Käräjäoikeuksien monikulttuurinen viikko: Lasten raiskauksia ja huumeita!

Valtamediassa vähemmälle huomiolle ovat jääneet rikokset, joita puitiin Lapin ja Varsinais-Suomen käräjäoikeuksissa.

Rotu

Suomalainen rikosjournalismi on kuluvalla viikolla mässäillyt yllin kyllin muun muassa Koskelan teinimurhalla ja suomalaisella ”äärioikeistolla”. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet rikokset, joita puitiin samalla viikolla Lapin ja Varsinais-Suomen käräjäoikeuksissa.

Lapin käräjäoikeuden juttuluettelon mukaan 16.2.2021 kello 9.00 käsittelyssä on ollut Al-Kinani Mustafa Karim Abdulnabin vangitsemisoikeudenkäynti. Abdulnabia epäillään törkeästä lapsen raiskauksesta.

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden juttuluettelon mukaan Al-Araji Ali Ahmed Alawi joutui 18.2.2021 oikeuden eteen syytettynä törkeästä lapsen raiskauksesta, laittomasta uhkauksesta ja huumausainerikoksesta.

Lähteet: Lapin käräjäoikeus, Varsinais-Suomen käräjäoikeus

Arabit Huumeet Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolppia kuvaamaan

  Vastaa

  No niin… Noita ”tolpan” juttuja kun käy kuvaamassa heti aamutuimaan niin niistä paljastuu paljon mielenkiintoisia asioita. Ja niistä löytyy yllättäviäkin asioita.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ryöstöjä, puukotuksia, tauteja, raiskauksia, rotuvihaa, pään leikkauksia, huumekauppaa, murhia, terrorismia, räjähdyksiä, pedofiliaa.…

  Olisi hienoa, jos joku tilastonikkari keräisi 2015 matuvyöryn jälkeiset kaikki matujen rikokset yksiin kansiin, niin voi olla, että taas joku tavallinen kansalainen heräisi tästä monikulttuurisuuskusetuksesta.

  Juttelin alkuvuodesta virolaisen miehen kanssa irakilaisista joita hän tunsi ja virolainen kertoi, että nämä arabit ovat täysin hulluja ja tämän lisäksi vielä koko ajan huumeista sekaisin. Kuulemma arabit ovat innokkaita huumekauppiaita pääkaupunkiseudulla. Myyvät mm. kokaiinia.

 • muhmd

  Vastaa

  Mielestäni muslimien pitäisi saada raiskata eurooppalaisia. Raiskaus kuuluu islamilaiseen kulttuuriin ja naisia saa vapaasti raiskata, jolleivat nämä edusta islamin uskoa. Likainen vääräuskoinen eurooppalaisnainen nyt vain kuuluu muslimin raiskattavaksi. Näin se vain menee.

 • Tahkoakin kiertänyt

  Vastaa

  Ajatelkaa edes vähän ja äänestäkää Junesia ja Tiinaa. Mikä helvetti pistää ihmisen äänestämään jotain muita. Nyt järkeä! Tietysti tää kirjoitus ja ”kiihotus” koskee oululaisia äänestäjiä. Stadilaiset äänestäkää Jussia.

 • Suomalainen

  Vastaa

  Mielestäni hammurabin laki on ainoa oikea. Raiskaaja raiskataan, eläimille eläinten kohtelu jne. Päästetään karma irti.

  Kaikenlaiset aasinnussija, lapsenraiskaaja- ja väkivaltaolennot sitten eläintarhaan niin oppivat olemaan!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi