Somalidemari huijasi Kelalta yli 5 000 euron edestä tukia

Vihreistä sosialidemokraattiseen puolueeseen loikannut somalitaustainen Jama Jama tuomittiin 1 900 euron sakkoihin petoksesta.

Rotu

SDP:n somalialainen kunnallisvaaliehdokas Jama Jama tuomittiin Tampereen käräjäoikeudessa petoksesta 1 900 euron sakkoihin tämän huijattua tukia Kelalta yli 5 000 euron edestä.

Jama oli syyttäjän mukaan huijannut Kansaneläkelaitokselta työmarkkinatukea ja asumistukea jättämällä ilmoittamatta Kelalle työssäolojaan ja ansiotulojaan. Kela oli maksanut Jamalle vuosina 2018–2019 perusteettomasti työmarkkinatukea yhteensä 3 081 euroa ja asumistukea 2 312 euroa.

Tuomittu toimii tällä hetkellä Tampereen vihreiden varavaltuutettuna, mutta vaihtoi hiljattain puolueensa sosialidemokraatteihin. Suomessa asuville afrikkalaisrikollisille tyypillisesti hänelle on vuonna 2010 myönnetty Arjen sankari ‑palkinto.

Lähde: Suomen Uutiset

Afrikkalaiset Jama Jama Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Petos Poliittiset viholliset Rikos Rotu Sosialidemokraatit Talousrikos Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tama tuomio rasismia

  Vastaa

  Ma vaati mielipahasta 100 000 korvausta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko takaisin perintää kun ei mainintaa?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sopii hyvin Demareiden ”arvopohjaan”.

 • juha.

  Vastaa

  Varsinainen ”arjen sankari”. Kovasti kuullostaa samalta kuin aikoinaan eräässä maassa annettu ”Sosialistisentyön sankarkari”.

 • Aleksi

  Vastaa

  Ihan vi…un yllättävää

 • KARKOTUS PÄÄLLE

  Vastaa

  MISSÄ VAIHEESSA NÄMÄ ULKOMAALAISET RIKOLLISET SAADAAN POIS SUOMESTA? 2015 TULI YLI 30 000 ISLAMILAISTA TERRORISTIA, RAISKAAJAA, MURHAAJAA, TAPPAJAA, RIKOLLISEN TAUSTAN OMAAVAA HENKILÖÄ EIKÄ ARMEIJA KYENNYT KUIN LAUKKUJA KANTAMAAN RAJALLA.

  TÄLLÄ TAVALLAKO SUOMEN KANSA HÄVITETÄÄN KARTALTA KUTEN EUROOPASSA ON TAPAHTUMASSA ALKUPERÄISVÄESTÖLLE?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Se oli kyllä karu näky, jos olisi mahdollista niin sankarivainajat pyörisivät haudoissaan nähdessään suomalaisten ”sotilaiden” toimivan vieraan maan sotilaspoliisi-ja sotilaskoulutuksen saaneiden henkilöiden laukunkantajina. Jospa näin olisi toimittu vuosina 1939–1944? Tosin silloinkin olivat erityisesti tietynlaiset naiset innolla vastaanottamassa vieraita, venäläisiä ja saksalaisia, ja nyttemmin on ollut nykynaisten vuoro harjoittaa vanhaa perinnettä, erityisestihän refugees-welcome- väki ja SPR:n vapaaehtoiset ovat olleet haarat mahlaa valuen toivottamassa tulijoita terveeksi ja tulleeksi.

 • Idiootit

  Vastaa

  Onko kelan virkaelätit noin degeneroituneita vai muuten vaan vihreitä, kun jopa somalikin niitä pystyy kusettamaan?

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  SDP:n reaalisosialistinen monikulttuuri: nyt valkoisen lisäksi myös musta käsi käy veronmaksajan taskussa, ja matkalla sinne ne heittävät yläviitosen tuumaten iloisesti jotta ”meillähän taitaa olla sama matka?”. Kannattaisiko nimikin jo vaihtaa Somalidemokraateiksi?

 • Ilmari Mylläri

  Vastaa

  Aamun telkussa heidi hautala puhuu Kiinan tekemästä kansanmurhasta. Ivan Puopolo tiukkaa, että mistä ihmeen kansanmurhasta ?
  Minulla itselläni on koti yös Kiinassa. Hieno maa ja kansa sen. Kun muslimit ei lopettaneet viattomien tappamista allahin nimeen valtio ensin varoitettuaan sanoi, nyt riittää.
  Koraanin sijaan opetetaan rauhaista eloa ja lauletaan 5 kertaa päivässä: kun sun lystui olla on niin kädet yhteen lyö.
  Kun rukoushetkien kiihotus vaihtuu kivaan lauluun 5 h päivässä, ei tee mieli murhata ketään sanoo profeetta mitä tahansa.

  Murha ja ihmisten tavoille opettaminen on mennyt hautalalla sekaisin.

  Kuuntele Jari Sarasvuon ja Eija-Riitta Korholan keskustelu Kassandran huuto ohjelmassa.

  Saat hyvän kuvan hautalasta. Roisto, joka ei saisi liikkua vapaana.

 • Tomppa

  Vastaa

  Jotenkin ei yllätä, siis että kyseessä on somali ja SDP. Normipäivä.

 • Jouni

  Vastaa

  Takaisinperintä hallinnollisena päätöksenä, ei tuomiona. Luulen. Positiivista, että tuli maksettavia sakkoja, eikä vain ehdollista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi