Poliisi hälytystilassa: ”On ok olla valkoinen” ‑julisteita Englannin kaduilla jälleen

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun samat julisteet ovat kylväneet kauhua brittipoliitikkojen ja -virkamiesten keskuuteen.

Rotu

Poliittinen poliisi (PolPo) on aloittanut viharikostutkinnan Basingstoken kaupungissa Englannissa. PolPo järkyttyi saadessaan tietää, että kaupungin lyhtypylväisiin oli kiinnitetty julisteita, joiden mukaan ”On ok olla valkoinen”. EU-eliitin mukaan valkoisuus on jo itsessään rikos ihmisyyttä vastaan.

PolPon mukaan kyseessä on ”vihavälikohtaus”, jolla voi olla rikosoikeudellisia seurauksia. Toistaiseksi valkoisiin myötämielisesti suhtautunutta viharikollista ei kuitenkaan ole onnistuttu jäljittämään.

Basingstoken kaupunginvaltuusto tarttui ripeisiin toimiin, jotta rotuvihaa lietsovat julisteet saataisiin poistettua kaduilta nopeasti. PolPo on lisäksi ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä paikallisten kulttuurimarxististen järjestöjen kanssa tapauksen vuoksi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun samat julisteet ovat kylväneet kauhua brittipoliitikkojen ja ‑virkamiesten keskuuteen. Vastaavia rikostutkintoja on viime vuosina käynnistetty useissa Englannin kaupungeissa.

Lähde: BBC

Englanti Poliisivaltio Poliittinen poliisi Poliittinen vaino PolPo Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen häpeä Valkoinen rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuollainen tempaus on erittäin hyvä.
  Viranomaiset siis myöntävät suoraan, että he vihaavat valkoisia, kun aloittavat tutkinnan tällaisesta. Olisi mielenkiintoista tietää, että mikä tuossa on ”viharikos”.
  Jos lapuissa olisi lukenut ”it’s okay to be black”, nämä samat viranomaiset olisivat hehkuttaneet upeaa ”diversiteettiä” englantilaisessa yhteiskunnassa.

 • Ripe

  Vastaa

  Mustasta nahkasta saa julistaa paremmuuttaan isoon ääneen. Pieni juliste jossa huomautetaan että valkoinenkin on ok nahkaltaan onkin sitten vihapuhetta ja karmeaa rasismia.

  Mihin tämä maailma on menossa?

 • Jaakko

  Vastaa

  Ei mene kovin pitkään kun tyhjä valkoinen paperi on viharikos.

  • N.N.

   Vastaa

   Hyvä huomio, pelkkä tyhjä paperi tolpan nokkaan ja tekijä on saatava kiinni.

 • pää määrää

  Vastaa

  Poliitikkojen pitäisi itse selvittää tapaus, minkä tähden po. julisteita levitetään, ja antaa poliisin rauhassa tutkia ketkä tekevät ihmisiin ja näiden omaisuuteen kohdistuneita rikoksia.

 • Gare

  Vastaa

  Heh, laitostunut järki poliisissa on ikävä ilmiö. Tosiasioiden esille tulo aihettaa paniikkia.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Maahanmuutto ei kestä kriittistä tarkastelua. Eikä korona tai ilmasto. Tai ”tasa-arvo”. Siksi rasismilait ja pakkorokotukset. Pakkoruotsi.

 • TT

  Vastaa

  Kriittinen rotuteoria raksuttaa virkamiehen aivoissa ja aiheuttaa sekopäisiä reaktioita. Kiitos kommunistit, kiitos juutalaiset.

 • Timppis

  Vastaa

  It”s all right born to be white.

 • marko

  Vastaa

  Wikipediasta kannattaa etsiä black pride, asian pride, gay pride ja white pride. Ainoastaan yksi nuista on paha 😀

 • Alko HOLIISI

  Vastaa

  Näitähän voisi levitellä joka puolelle aivan urakalla – siinähän sitten valmiiksi ylityöllistetyt viranomaiset saavat nuuhkia näitä julisteita kun woke-poliitikko itkee, jää ainakin muutama nettikirjoittaja tai koronasta totuutta puhuva viemättä kamarille kun on kiirus metsästää lappusten tulostajaa 😀 😀 Mahtava idea suomeenkin…

  • Pertsa

   Vastaa

   Tottakai vihapostien kirjoittajat pitää saada tuomiolle ja linnaan,mutta pitää muistaa että poliisin resursseja pitää myöskin riittää niihin ihmishirviöihin jotka ajavat kuuttakymppiä viidenkympin alueella.

 • Puolustaja

  Vastaa

  Kaiken kertoi asiasta edesmennyt Michael Jackson, joka lauloi: ”No matter if you’re black or white” ja värjäytti itsensä valkoiseksi. Eipä syyttänyt kukaan kyseistä herraa omimisesta, muusta kylläkin. Se onkin jo eri tarina, voidaanko puhua enemmän jo ominaisuudesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi