, kaikinpuolin yhteiskunnallisen kehityksen kannalta hyödyttömiä ja jopa haitallisia olentoja. Puoliksi ihmisiä, puoliksi apinoita. Mustien olemassaololle ei ole minkäänlaista oikeutusta. He ovat pelkkä taakka sekä riesa ihmiskunnalle ja tälle planeetalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi