”Valkoiset naiset eivät tule tänne!” – 6 italialaistyttöä joutui 30 rotumuukalaisen seksuaalisen väkivallan uhreiksi junassa

Muukalaisten kohdistama seksuaalinen väkivalta valkoisiin naisiin on rotusodan käyntiä eurooppalaisia vastaan.

Rotu

Seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneet tytöt.

Kuuden alaikäisen italialaistytön iloinen päivä Gardalandin huvipuistossa muuttui kotimatkalla painajaiseksi heidän jouduttuaan junassa pohjoisafrikkalaisista koostuneen, noin 30 hengen mieslauman seksuaalisen väkivallan kohteiksi. Rotumuukalaiset olivat kaikki vuorollaan kourineet tyttöjä ja puhuneet näille ”rasvaisia” juttuja.

”Meidät ympäröitiin. Kuumuus oli tukahduttavaa ja jotkut meistä pyörtyivät. Miehet sanoivat meille naureskellen: ’Valkoiset naiset eivät tule tänne!’ ”

Tilanne päättyi, kun eräs sankarillinen poika tuli tilanteeseen väliin ja auttoi tyttöjä jäämään pois seuraavalla asemalla, mistä heidän vanhempansa tulivat hakemaan heidät.

Rotumuukalaiset valtasivat juna-aseman

Tyttöjen kokemat kauhunhetket tapahtuivat samana päivänä, kun Peschieran juna-asema joutui yli sadan pohjoisafrikkalaisen nuoren valtaamaksi. Rotumuukalaiset olivat riehuneet asemalla ja junakiskoilla sekä syljeskelleet ohi kulkevien junien ikkunoihin.

Aseman valtaajat oletetusti kuuluivat siihen väkeen, joka oli saapunut 2 000 muun nuoren ohella juhlimaan Garda-järvelle sosiaalisessa mediassa tehdyn ilmoituksen myötä. 

Juhlissa oli tapahtunut useampi tappelu ja puukotus. Poliisi oli lopulta saapunut mellakkavarusteissa hillitsemään väkijoukkoa.

Lähde: RMX News

Italia Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Mamujen hyysääjät ovat kultissa eivätkä mitkään faktat muuta heidän käsityksiään monikulttuurin rikkaudesta ja ruskean värin kauneudesta. Osa heistä suorastaan vihaa valkoisia ja haluavat näiltä kotimaat pois. He varmasti selittävät, että uutisen ”pikkuhuorat” provosoivat tilanteen ja pakottivat ’puolijumalat’ toimintaan. 

  80% ihmisistä on kultisteja, joiden käsityksiä ei voi muuttaa faktoilla. Jos kyseenalaistat heidän maailmankäsityksensä, he suuttuvat. Virka-asemassa, esimerkiksi syyttäjänä toimiessaan, he voivat jopa vaatia tuomio-istuimelta rangaistusta sinulle. Kultistituomarit tuomitsevat näitä sitten mielellään. Olet sortunut ”vihapuheesen” eli vallitsevan kultin kyseenalaistamiseen. 

  Kultistien mielipiteet ohjelmoidaan kasvatus- ja koulutuslaitoksissa sekä median aivopesun voimalla. Tämä on pelottava ilmiö eli terveen järjen ja itsesuojeluvaiston kumoava kultti, joka vähä vähältä tuhoaa valkoisen rodun.

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Olet oikeassa ja huolestuttavaa on se että suurinosa väestöstä on aivopesty tähän kulttiin. Onkohan tää tilanne mitenkään muutettavissa

 • Tero

  Vastaa

  Brittien yleisradio BBC: ”Osa Britanniaan tulleista turvapaikanhakijoista saattaa pian joutua kantamaan elektronista seurantalaitetta”

  Mikä hieno idea! Maa täyteen neekereitä; lisää, lisää! Sitten mietitään miten niiden aiheuttamista ongelmista päästäisiin eroon. Tämähän työllistää.

 • Puoliapinat kuuluu Afrikkaan

  Vastaa

  Voi nenä miten hullunkurista ja ristiriitaista. Nekkerit tulevat valkoisten maahan, joka on paljon paljon heidän lähtölääväänsä kehittyneempi. Saavat vielä ylläpidonkin ja sitten rupeavat tuolla tavoin käyttäytymään.
  On lähes 100 varmaa, että kaikkien noiden tyttöjen älykkyys on korkeampi kuin yhdelläkään noista ahdistelijoista.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Neekereille ja muille saastoille pitäisi löytyä oma juna joka kulkee täynnä ja poistuu tyhjänä pois hakemaan seuraavaa neekeri ja saastalastia. Piipuista vaan savut nousevat.

 • Natural Born Killer

  Vastaa

  Samaa mieltä vituttaa kun noita ei voi vaan poistaa kun meidän maailmaa hallitsee jutkut kaikki saatanan pedofiili berg nimiset ovat itse saatanoita ja saastoja mää haluaisin vain nähä vallankaappauksen jonka johdosta voitais erota Euroopan unionista ja tämän jälkeen karkoittaa nuo kaikki saatanan mutakuono apinat ja ählämi rättipäät ja muut sekopäät kuten homot ja transut

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi