Virkamiehet: Oikean vastauksen vaatiminen matematiikassa ”rasistista”

Kulttuurimarxistit painottavat, että "objektiivisen totuuden" ja "oikeiden vastausten" käsitteet ovat itsessään "valkoista ylivaltaa".

Rotu

Yhdysvaltojen kulttuurimarxistit vaativat, että peruskoulujen matemaattisen opetuksen taso ajetaan alas, jotta myös mustat ja latino-opiskelijat voisivat saada onnistumisen kokemuksia. Toisin sanoen kulttuurimarxistit myöntävät, että eräät rodut menestyvät surkeasti aineessa, jonka hallinta on elintärkeää kehittyneen sivilisaation ylläpitämisen kannalta.

Kiista puhkesi Kaliforniassa, jossa opetusviranomaiset ajavat tällä hetkellä aloitetta, jonka tavoite on ”valkoisen ylivallan” hävittäminen peruskouluista. ”Valkoisen ylivallan” määritelmä on vähintäänkin hilpeyttä herättävä.

Kulttuurimarxistiset virkamiehet vetoavat määritelmässään oppaaseen nimeltä “A Pathway to Equitable Math Instruction: Dismantling Racism in Mathematics Instruction”. Oppaan kantava (mutta lausumaton) ajatus on se, että mustat ovat surkeita matemaattisissa aineissa, minkä vuoksi matematiikka on ”ongelmallinen” oppiaine.

Meritokratia on rasismia

Oppaan mukaan esimerkiksi seuraavat asiat edustavat ”valkoista ylivaltaa”: Oppilaiden tekemien virheiden huomioiminen, oikean vastauksen suosiminen, matematiikan järjestelmällinen opetus, oppilaiden tehtävien tarkastaminen ja arvosanojen antaminen oppilaiden taitojen sekä tietämyksen perusteella.

Opas painottaa, että ”objektiivisen totuuden” ja ”oikeiden vastausten” käsitteet ovat itsessään ”valkoista ylivaltaa”.

Valkoisia vihaavat virkamiehet katsovat, että ”rodullisen oikeudenmukaisuuden” nimissä luonnontieteet joutavat romukoppaan. Mielenkiintoisen ilmiöstä tekee se, että vasemmistolaiset sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturit vaikuttavat olevan täsmälleen samaa mieltä valkoisten kansallismielisten kanssa siitä, millaisia keskimääräisen mustan kognitiiviset kyvyt ovat.

Lähde: The Wall Street Journal

https://www.wsj.com/articles/california-leftists-try-to-cancel-math-class-11621355858

Amerikan latinot Antirasismi Filosofia Hyvinvointi Kalifornia Koulumenestys Kulttuuri Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi Rotu Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Viihde Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • KPJJ

  Vastaa

  Vihervassarit ulisevat, että kansallismieliset haluavat palata impivaaraan, kun kansallismieliset haluvat vaikkapa rajoittaa haittamaahanmuuttoa tai vastustavat EU:ta.
  Vihervassarit nättävätkin itse haluavan palata kivikaudelle.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Nehän voisi asuttaa jollekin asumattomalle alueelle keskenään ja seurata etäältä näiden parempaa selviytymistä. Pois pyrkiminen ja kaikenlainen vinkuminen olosuhteista on tietenkin puhdasta rasismia. Koittaisi aivan miäletön kultakausi ja nousisi senpäiväinen korkeakulttuuri, ettei moista ole historiassa nähty, eräänlainen suuri harppaus, täydellinen kommunismin ylistysveisu. Koko yhteiskunnan muuttaminen on liian työlästä, pakolaisiakaan ei vaan ole tarpeeksi.

 • marko

  Vastaa

  Neekereiden avaruusohjelmaa odotellessa 😀

 • Nimetön

  Vastaa

  Paskan ruskea ihmis apina on aina tyhmä.

 • Late

  Vastaa

  Se kun ei nyt ole valkoisten vika että neekerit on laiskoja ja tyhmiä. Jenkit voi hyvästellä kaiken sivistyksen, kehityksen ja hyvinvoinnin kun nekrujen tasolle pitää laskea opetuksen ja sivistyksen taso. Voi tulla äitiä ikävä kun pitäis mennä sydänleikkaukseen ja kirurgit hyppii nuijat kourassa nuotion ympärillä kun eivät muuta osaa. Sivistys kun piti laskea mustien ali-ihmisten tasolle

 • TT

  Vastaa

  Kyllä mustien täytyy oppia matematiikkaa, koska Kaliforniassa saa kohta myymälävarastaa laillisesti tavaraa 950 dollarin edestä. Tummien on syytä olla tarkkana näissä asioissa.

 • Bisse

  Vastaa

  Nyt on rasismi-sana korvattu valtaamediassa tällä valkoinen ylivalta ‑jutulla. kaikki on valkoista ylivaltaa, Amerikasta maykittua puhetta, ei hyvä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Joukko-opissa mm. piirrellään erilaisia kuvioita ja matematiikan yksi tutkimusala on erilaisten pintojen väritykset. Ehkä kuvioiden piirtämisestä ja värittämisestä voisi kehittää poikkitieteellisen tohtorikoulutusohjelman jossa taiteilijat ovat tärkeässä roolissa ohjaustyössä. Myös rasismin vastustaminen, sukupuolten moninaisuus ja tasa-arvo kuuluvat oleellisesti aihekenttään. Näillä opeilla ei maailma pelastu, mutta onhan siinä monille ajankulua. Lisäksi tieteellisen sosialismin seuraajaksi tarvitaan ehdottomasti samantasoinen tutkimuskenttä josta voidaan kehittää äärettömästi hypeä, vastaavasti kuin kaikenlaisesta postmodernista hömpästä.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Four_color_theorem

 • Jones

  Vastaa

  Eipä tässä sitten voi muuta kuin alaa ruveta afrikkalaiseksi niin kaikki on helpompaa. Näin helppoa on päästä oravanpyörästä ja jatkuvasta pänttäämisestä.
  Saksalaisnainen näyttää esimerkkiä.
  https://www.is.fi/viihde/art-2000005294624.html

 • Riku Laine

  Vastaa

  2+2 on siis jatkossa viisi koska vastaus neljä olisi rasistista?

  • Sä et nyt vaan tajuu

   Vastaa

   Vastaus neljä ei itsessään olisi rasistista, vaan oikea vastauksen VAATIMINEN on.Eli jos neekeri vastaa 1,2,3,4,5,jne,jne, niin ne KAIKKI ovat oikeita vastauksia.Mikäli opettaja yrittää oikaista neekeriä toteamalla että ”Tämä vastaus x (eli joku muu kuin 4) on väärä”, niin silloin opettaja on syyllistynyt rasismiin oikein pahimmasta päästä.Ja jos neekeri tästä suuttuu ja lyö opettajaa puukolla, niin Poliittisen poliisin mukaan opettaja sai ansionsa mukaan, kun kehtasi ryhtyä rasistiksi.Eli mikäli oppilaalla on suojaväri, niin tästä lähtien se saa pelkkiä kymppejä matikan kokeista, oikeista tai vääristä vastauksista riippumatta.
   Eli:
   1+1=2 ‑oikein!
   0+1=3 ‑oikein!
   1+4= no en vittu tiiä, liian vaikeeta ‑oikein!
   1+5 = no vastataan vaikka PERSE ‑oikein!

   • Riku Laine

    Vastaa

    Okei mutta 2+2 on edelleen neljä vaikka kuinka moni nekru, tai suvakki väittäisi toisin 32 sukupuolensa tukemana.

 • Julli

  Vastaa

  Ja seuraavana luettelo neekereiden luomista ihmiskuntaa edistävistä keksinnöistä:

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi