”Vuoden uusturkulainen” Paco Diop vihainen ukrainalaispakolaisiin kohdistuvasta myötätunnosta

Diop pitää kestämättömänä sitä, että valkoisen eurooppalaisen perintömme jakaviin ukrainalaisiin naisiin ja lapsiin suhtaudutaan suopeammin kuin mustiin ja arabitaustaisiin parrakkaisiin turvapaikkaturisteihin.

Rotu

Turun kaupunginvaltuuston varavaltuutettu, Vasemmistoliiton afrikkalainen vahvistus Paco Diop on ärtynyt ukrainalaispakolaisiin kohdistuvasta myötätunnosta. Euroopassa vallitsee historiallinen yksimielisyys siitä, että ukrainalaispakolaisten auttaminen on oikea tapa toimia niin kauan kuin sota jatkuu. Diop on aiemmin nimitetty ”vuoden uusturkulaiseksi”.

”On kummallista, että pystymme Suomessa auttamaan yhtäkkiä joitakin ihmisiä heti ja laajasti heidän valkoisen ihonvärin takia. Ja toisia emme auta, koska jotenkin olemme syvästi sitä mieltä, että kyseiset ihmiset eivät semmosta ansaitse juuri heidän ulkonäkönsä takia,” Diop saarnasi Twitter-yleisölleen.

Toisin sanoen Diop pitää kestämättömänä sitä, että valkoisen eurooppalaisen perintömme jakaviin ukrainalaisiin naisiin ja lapsiin suhtaudutaan suopeammin kuin mustiin ja arabitaustaisiin parrakkaisiin turvapaikkaturisteihin. Diop ei ota huomioon myöskään sitä, että siirtolaisiin kohdistuviin asenteisiin voi vaikuttaa esimerkiksi se, että afgaanit ja irakilaiset raiskaavat 40 kertaa suomalaisia useammin, minkä lisäksi esimerkiksi somaleilla on moninkertainen yliedustus huumausainerikollisuudessa.

Senegalilainen Diop nousi otsikoihin muutama vuosi sitten, kun hän käynnisti kansalaisaloitteen neekeri-sanan kriminalisoimiseksi. Viime vuonna hän teki kaupunginvaltuustossa myös aloitteet otsikoilla ”Rasismin vastainen koulutus Turun valtuutetuille, varavaltuutetuille ja koko Turun kasvatus- ja opetushenkilöstölle” sekä ”Monikulttuurisuusneuvoston sijaan Monikulttuurisuus- ja Antirasismineuvostot”.

Lähteet: Paco Diop, Turkulainen, Turun kaupunki

Afrikkalaiset Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Paco Diop Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Turku Turvapaikanhakija Ukraina Väestönvaihto Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

37 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Tämä äo 70 ‑neekeri pitäisi palauttaa takaisin kotimaahansa. Siellä olisi neekerin hyvä olla kaltaisensa imbesillien seurassa.

  • Julmajuha

   Vastaa

   Pahan heitit, pelastit päiväni. thanks.

  • Jns. Man

   Vastaa

   No, ensiksi. Tuo ukkeli on tullut siis Senegalista. Ei siellä ole mitään sotaa. Ukrainassa on. Eikö hän tajua tätä? Hän ja muut tummat ovat huijareita. Suurin osa näistä ruskeista ja mustista ei edes ole oikeutettu turvapaikkaan, mikäli Suomi noudattaisi ja tulkitsisi pakolaissopimuksia siinä hengessä missä lait ja sopimukset aikoinaan allekirjoitettiin.
   Minun mielestäni lakeja ja sopimuksia pitäisi muuttaa niin että turvapaikkaa voisi hakea vain valkoinen eurooppalainen. Tämähän oli pakolaissopimuksen henki aina 1970-luvulle.
   Taitaa olla kysymys siitä että kuukeri pelkää rahojensa vähenevän jos ukrainalaiset tulevat samalla murokupille.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Voi saatana tuotakin hiekkaNEEKERIÄ!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä ”uusturkulainen” voi hetken pohtia syitä, miksi toisiin suhtaudutaan suopeammin kuin toisiin.
  Jos valita pitää, moni varmasti ottaa naapuriinsa ukrainalaisen, eikä esim. afrikkalaista, siihen on syynsä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ei tuossa mitään kummallista ole.
  Kyllä minun silmäni kertoo ketä autan / auttaisin, kenen antaisin hukkua 😉
  Seppo Lehto
  https://Kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

 • KPJJ

  Vastaa

  Vittu, mitä ulinata.

 • TT

  Vastaa

  Neekeri tuli Suomeen ja alkoi heti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta ja oikeutta omiin mielipiteisiin. Kommunisteja tai viherpellejä ei saa ottaa Suomeen, ei pakolaisina eikä minään muunakaan. Meillä on niitä jo ennestään liikaa.

 • pertti grandell

  Vastaa

  voihan nenä, vai on vasemmisto afrikkalaistunut? noh jos hän tuntee olonsa huonoksi, hopi,hopi, menköön takaisin omaan synnyinmaahansa, mitä täällä pillittää.

 • Julli

  Vastaa

  Hienoa!

  Neekeri on kerrankin oikeassa!

  Suomalaisen vilpitön auttamishalu kohdistuu tietenkin samaan rotuun ja kulttuuriin kuuluviin ihmisiin.

  Miksi hyväksikäyttäjäneekereihin tai muihin kehitysmaalaisiin pitäisi suhtautua samoin? Täysin eri kulttuurien, uskontojen ja rotujen edustajien auttaminen nyt vain on tyhmää.

  Afrikka on paras paikka neekereille.

 • kommunikaatio tapahtuu viittomalla

  Vastaa

  ukrainalaisiin naisiin ja lapsiin suhtaudutaan suopeammin kuin mustiin ja arabitaustaisiin parrakkaisiin turvapaikkaturisteihin.

  tuossa tredun juvassa on vain se todella suomalaisten syrjimä musta nainen 

  miksi siinä kuvassa ei ole ukrainalaista ihmistä kysymys tredulle

  miksi siihen pitää pistää juuri musta poseeraamaan
  mikä on kuvan sanoma mihin pyritään
  siihenkö että jaska virtanen ja abrami mirjham
  löytävät toisensa
  tredun kahvilassa
  ja perustavat monikulttuurisen 10 lapsen perheen

 • Ristus notta

  Vastaa

  Juu, täällä ei ole pakko loisia. Tämän keenerinkin on hyvä tietää, että kun sota on ohi niin Ukrainalaiset palaavat rakentamaan ihanaa kotimaataan eivätkä jää tänne KELAloisimaan.

 • Häivy täältä ongelma

  Vastaa

  Jälleen yksi ylimielinen savannilta tullut läpsyttelijä inisemässä sekä ” neuvomassa ” suomalaisia, miten täällä pitäisi suhtautua oikeisiin turvapaikan hakijoihin. Ei muuta kun takaisin kehitysmaahan. Ottaa sen suvakkiakan mukaansa. Mieluummin useampia.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  ” Euroopassa vallitsee historiallinen yksimielisyys siitä, että ukrainalaispakolaisten auttaminen on oikea tapa toimia…”

  Euroopassa kyllä, mutta Afrikassa ei, kuten huomaamme.

 • pöh

  Vastaa

  Joo se on uskomatonta miten noi aina osaa kusta omiin muroihinsa.

 • Zardex

  Vastaa

  Ilmeisesti noin 30% Ukrainasta tulevista pakolaisista on juuri Lähi-Idästä tai Pohjois-Afrikasta ja kun suurin osa paikallistaustaisista menee Venäjälle tai Puolaan, on aika todennäköistä, että Suomeen tulevista suuri osa on juuri näitä ei niin ukrainalaisia pakolaisia.

 • Aitosuomalainen

  Vastaa

  Eipä näy ukrainalaisten pakolaisten joukossa taisteluikäisiä miehiä ja lapsetkin ovat parrattomia. Vaikuttanee asiaan.

 • Schlageter

  Vastaa

  Neekeri ja vasemmistoliittolainen… mieleeni muistuvat ajat, jolloin olin partiolainen. Meillä oli sellainen leikki, jonka nimi oli ”pane pahemmaksi”. Siinä istuttiin kehässä. Ensimmäinen sanoi (esimerkiksi) ”kommunisti”. Seuraavan piti keksiä vielä pahempi versio, esimerkiksi ”neekeri kommunisti”. Sitten edelleen: ”neekeri kommunisti hintti”. ”Neekeri kommunisti hintti vapaamuurari”. ”Juutalainen neekeri kommunisti hintti vapaamuurari” ja niin edelleen. Se oli kasvatusta se! Oh, niitä wanhoja hyviä aikoja… Toivottavasti ne palaavat!

 • Salomon

  Vastaa

  Euroopasta (olikohan Kreikassa) on löytynyt 7 miljoonaa vuotta vanhat jalan jäljet… Afrikasta vain 4 miljoona vanhat. Hei naksun naksun, mikä lie, enne ole edes samaa lajia

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tiedoksi: En kommentoi näitä rotumuukalaisuutisia, koska mittari menisi punaiselle heti. Yleisesti ottaen voin todeta seuraavaa.

  Jos uutinen sisältää tuon yllä kaltaisen naaman, se on negatiivinen, aina, kaikilla mittareilla. Nämä ihmiset ovat sionistien lahja meille valkoisille: sitä kuuluisaa ”juutin venom” (eestiksi).

  Jos tiedän, että elokuvassa on tuollaisia naamoja, en katso niitä ja jos sellainen naama ilmaantuu muuten hyvään elokuvaan, lopetan katsomisen, aina ja heti. En lue kirjoja, joissa näitä naamoja ei kuvata realistisesti. Toisaalta esim. ”Cambridge History of Africa”-kirjasarja on mainio, sillä se kuvaa realistisesti sen, että orjuus on mustien keksintö ja jo vuosisatoja (vuosituhansia?) ennen valkoisten tuloa, orjuus oli päätoimiala Afrikassa. Se oli mustien innovaatio, heidän historiallinen huippuhetkensä. Sen jälkeen on ollut alamäkeä.

  Tuolla naamalla tehty musiikki on out, never heard.

  Siksi en kommentoi enempää tuota turhuuksien turhuutta, afrikkalaista naamaa.

 • Timppis

  Vastaa

  Kannattaisi tämänkin kurakikkelin lukea vaihtoehtomediota niin ymmärtäisi syyn jos nyt yleensä mistäänitään ymmärtää.

  • Nimetön

   Vastaa

   Nekrun ÄO noin 70 joten ei kannata odottaa liikoja.

 • Anonymous

  Vastaa

  Neekeri Pacoa ärsyttää kun kerrankin autetaan oikeita pakolaisia eikä näitä neekereitä ja ählämeitä, jotka tulevat tänne sosiaalipummeiksi, myymään huumeita ja raiskaan naisia ja lapsia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Anderssonin Lissun turkulaiskavereita, vasemmistoliiton älymystöä. Onkohan tämäkin pedofiili kuten pormestari Sasu.

 • Pälli

  Vastaa

  Onko sukua sille Diop-nimiselle raiskaajalle vai onko Diop näiden mäkinen? No, joka tapauksessa: lisää näitä Suomeen — heti! Ja 100 000 ukrainalaista ja venäläisetkin vain saavat 12 000 oleskelulupaa vuodessa, joten niitäkin lisää, LISÄÄ‼

 • Pälli

  Vastaa

  En tahdo neekereitä Suomeen millään verukkeella, syyllä tai perusteella. En myöskään tahdo että valkoiset, kiinalaiset tai juutalaiset änkevät Afrikkaan näiden kulttuuria tuhoten ja luonnonvaroja ryöstäen. Reilu peli?

  N‑liitossa syntyneet (venäläiset ukrainalaiset jne.), joita Suomessa on paljon, syyllistyvät rasistisiin rikoksiin vain kaksi kertaa useammin kuin suomalaiset. Eestissä syntyneillä luku on lähempänä viittä. Venäjällä syntyneiden lukema on 10 eli nuori polvi sikailee. Onkohan YYA-sopimus vai ketä vastaan täällä nostavat kättään? (Sehän se mahtavinta on kun Suomeen saadaan erilaisia etnisiä vähemmistöjä tappamaan toisiaan.) Kärkeä suhdeluvussa pitää omassa ylhäisyydessään kuitenkin Sudan (73) ja perässä tulevat Somalia (27), Irak (22), Turkki (22), Afganistan (21) sekä Iran (19). Sudanilaisilla tekoja lukumäärällisesti oli 40 ja somaleilla neljättäsataa.

  Seksuaalirikoksissa (per 10 000 kansalaista) kärjessä jyrää Afganistan (139) ja Irak (134), mitalisijoista taistelevat Syyria (42) ja Turkki (41) — eli sangen tutut maat kärkikahinoissa. Vitos- ja kutossijoilta löytyvät mielenkiintoisesti Ruotsi (29) ja Somalia (29). Sopii vain arvailla minkämoisia Svea-mamman pellavapäitä mahtavat nuokin vekkulit olla…

  Henkirikollisuudessa (tilastossa huomioitu maassa pysyvästi asuvat) ylivoimainen ykkönen on mustalaiset eli romanit: 24 per 100 000 asukasta kohden vuodessa. 500 vuotta assimilaatiota ei siis ole mennyt hukkaan ja puukko edelleen pysyy tummassa kädessä, kuten kulttuuriin kuuluukin. Somaleilla on vielä 460 vuotta aikaa opetella talon tavoille. Kyseenalaisista tilastoista huippusijoilta aina vain löytyvät ne samat porukat tässäkin tapauksessa: albaanit eli sisältänee myös kosovolaiset (4,4), ”saksalaiset” eli varmaankin turkkilaiset ymv. (4,2), vietnamilaiset (3,3), somalit (3,1), kurdit eli irakilaiset/turkkilaiset/iranilaiset/armenialaiset/syyrialaiset (2,4), virolaiset (1,8), ”arabit” jotka eivät varmaankaan ole saudeja (1,6) ja venäläiset (1,1). Tuolta voi katsoa missä arabiaa puhutaan → https://fi.wikipedia.org/wiki/Arabian_kieli

 • Kalle

  Vastaa

  Miksi tuon pitää olla yhtään mitään mieltä Suomesta, suomalaisista tai meidän mielipiteistä? Miksi tuo edes on täällä?

 • Kakun jakoa

  Vastaa

  Kun kommentteja lukee niin näkee että senegalin kultamunan ärtymyksen kohde on hukattu täysin. Senegalin lahja maailmalle on ärsyyntynyt siitä että pakolais-kakkuun on ilmaantunut muitakin jakajia kuin muslimeita ja islamisteja. Nyt ovat kakkua jakamassa kasaari-juutalaiset. 

  Ne eivät nöyristele muslimeja eivätkä luovu omasta osuudestaan. Ja jos tähän asti muslimit ovat voineet terrorisoida katuja mieli määrin, siihen tuli nyt loppu. Kasaari-juutalaiset tulisieluisina eivät katsele sellaista meininkiä yhtään. Kasaaarit ottavat omat asuinalueensa ja elintilansa eivätkä luovu niistä. Katujen musta terrori loppuu tähän.

  Aivan samoin kuin Ruotsissa, näistä uusista pakolaisista ärsynnyttiin. Niin samalla tavalla täälä musta koira älähti. Siitä tässä on kyse.

 • reiska

  Vastaa

  Kun lukee vaikka yllä olevan otsikon:
  ”Irakilainen ja nigerialainen raiskasivat ukrainalaispakolaisen saksalaisessa vastaanottokeskuksessa”
  niin luulisi jonkun aivosolun liikahtavan. Naiset ja lapset hakee turvaa, partalapset ilmaista elämää ja rangaistusvapaata rötöstelymahdollisuutta.

 • EV

  Vastaa

  Miksi hän puhuu pronominissa ”me”?

  • Miss White

   Vastaa

   Hopi hopi vaan, voit poistua takaisin apinaksi puuhusi banaaneja kuorimaan!

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Otan silmää räpäyttämättä mieluummin miljoona ukrainalaista kuin näitä apinoita joilla ei ole pienintäkään kunnioitusta niitä kohtaan jotka vaivautuvat auttamaan heitä. Somput ja lähi-idän sotarikolliset takaisin ruotsin rajan yli sinne mistä ovat tulleetkin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Painuis toiki gorillan raiskaama mutaturpa takas lehmänpaskamajaansa afrikkaan jos on niin saatanan vaikeeta loisia täällä

 • Pasi

  Vastaa

  Häipyis helvettiin täältä loisimasta ja veisi patjansa mukanaan.

 • Suomimies

  Vastaa

  Ukrainalaiset pakenevat lähimaihin. Sama mahdollisuus olisi ollut möhämeteillä ja afrikkalaisilla, mutta kun piti päästä Suomeen elämään toisten kustannuksella.

 • Virva T

  Vastaa

  Kyllä neekereillä on pokkaa. Ei ihan heti tulisi mulle mieleen toisten kotimaassa alkaa esittämään mitään vaatimuksia valtaväestölle, saati tekemään kansalaisaloitteita vieraan maan kielessä käytössä olevista sanoista. Nämä ylimieliset neekerit on saatava ulos tästä maasta, keinolla millä hyvänsä.

 • ulppi

  Vastaa

  Kyse ei ole mistään n‑sanasta vaan siitä, että viekkaat rotumuukalaiset katsovat kuinka helposti he saavat typerät valkonaamat tottelemaan.

  Rasmus Valtakunnallinen-sivusto on täynnä hyödyllisiä idiootteja, jotka ovat valmiit suostumaan mihin tahansa valtaväestöä kohtaan suunnattuun nöyryytyksen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi