Ehdollinen rangaistus mustalle, joka yritti työntää iäkkään valkoisen naisen bussin alle

Yritys murhata iäkäs nainen on selvästi Englannissa vähäpätöinen rikos, jos uhri on "valkoinen narttu" ja tekijällä on suojaväri.

Rotu

Kuusikymppinen valkoinen Linda Lancaster oli supermarketissa ostoksilla ollessaan vahingossa töytäissyt ostoskorillaan mustan Amelia Doriksen poikaa kassalla, minkä seurauksen musta nainen oli tönäissyt valkoisen lattialle ja huutanut: ”Törmäsit väärään naiseen, valkoinen narttu!”

Doris oli tämän jälkeen jäänyt odottamaan ulko-oville ja huutanut Lancasterille: ”Odotas vain kun tulet ulos!”

Lancaster yritti välttää tilanteen poistumalla takakautta, mutta Doris oli kuitenkin huomannut tämän ja tyrkännyt Lancasterin olkapäällään autotielle kohti tulevaa bussia. Lancasterin onneksi hän ei jäänyt bussin alle vaan iski päänsä bussin kylkeen.

Ehdollinen tuomio, vaikka kyseessä murhan yritys

Vaikka kyseessä olikin selkeästi viharikokseksi luokiteltava murhan yritys, tuomari päästi Doriksen teosta ehdollisella tuomiolla. Olihan hänellä suojaväri ja jalo valkoisiin rasistisesti suhtautuva motiivi!

”Olet aiemmin hyvän luonteen omannut henkilö, mikä tekee tästä tapauksesta täysin luontosi vastaista ja sen takia täysin käsittämättömän,” tuomari oli todennut Dorikselle ja antanut tälle ”tuomioksi” kymmenen kuukautta ehdonalaista ja puoli vuotta mielenterveyshoitoa veronmaksajien piikkiin.

Lähde: Breitbart

Afrikkalaiset Oikeuden korruptio Rasismi Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aleksi

  Vastaa

  Vitun paska neekeri

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Päin vastoin, toteuttaa mallikkaasti lajityypillistä käytöstä.

 • EV

  Vastaa

  Britannia on ytimiään myöten sairas ja mätä maa, ei helvetti kauanko noi kattelee tota menoa tuolla? Toisaalta ton siitä siirtovaltioperseilystä saa, nyt sitten nykyiset valkoiset sukupolvet saavat kärsiä isoisiensä kättentyöstä

 • juha.

  Vastaa

  ”Sillälailla”, sanoi Tarvajärvi!
  Nämä tulevat yleistymään voimakkaalla tavalla , koska maailmanlaajuinen kiihotus vihaan valkoisia vastaan on järjestelmälistä poliittista toimintaa, jonka takana ovat hääräänneet ja hääräävät… Tiedätte kyllä ketkä!!!

 • Irmgard

  Vastaa

  Tällaisista vastaavista tapauksista on netissä paljon videoita, joissa tummaihoiset ihmiset hyökkäilevät valkoihoisten kimppuun ainoana motiivinaan se, että kohde on valkoihoinen.
  Jos hyökkääjien motiiveja näihin tekoihin ryhdytään pohtimaan, niin esimerkiksi kateus ja katkeruus paremmin elämässään menestyneitä valkoihoisia kohtaan on varmasti yksi motiiveista. Keskimäärin hyvin alhaisen älykkyysosamäärän omaavat tummaihoiset, valkoihoisia huonomman impulssikontrollin omaavat, rikollisuuteen taipuvaiset henkilöt voisivat joskus katsoa peiliin, ja myöntää rehellisesti, että se menestymättömyys elämässä on vain ja ainoastaan heidän oma syynsä. Jokaisella kehittyneessä ns. sivistysvaltiossa asuvalla henkilöllä on ihonväristä riippumatta lähtökohtaisesti samat mahdollisuudet menestyä elämässä, mikäli henkilö on riittävän älykäs ja kyvyiltään riittävän kapasiteetin omaava menestyäkseen.

 • N.N.

  Vastaa

  Murhayritys ei ole murhayritys länsimaissa jos sen tekee oikeanvärinen henkilö ja uhri on oikeanvärinen.

 • N.N.

  Vastaa

  Silti, ehkä törkein video on kun nuori som.… tyttö, varmana koulujakin käynyt, mutta mitäs se auttaa, sanoo suunnilleen näin, että ”tämä maa on meidän rakentama ja meillä on oikeus tuhota se!”
  Mitä ne on muuta tehnyt kuin siitä viimeistä.
  Se video ei tullut otettu talteen, sen voisi joskus näyttää uudelleen?

 • Aika Vilen

  Vastaa

  Tuohan on nähty,kaduilla,busseissa,kaikkialla nuo ”suojaväriset”kehtaavat käyttäytyä kuin olisivat Suomen omistajia,pitänee hankkia”kättä pitempää”ja iskeä aina,jos joku tunkee valkealla iholle,kuriin puoliapinat,eikä osallistuta tuohon päärätti päivään,muuten ollaan samanlaisia kuin ne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi