Etnistä värinää Ruotsissa & Italiassa: Rituaalimurhista tunnettu voodoomafia Nigeriasta!

Musta Kirves -nimisen rikollisjengin aatemaailma perustuu voodoo-kultille ja mustalle nationalismille.

Rotu

Italian poliisi pidätti hiljattain 30 nigerialaista, joiden epäillään kuuluvan Musta Kirves ‑rikollissyndikaattiin. Poliisi kertoi epäilevänsä heitä noin 100 rikoksesta, joihin kuuluu muun muassa huume ‑ja ihmiskauppa, prostituutio sekä internethuijaukset.

Pidätettyihin lukeutuu 35-vuotias mies, jonka epäillään johtavan Mustan Kirveen Italian-osastoa. Musta Kirves on alkujaan raiskauksista, silpomisista ja rituaalimurhista Nigeriassa 1970-luvulla innoituksensa ammentanut salaseura ja rikollisjengi, jonka perustajat alun perin kertoivat tavoitteekseen ”mustan rodun vapauttamisen”.

Nykyään Musta Kirves ei enää aja poliittisia tavoitteita, vaan se on järjestäytynyttä rikollisuutta harjoittava etninen jengi. Jengin tiedetään toimivan jo länsinaapurissamme Ruotsissa, joten on vain ajan kysymys, koska Musta Kirves aloittaa toimintansa myös Suomessa.

Lähteet: BBC, Sputnik

Afrikkalaiset Italia Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murha Musta Kirves Musta nationalismi Mustat viharyhmät Nigeria Pohjoismaat Raiskaus Rikos Rituaalimurha Rotu Ruotsi Seksuaalirikokset Silpominen Ulkomaat Väestönvaihto Voodoo Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puhdasta matematiikkaa

  Vastaa

  Ja näihin maihin Suomi on kohdentanut ”ulkomaan apua” ja ”kehitysapua” sekä ”kirkon ulkomaan apua” ‑70 luvulta lähtien. Jos ei olisi, niin meillä ei olisi nyt tätä ongelmaa.

 • juha.

  Vastaa

  Kallonkutistajnat ovat jo Ruotsissakin!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi