Nigeria kieltää valkoiset mallit mainoksissa

Jo ennen lakimuutosta mainostajien oli maksettava noin 240 dollarin suuruinen sakko valkoisten mallien käytöstä mainoksissa jokaista käytettyä mallia kohden. Uusi laki astuu voimaan lokakuussa.

Rotu

Valkoiset mallit sekä ääninäyttelijät jäävät Nigeriassa historiaan uuden lain myötä. Jatkossa maa haluaa työllistää paikallisia malleja. Nigerialaiset eivät luokittele valkoisia paikallisiksi.

”10−20 vuotta sitten jos katsoit mainoksia, ne olivat noin 50 prosenttisesti valkoisten mallien ja brittiaksentin omaavien ääninäyttelijöiden tekemiä”, mainostoimistojen liiton puheenjohtaja Steve Babaeko kertoo medialle.

Nigerialaiset brändit käyttivät paikallisia malleja, mutta suuret kansainväliset firmat levittivät yhtä ja samaa mainosta pitkin maailmaa. Babaekon mukaan muutos johtuu nyt 200 miljoonaisen kansan painostuksesta.

Esimerkiksi olutmerkki Guinness on huomannut asiakkaiden miellyttämisen olevan bisneksen kannalta kannattavaa. Sillä on parhaillaan menossa mainoskampanja, jonka iskulauseena on ”musta loistaa kirkkaiten.”

Samaa bisneslogiikkaa suuret yritykset käyttävät myös Euroopassa. Kun kulttuurimarxilaisten arvojen markkinointi vaikuttaa hyvältä bisneksen tehostamiselta, niin tehdään. Mikäli nationalistiset tuulet valtaavat jälleen valkoisen maailman, muuttuvat nyt kulttuurimarxilaista agendaa markkinoivat kapitalistifirmat kilpailemaan siitä, kuka on eniten nationalisti voittaakseen asiakkaat kuluttajikseen.

Lähde: The Times

Nigeria Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Suomessa ainakin näkyy olevan mainoksissa kielletty valkoinen mies. Jokapaikassa vain mustia ukkoja. Kuvottavaa.

    • Rautaturisti

      Vastaa

      Joo, Olen huomannut että Suomessa ollut kyseinen laki voimassa jo jonkin aikaa.

  • JonesHenry

    Vastaa

    Oon pannu merkille että neekeriapinoilla on aina toi verestävä katse silmissä. Siis nimenomaan niillä jotka on syntyny ja kasvanu Afrikassa.

    https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/08/image-200.png

    Mä en itse kutsuisi sitä kuolleeksi katseeksi…ehkä enemmänkin murhaajan katse. Ne on aitoja verenhimoisia tappajia…melkein ihan niin kuin eläimiä.

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/8187427.stm

    Mä oon usein miettiny miksi juuri nimenomaan jutskuilla on tuo päähänpistoa palvoa niitä…tai oikeammin tunkea niitä valkoisten televisiotaikatöllötimeen palvottavaksi.

    https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/08/image-201.png

    Vähän niinku niillä ja näillä neekeriapinoilla olisi joku langaton yhteys…

    https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/08/image-202.png

    Modeemi samalla aaltopituudella…tai mitä lie?

    https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/08/image-203.png

  • Reksa

    Vastaa

    ”Mikäli nationalistiset tuulet valtaavat jälleen valkoisen maailman, muuttuvat nyt kulttuurimarxilaista agendaa markkinoivat kapitalistifirmat kilpailemaan siitä, kuka on eniten nationalisti voittaakseen asiakkaat kuluttajikseen.”

    Nyt mokutus on se juttu, mutta ajat voivat muuttua nopeastikin. Erittäin suuri white pill.

    • O.O.

      Vastaa

      Eurooppalainen nationalisti onkin musta.

      • Arjalainen vapaussoturi

        Vastaa

        Ihan ymmärrettäväähän tuo on vaikka juutalaiset taas asialla. Tästäkään ei olis mitään kitinää jos jokainen maa käyttäis mainoksissaan ainoastaan oman maan malleja. Miksei Nigeria saisi tehdä näin?

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    On ne rumia ja tyhmiä nuo nekrupöljät, hyi hitto !

  • Nationalisti

    Vastaa

    Ja samaan aikaan esimerkiksi Suomessa mainoksissa on kovalla vauhdilla korvattu valkoisia kaikenlaisilla rotumuukalaisilla, se on juurikin sitä aivopesua.

  • TT

    Vastaa

    On harmi, jos joutuu käyttämään epämuodostunutta mallia, kun kauniitakin on maailma täynnä. Ei neekerikään ruma ole omassa ympäristössään. Sama politiikka pitää saada meillekin eli omat naamat mainostamaan tuotteita omille. Meillä mainonta on mennyt täysin hulluksi ja neekeri voi mainostaa vaikkapa erätarvikkeita suomalaisella metsätaustalla.

  • FULCA

    Vastaa

    Ymmärrettävää Nigerialta. Jos ihmiset alueella on mustia, niin olisi järkevähköä mainoksien ihmiset olla mustia.

    Voi ihmiset nähdä itsensä enemmän tuotteen tai palvelun käyttäjänä. Kun kehon – kasvon piirteet kohtaa.

    Sama juttu myös Suomeen? (ei ikinä tietenkään)

    • O.O.

      Vastaa

      Suomessa ON sama juttu: kaikki mainoksissa ovat mustia.

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    E‑Afrikassa jo pitkään rotuopit. Työpaikoilla pitää olla 80% mustia. Valkoisten maat sosialisoitiin ja tiloille jääneet ammuttiin…Värillisiä ei lasketa mustiksi mutta kiinalaiset lasketaan.

  • Heikki Salama

    Vastaa

    Nyt on otettava varteen tämä oiva esimerkki, sieltähän muutenkin esimerkit haalitaan. Ei tummaa väkeä mainoksiin!

    • Nimetön

      Vastaa

      Ei tummaa väkeä mainoksiin, ei tummaa väkeä minnekkään

  • Nimetön

    Vastaa

    Olen lopettanut kaikkien niiden käytön mitä neekerit on laitettu mainostamaan.
    Suosittelen muillekkin.

  • Salomon

    Vastaa

    Pakko myöntää, en näe tässä mitään sen ihmeellisempää. Aivan samalla tavalla kannatan suomalaisuutta mainoksissa ja ylipäätään valkoista kansaa. Mutta voisin melkein väittää, että tämä älynväläys ei tullut neekerin itsensä päästä

    • Pekka

      Vastaa

      Todennäköisesti taustalla häärii ne samat globalistit.

      Valkoisten mallien käyttökielto juontaa varmaankin siitä, että sellaiset tuotteet myy Nigeriassa paremmin, joita mainostaa valkoinen. Tätä kuluttajien aiheuttamaa rasismia itseään kohtaan halutaan hillitä. Paikallisten mallien työllistyminen on pelkkä savuverho.

  • värivirheelliset

    Vastaa

    Katselin tuossa Huggis vauvanphhkeitä ja niissä oli mulatti vauva kuvituskuvana. Toivottavasti vielä Pampers sentään tekee vauvapyyhkeitä valkoisille vauvoille.

  • O.O.

    Vastaa

    Nimestä päätellen ihan oikea toimi siihen valtioon. Suvakit ovat Suomessa sitä mieltä että meillä mainoksiin neekeri kuuluu, sillä eurooppalaiset eivät ole valkoisia, vaan kaikenvärisiä. Helsingissähän on jo Itäkeskuksessa, Vuosaaren Kallahdessa, Meri-Rastilassa ja Jakomäessä yli 40 % väestöstä muukalaisia. Kannelmäessä ja Itä-Pasilassa luku on yli 30 %.

  • Heikki

    Vastaa

    Jompikumpi iltapaska vääristeli ja kertoi et ulkomaalaiset kielletään.Todellisuudes jokainen musta sallitaan, ulkomaalaisetkin.Valkoista ei.

  • Mr.AG

    Vastaa

    Ootas nyt hetkinen. Nigeria… Afriikka. Mitäs helvettiä? 

    No.. Hyvä niille. Miksi Nigerialaisia käytetään Euroopassa mainoksiin?

  • juha II

    Vastaa

    Köh. Afrikassa raatusti tiedetään mikä on nainen ja nk. ”diversiteetinkin” suhteen ollaan täysin oikeilla linjoilla. Luokitelkoot Mark Zuckerbergin tekoäly mustat afrikkalaiset mihin luokkaan hyvänsä. Sanottakoot nyt vielä sekin, että Afrikassa tärähtäneet viedään kylän poppamiehen pakeille, papin manattavaksi tai sitten oikein hullun kohdalla joko listitään tai sitten saatellaan villipetojen ateriaksi. Ja kaikki tämä ilman valkoisen miehen SOTE kusetusta!

  • Timppis

    Vastaa

    No mutta nigerialaisethan on mustia niin sehän on hyvinkin ymmärrettävää kun meilläkin ymmärrettäisiin käyttääainoksissa veronmaksajien näköisiä kantasualaisia mainoksissa.jotkut asiat on näemmä paremmin nigeriassa kuin tom of finlandiassa.

  • Nimetön

    Vastaa

    Haluan nähdä pelkästään suomalaisia mediassa.

  • Nimetön

    Vastaa

    Nigerialaiset pahimman luokan rasisteja.

  • Black sucks

    Vastaa

    Väreistä musta imee parhaiten valoa.

  • Salomon

    Vastaa

    Lisättäköön nyt tähän se, että suomalaiset mainokset, vaikka niissä valkoisia olisikin, ei niillä ole enää nykyisin mitään tekemistä Suomen kansan kanssa, ei muuta kuin mielikuvaa maailman onnellisesta kansasta joka rakastaa maksaa kaikesta ihan helvetisti. Joka väliin työnnetään kyllä joutsenta ja avainta ja mitä lie logoa suomalaisuudesta. (Etiketissä lukee China!!!)

  • Hh1488

    Vastaa

    toivottavasti petturifirmat laitettaisiin sen aikaisen valtion holhoukseen

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi