Väkivaltainen Black Lives Matter ‑liike ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi

BLM-liike on syyllistynyt laajaan väkivaltaan viimeisen vuoden aikana.

Rotu

BLM-mielenosoittajat lunastamassa "rauhanpalkintoaan".

Murhia, mellakointia, julkisen ja yksityisen omaisuuden tuhoamista sekä yhteiskunnan kahtiajakautumista edistänyt Black Lives Matter ‑liike (BLM) on ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi. Liikkeen nimitti ehdolle norjalainen kansanedustaja Petter Eide.

Eiden mukaan liike on edistänyt globaalisti tietoisuutta rodullisesta epäoikeudenmukaisuudesta. Hänen saatuaan kritiikkiä hän perusteli valintaansa todeten, että ”suurin osa BLM-mielenosoituksista on ollut rauhallisia”. 

Syyskuussa uutisoitiin, että 93 prosenttia BLM-mielenosoituksista ei sisältänyt ”vakavaa” haittaa ihmisille tai omaisuudelle. Toisin sanoen lähes jokaisessa maassa, kylässä ja kaupungissa järjestetyistä tapahtumista joka 14. johti vakaviin väkivaltaisiin selkkauksiin.

Valkoisten vastine leimattaisiin heti ”terrorismiksi”

Mikäli tilasto olisi samanlainen valkoisten asiaa ajavien mielenosoitusten suhteen, olisi selvää, ettei Eidenin kaltaisten poliitikkojen mukaan kyse olisi muusta kuin terrorismista. 

Nyt Eide kuitenkin puolustaa liikettä, jonka tapahtumissa on esimerkiksi kuollut ihmisiä, tuhottu tähtitieteellisillä summilla omaisuutta, ryöstetty kauppoja ja hyökätty poliisin kimppuun.

Lisäksi liikkeen rikollinen toiminta on pakottanut yhä useamman valkoisen näkemään monikulttuurisuuden seuraukset, minkä luulisi vasemmistopoliitikon kannalta olevan huono asia.

Nobelin ”rauhanpalkinto”?

Palkinnon saaja valitaan lopulta myöhemmin tänä vuonna. Aikaisemmin kyseinen palkinto on myönnetty esimerkiksi terroristijohtaja Nelson Mandelalle, joka istui yli 20 vuotta vankilassa terrorismirikoksista ja vapautui ainoastaan kansainvälisen painostuksen vuoksi. 

Lisäksi se on myönnetty Yhdysvaltojen silloiselle presidentille Barack Obamalle, vaikka maa oli silloin useammassa sodassa pitkin maailmaa. Kriitikot kutsuvatkin instituutiota ”Nobelin sotapalkinnoksi”.

Myös suomalaiset ovat saaneet osansa palkinnosta: Presidentti Martti Ahtisaari on myös saanut sen. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun hän oli ollut edesauttamassa Naton terroripommituksia Jugoslaviassa.

Lähde: The Guardian

Barack Obama Black Lives Matter Kotimaa Martti Ahtisaari Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat viharyhmät Nelson Mandela Nobelin sotapalkinto Petter Eide Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi Rikos Rotu Terrorismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Että mellakoimalla ja ihmisiä tappamalla saa Nobelin rauhanpalkinnon tai edes päästä ehdolle? No, nykyään toki kaikki mahdollista tässä Pahkasikamaailmassa.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Niinpä.Päätoimittaja Markku Paretskoi totesi lehden lakkauttamisen yhteydessä, että ”nykymaailmassa Pahkasian kaltainen lehti on tarpeeton”. Tällä Paretskoi tarkoitti sitä, että todellisuus on muuttunut parodiaksi itsestään eikä sitä siksi voi parodioida

 • m.t

  Vastaa

  Listaan olis voinut laittaa myös Henry ”big time motherfucker” Kissingerin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi