Syy poliisin piilotteluun selvisi viimein: Pelkäsivät monikulttuurista veitsi-iskua

Kun maahanmuuttajarikolliset kohdistavat konkreettisen uhan PolPoa vastaan, vastaa virkavalta uhkaan riisumalla virkapukunsa ja pakenemalla kodin lämpöön etätöihin.

Rotu

Helmikuussa monet seurasivat hämillään, kun PolPo (poliittinen poliisi) järjesti eri puolilla Suomea ennennäkemättömän turvallisuusspektaakkelin. Poliisilaitosten edessä partioi panssaroituja ajoneuvoja, ja viranomaisia esimerkiksi kannustettiin välttämään virkapukujen käyttöä.

Koska PolPo ja sisäministeriö kieltäytyivät kommentoimasta outoja varotoimia, arvasivat monet pian, että kyse oli maahanmuuttajarikollisuuden uhasta. Aihe vaikuttaa olevan erityisen kiusallinen vihreälle sisäministeri Krista Mikkoselle, joka kieltäytyy edelleen kommentoimasta tapahtumia medialle.

PolPon toimintaa pidettiin myös virkavallan uskottavuuden kannalta sopimattomana. Muutaman yksilön muodostaman vaatimattoman uhan vuoksi poliiseja kannustettiin jäämään etätöihin ja välttämään poliisitunnusten käyttämistä. Kriitikoiden mukaan PolPo osoitti äärimmäistä heikkoutta uhan edessä.

”Allahu Akbar”

Nyt syy nöyristelevälle ja pelokkaalle käyttäytymiselle on selvinnyt. Ilta-Sanomat uutisoi, että PolPo pelkäsi ”Euroopasta tuttuja terroristisia veitsihyökkäyksiä”.

Viime aikoina Afrikasta ja arabimaista saapuneet maahantunkeutujaterroristit ovat murhanneet Euroopassa poliiseja veitsillä huutaen samalla ”Allahu Akbar” ‑iskulauseita. Suojelupoliisi varoitti paikallispoliiseja siitä, että vastaava uhka oli helmikuussa akuutti myös Suomessa.

PolPo on viime vuosina pyrkinyt parhaansa mukaan lobbaamaan maahanmuuton puolesta, kiistämään rikollisten maahanmuuttajajengien olemassaolon ja vainoamaan kansallismielisiä. Kun maahanmuuttajarikolliset sitten kohdistavat konkreettisen uhan PolPoa vastaan, vastaa virkavalta uhkaan riisumalla virkapukunsa ja pakenemalla kodin lämpöön etätöihin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Hallitus Islam Kotimaa Krista Mikkonen Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Muslimit Poliisi PolPo Rikos Rotu Terrorismi Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ahaa

  Vastaa

  Ja minä kun luulin että kyseessä on joku härski kusetus ”äärioikeistouhasta”, jotta päästäisiin simputtamaan kansallismielisiä Alatuuhos/Torssos-tyyliin.Ei taida Polpo punataudista parantua, ei sitten millään.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Okei…polpo levittää siis äärioikeiston salaliittoteoriaa puukottavista matuista. Kuka olisi uskonut?

 • TT

  Vastaa

  Nykyajan virkavalta käyttää epäsuoria keinoja kuten pankkitilien jäädyttämistä, ajoneuvojen turmelua tai varastamista. Kanadassa valtio varasti protestoivia truckereita tukeneiden rahat. Nykyaikainen valtio toimi epämiehekkäästi, ei pysty osoittaman suoraa voimaa, jos sitä tarvitaan, vaan kieroilee, varastaa, vaientaa, myrkyttää, takavarikoi ja uhkailee. Se kehottaa sysäämään väärin ajattelevat pois työpaikoilta tai sulkee mahtikäskyllä liiketoiminnan ties millä verukeella, jos verotuksella ja sääntelyllä ei saada yksityisyrittäjiä lannistumaan. 

  Hallitukset toimivat tavoilla, joita jopa rikolliset halveksivat. Mikä on tämä valtio?: Se on yksi suuri mafia muiden joukossa. Homojen ja byrokraattiakkojen muodostama mafia, joka ottaa komentonsa kansainväliseltä juutalaiselta pankkikartellilta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tätä ironian määrää…
  Polpo itse lobbaa monikulttuurisuutta ja kun pakkomonikulttuurisuuden uhka kohdistuukin heihin, niin sitten lukitaan ovet ja kaikki kantaa asetta mukana.
  Miksi Polpo ei kokeillut ”kivoja ruoanlaitto- ja pelihetkiä”, vaan antoivat pelolle vallan?
  Polpo on systemaattisesti pyrkinyt piilottelemaan monikulttuurisuuden tuomia uhkakuvia ja vaikka nyt uhka on kohdistunut suoraan heihin, he vaikenevat edelleen, samaa tekee sisäministeri.
  Kertoo hyvin paljon siitä, minkälaista porukkaa he ovat.

  • Anonymous

   Vastaa

   Kyllä, onhan tämä erittäin ironista.😂 Joku ählämi on uhannut puukottaa poliiseja niin nämä lyövät kaikki Suomen poliisiasemat kiinni, panssarimersut siihen eteen vartioimaan, kytät eivät saaneet käyttää virkapukuaan. Melkoisia paskahousuja! Sitten jahdataan tarranliimaajia ja ”vihapuhetta”. Idiootteja!

 • Nimetön

  Vastaa

  Poliisi voisi kyllä ramboilla vähemmän. Nythän liikkeelle lähtee aina raskaasti varustautunut lössi jopa kymmenellä partiolla. Yksikin partio riittäisi käymään läpi tilanteen ja pyytää lisäapua jos on tarpeen. Syykin tuohon massiiviseen toimintaan on, että jokaisesta lähdöstä tulee korvaus ”vaarallisesta keikasta” ja muita lisiä. Siinä olisi poliisille säästökohde.

  • T.E.P.

   Vastaa

   ”Vihapuhujien” ovien läpi mennään, mutta katujengejä ei ole olemassa. Poliisi vain ravistelemaan persettä [twerkkaus] ja polvistumaan paviaanilaumojen eteen. Kokkailu- ja pelihetkiä, värinää, rikkautta… TOIVOTTAVASTI saataisiin järkiporukkaa poliisin johtoon ja riveihin. Kyllä siellä varmasti jokunen on nytkin.

 • Aivan

  Vastaa

  Kaiken kustantavan kantaväestön nenän edessä ollaan niin kovanaan, ja runkataan koko ajan sitä vyöllä killuvaa kikkelin jatketta. Mutta siinä se taas nähtiin: Pohjimmiltaan ovat pelkkiä paskahousuja.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Rasismi olisi ollut hyvää. Olis säilynyt itsenäisyys ja suomalaisuus. Puolueettomuus. Hyvinvointi ja turvallisuus. Elintaso. EUrokommunismia ei olisi ja hyvät suhteet Venäjään.

 • Eikka

  Vastaa

  Poliisi ilmeisesti luulee ongelman poistuvan piilottelemalla, ei hyvää päivää sentään millaista järjenköyhyyttä sinne on nykyisin pesiytynyt.

 • G-mannen

  Vastaa

  Tuo taannoinen jengien olemassaolon kiistäminen johtui sisäministeriön ohjeistuksesta. Kyllä poliisi tiesi, minkä Kriminologian tutkijat julkaisivat jo vuotta aiemmin. Vankkaa tutkimustietoa jengirikollisuudesta Suomessa.
  Poliisin on vaikea lausua vastoin Ohisalon ohjeita. Mikä itsessään jo kertoo, missä suossa olemme.

 • KPJJ

  Vastaa

  Säälittävää toimintaa.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Ja tälläiset ne sitten tuo turvaa, kun 10:1 vastaan tekevät yöllisiä rynnäköitä vieden aseet ja luvat antaen vielä 60e rikesakkoa oikeutukseksi toiminnalle.

 • I AM

  Vastaa

  Ei kannata polliisia ja polliisin poikakaveria yrittää apuun soitella jos hyökkäyksen kohteena on. Kyllä se vaan kannattaa itse olla valmiina ja toimia tarpeen mukaan.

 • toivossa elävä

  Vastaa

  Onko muumio-Joe saanut pesarista otsaan?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nyt sitten poliisin henkilöstö tietää, vaikka ehkä on ohjeistettu esittämään tietämätöntä, mistä todellinen uhka tulee.

 • Allu Hamsteri Stubbido

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

 • Värivirhellinen

  Vastaa

  Eikö olisi ollut helpompaa estää kokonaan uhka, kuin koittaa elää pelon alla ja väistellä sitä?

  Luonnossakin on helpompi suojella sitä mikä on vielä puhdassta kuin alkaa puhdistaa sitä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Odinit voisi tarjota poliiseille suojelua virkatehtävien suorittamiseen, kun varmasti tunnistavat puukkohippalaiset paremmin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Heikot miehet luovat vaikeita aikoja

 • Hh1488

  Vastaa

  Hahah vittu mitä untoja, ihan oikein polpolle. Kuinka pelkureita he oikein ovat.

 • Hh1488

  Vastaa

  Eli sekö on tekosyy, tietääkseni poliisin kuulu olla, tai kuuluisi olla puolueeton, mutta ei ole. Kyllä ne poliisi johtajat yms vois kasvattaa ballsit ja uskaltaa vähän sanoa jollekki pikku pissaliisalle vastaan. Se et ei uskalla on heikkouden ja epäpätevyyden merkki, eikä siitä voi syyttää kun itseään. Täällä suomessa motkotetaan et Venäjällä ei uskalleta vastustaa Putinin käskyjä, no ei meillä Suomessakaan uskalleta vastustaa jonku kanaaivo pissaliisan käskyjä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Laajamittainen kulttuurinrikastajien aseellinen hyökkäys esimerkiksi pääkaupunkiseudun poliisiasemille olisi parasta, mitä voisi sattua yleisen mielipiteen muokkauksen kannalta. Valtamedia ei voisi olla uutisoimatta asiasta laajalti, jolloin sekä poliisin kädettömyys että kulttuurinrikastajien viha suomalaista, vapaamielistä yhteiskuntaa kohtaan ei jäisi kenellekään omilla aivoillaan ajattelevalle epäselväksi.

 • Haistakaa kaunis kukkanen

  Vastaa

  Tä polisin kusetus alko jo 70 luvulla. Ruvettiin vähentämään radikaalisti poliseja. Tapahtumat alko pikku hiljaa vyöryy. Alussa pallo oli kiven sirun kokoinen. Nyt jo kunnon kivi. 2010 luvulla vielllä vähennettiin poliseja ja lisättiin päälystöä kun olisi pitänyt lisätä ’hyviä rivi poliseja’. Suomi tarvitsee kunnon polisi voimat. Jotka valvoo järjestystä. Ei mikki hiiri poliseja jotka kuulustelevat ihmisiä jotka arvostelevat nyky menoa. Koska kaikki tiettää että nykymeno on paska. Politikoille ja riittävän ison lompakon omistamisen omaville löytyy suojelua tavalliselle kansalle ja työntekijöille ei.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi