73 % joukkoampumisista mustien suorittamia Amerikassa 2020

Valtamedia antaa suunnattomasti huomioita tapauksille, joissa joukkoampuja on valkoinen ruokkiakseen valheellista mielikuvaa "äärioikeiston uhasta".

Rotu

Samaan aikaan kun media ja poliitikot puhuvat nousevasta ”äärioikeiston” ja ”valkoisen ylivalta-aatteen kannattajien” uhasta, tilastojen mukaan mustat miehet ovat suurin uhka kansalaisten turvallisuudelle.

Tilastoja joukkoammuskeluista keräävän Mass-Shootings.info-sivuston mukaan mustat miehet suorittivat 73 % joukkoampumisista Amerikassa valkoisten miesten prosentin ollessa vain 13. Epäsuhta on merkittävä, sillä valkoisten määrä Yhdysvalloissa on moninkertainen mustiin verrattuna vielä toistaiseksi.

Joukkoampumiset jäävät usein selvittämättä

Lukemattomat joukkoampumiset Amerikassa jäävät selviämättä. Esimerkiksi viime elokuussa kolme miestä avasivat tulen katujuhlaa viettäviä naisia ja lapsia kohti keskellä päivää maan pääkaupungissa Washingtonissa. Tuolloin 21 vahingoittui ja yksi kuoli. Tekijät ovat edelleen vapaalla, eikä poliisilla ei ole epäiltyjä taikka johtolankoja.

Lisäksi yksittäisistä ampumisista New Yorkin kaupungissa 70 % on edelleen selvittämättä.

Lähde: NY Post

Afrikkalaiset Amerikan mustat Ampuma-aseet Murha Murhan yritys Mustat viharyhmät Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Tässähän levitetään Suomessa tietoa, joka on rikoslain 11 luvun 10 kohdan mukaan tuomittava rikos. Siinä viitataan ihonväriltään mustien tekevän moninkertaisesti enemmän rikoksia kuin ihonväriltään valkoisten. Jos mikä niin tämä asettaa eri ryhmät eriarvoiseen asemaan ja loukkaa ihonväriltään tummien elintapoja. Raija Toiviainen, äkkiä syyte pystyyn, muuten Suomen poliisikin alkaa käyttää sananvapautta väärin levittämällä rikostilastojaan.

 • Doktor Mikael

  Vastaa

  Lienee siis kyseessä puhdas vihatotuus, tämä voitaisiin antaa Suomen kommunistisen kansankomissaarin eli L Anderssonin arvioitavaksi.

  Vihatotuus tosin saattaa sinut vapaaksi sanoo amerikkalaiset. 

  Saksalaiset sosialistit taas uskovat että työ vapauttaa.

  Ohisalo taas luultavasti uskoo että maahantunkeutuminen vapauttaa.

  Ainakin sosiaaliturvapaikka vapauttaa työn teosta ja totuuden puhumisesta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämähän kuuluu ihan siihen normaaliin 1350 ‑kategoriaan, josta mustat tunnetaan erittäin hyvin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi