Irakilaismiehelle vain ehdollista vankeutta raiskauksesta

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus totesi miehen syyllistyneen raiskaukseen ja katsoi, että oikeudenmukainen rangaistus on yksi vuosi ja kymmenen kuukautta vankeutta, joka tuomittiin ehdollisena.

Rotu

Kolmekymppinen irakilaismies tapasi naisen joensuulaisessa ravintolassa tammikuussa 2020. Illan päätteeksi mies kuljetti autollaan naisen ja tämän seurassa olleen henkilön naisen asunnolle.

Kun kolmas henkilö poistui, irakilainen alkoi ahdistelemaan naista. Hän suuteli aggressiivisesti ja riisui naisen vaatteet. Tämän jälkeen irakilaismies oli väkisin emätin- ja anaaliyhdynnässä naisen kanssa kääntelemällä ja vääntelemällä tätä sekä pitämällä asianomistajan jaloista kiinni niin, ettei tämä päässyt tilanteesta pois. Lisäksi mies otti naisen päästä kiinni ja pakotti ottamaan peniksen suuhun.

Teot mies teki naisen estelyistä ja kielloista huolimatta. Välittömästi tapahtuneen jälkeen nainen soitti apuun naapurinsa. Kun nämä saapuivat asunnolle, irakilaismies pakeni takaoven kautta ja kaasutti autolla karkuun. Poliisipartio sai miehen kiinni samana yönä, kun tämä oli liikenteessä autollaan.

Irakilaisen mukaan nainen halusi seksiä

Oikeudessa irakilainen kiisti syytteet raiskauksesta. Hänen mukaansa nainen oli ollut suostuvainen seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus totesi miehen syyllistyneen raiskaukseen ja katsoi, että oikeudenmukainen rangaistus on vain yksi vuosi ja kymmenen kuukautta vankeutta, joka tuomittiin ehdollisena. Rikoksen vakavuuden vuoksi käräjäoikeus tuomitsi irakilaismiehelle ehdollisen vankeuden ohessa 50 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Tuomittu joutuu korvaamaan uhrille kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 500 euroa, loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 5 000 euroa, stressihäiriön aiheuttamasta tilapäisestä haitasta 1 500 euroa, psykoterapiakuluista yhteensä 938 euroa, asianosaiskuluista 50 euroa ja oikeudenkäyntikuluista 4 296 euroa.

Käräjäoikeus käsitteli tapausta oikeuden puheenjohtajana toimineen käräjätuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Käräjäoikeus joutui äänestämään tuomiosta, sillä oikeuden puheenjohtaja katsoi, että vankeusrangaistus tulee tuomita ehdottomana. Lopulta arabiraiskaaja päätettiin kuitenkin päästää vapaalle jalalle.

Lähteet: Pohjois-Karjalan käräjäoikeus, Kansalainen.fi

Arabit Irak Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oikeuden korruptio Raiskaus Rikos Rotu Seksuaalirikokset Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • K.P. ratkaisee ongelmat

  Vastaa

  Sitä saa mitä tilaa. Typerä kanttura kaveerasi maahantunkeutujan kera. Tuomarina toimi kuka?

 • Karjalasta kajahtaa

  Vastaa

  Tämäkin rekisteröidään suomalaismiehen raiskaus.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Nämä Suomen ”oikeuslaitoksen” ”tuomiot” ovat kyllä täysin käsittämättömiä. Pedofiilit, raiskaajat, huumekauppiaat sekä muu roskasakki päästetään vapaalle. Uskomatonta.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Keitähän nuo lievempää tuomiota äänestäneet ovat. Joitain punavihernaisia? 

  Lievempää tuomiota äänestäneet ovat saavuttaneet tavoitteensa. Usko oikeuslaitokseen murenee ja raiskaajien röyhkeys kasvaa entisestään.

 • juha.

  Vastaa

  Kyllä puutarhatyöt miehen oikoo!
  Muslimit ovat luonnoltaan synnynnäisiä optimisteja naisten halujen suhteen. Me suomi-miehethän olemme hävinneet pelin ennen kuin se edes alkaa. Se on sitä valkoisenmiehen ylivaltaa, jota ei etsitä edes joululaulussa, mutta muulloin joka päivä!

 • O

  Vastaa

  Olisi kyllä hyvä kuulla kahden tuomarin peruste, miksi rangaistus voidaan suorittaa ehdollisena.
  Miten tuollaisesta vakavasta väkivallasta voi päästä vapaaksi?
  Vika on ilmeisesti lainsäädännön lisäksi, myös tulkinnassa.
  Naisille pieni varoitus: älä mene arabin kanssa samaan autoon tai asuntoon.
  Vaikka kuinka mukavalta vaikuttaisi, sillä on muuta mielessä. 

  Yksi irakilainen taannoin tulvavuosina, käytti raiskausoikeudenköynnisdä puolustuksena ”kulttuurisia eroja”. Tämä ehdittiin julkaista ja puolustus muuttui.
  Tästä siis opimme, että nämä eivät koe tekevänsä väärin ja yksittäistapaus voidaan yleistää kaikkiin saman kulttuurin edustajiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi