Valtamedia: Helsingin maahanmuuttajarikollisuus suomalaisten syytä

Pahimmat ongelmaryhmät ovat tilastojen mukaan peräisin Lähi-idästä ja Somaliasta.

Rotu

Kuvituskuva.

Uutisoimme eilen laajasta selvityksestä, jonka mukaan Helsingissä liikkuu suuri joukko 13–20-vuotiaita jengiytyneitä maahanmuuttajia, jotka ovat valmiita tappamaan ihmisiä jopa pelkkien merkkivaatteiden vuoksi. Rikollisten tunkeutujien elämäntapa liittyy vahvasti huumeidenkäyttöön.

Aiheesta kirjoittaneen Helsingin Sanomien mukaan käytännössä kaikki erityisvaaralliset maahanmuuttajanuoret ovat olleet ”interventioiden kohteina” joko nuorisorikostutkinnassa tai lastensuojelussa. Sosiaalityöntekijöiden ja viranomaisten työ ei ole kuitenkaan kantanut hedelmää, vaan tunkeutujat ovat siirtyneet jatkuvasti vakavampiin rikoksiin.

Suomen johtavat kulttuurimarxistit, kuten sisäministeri Maria Ohisalo ja PolPon (poliittinen poliisi) Jari Taponen yrittivät jo eilen selitellä skandaalia parhain päin. Kummatkin kiistivät sen, että maahanmuuttajarikollisuus liittyisi millään tavoin maahanmuuttopolitiikkaan. Taposen mukaan väkivallan taustalla on ”asuntopolitiikka”. Ohisalo puolestaan valehteli, että ongelmat kumpuavat ”kohtaamisten” vähäisyydestä sekä koronasta.

PolPon ja vihervasemmistolaisen hallituksen propagandakuoroon liittyi nopeasti myös suomalainen valtamedia. Erityistä kiukkua kansalaisissa herätti Ilta-Sanomat (IS), joka käytännössä syytti suomalaisia maahantunkeutujien rikoksista.

”Suomi on epäonnistunut”

IS:n pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen väitti, että ”nuorten [lue: arabien ja afrikkalaisten] raaka katuväkivalta kertoo pohjois­maisen hyvinvointi­yhteiskunnan epäonnistumisesta”. Toisin sanoen arabien ja afrikkalaisten häiriökäyttäytyminen ei kuvaa arabien ja afrikkalaisten epäonnistumista, vaan Suomen epäonnistumista.

Vaikka alkuperäisessä selvityksessä alleviivattiin rikollisten maahanmuuttajataustaa, yritti Paunonen jatkuvasti sysätä vastuuta myös ”jengiytyvien kantasuomalaisten” niskaan. Samoin hän tekee kirjoittaessaan Ruotsin epäonnistumisesta:

”Ruotsi on tyyppiesimerkki siitä, mihin maahanmuuttajataustaisten ja kantaruotsalaisten jengiytyminen johtaa. Pommit paukkuvat, talot palavat ja ruumiita tulee. Ruotsin poliisiylijohtajan Anders Thornbergin lausunto Financial Timesissa marraskuun alussa oli – lievästi sanoen – pysäyttävä: Ruotsin demokratia saattaa olla uhattuna, jos jengiväkivaltaan ja rinnakkaisyhteiskuntien syntymiseen esikaupunkialueilla ei puututa ajoissa.”

”Katujen väkivalta pakottaa pohtimaan, missä pohjoismainen, demokratian ja tasa-arvon pyhättömäinen hyvinvointiyhteiskunta on epäonnistunut näin pahasti, että kaduilla joutuu pelkäämään levotonta nuorisoa”, Paunonen jatkaa. Hän ei suostu myöntämään, että juuri ”tasa-arvon pyhittävä” ideologia on ajamassa Pohjolan kohti itsemurhaa. Kiistämällä rotujenväliset erot Suomi on toistamassa kaikki samat virheet, joista valtamedia hurskastellen Ruotsia nyt syyttää.

Mustat ja ruskeat rodut yliedustettuina rikostilastoissa

Myös Iltalehti kirjoitti aiheesta laajasti. Eräästä lehden uutisesta käy ilmi, kuinka pinnallista ja rihkaman palvonnan ympärille rakentunutta Helsingin saalistajien kulttuuri on. Primitiivisten viettien korostuneisuus kuvaa osuvasti ongelmaväestön kognitiivista taantumusta. Iltalehti kirjoittaa:

”Iltalehti haastatteli viittä nuorta, jotka kaikki kertoivat ilmiön olevan todellinen. Aiheen arkaluontoisuuden vuoksi nuoret eivät esiinny tässä jutussa omilla nimillään tai kasvoillaan.”

”14-vuotiaat pojat kertovat, että väkivaltaisten, rosvoavien nuorten matkaan lähtee kaikkea rahasta ja koruista kuulokkeisiin ja puhelimiin.

– Jotain pieniä designer-vaatteita, kuten huiveja ja lippiksiä. Takkejakin lähtee joskus. Yleensä jotain koruja, kuulokkeita. Kaikkea mikä lähtee.”

Toisessa aihetta taustoittavassa artikkelissa Iltalehti toteaa, että ”ulkomaalaistaustaiset nuoret yliedustettuina epäillyissä ryöstörikoksissa – osuus kasvoi selvästi vuonna 2019”. Lehti muistuttaa, että viralliset tilastot eivät kuvaa tilannetta läheskään täydellisesti, sillä ”suomalaisiksi” tilastoidaan myös esimerkiksi kaksoiskansalaisuuden tai yhden Suomessa syntyneen vanhemman omistavat somalit.

Pahimmat ongelmaryhmät ovat tilastojen mukaan peräisin Lähi-idästä ja Somaliasta. Iltalehti vahvistaa niin maallikoiden kuin rotututkijoiden näkemykset siitä, että ongelmat keskittyvät rodultaan mustiin ja ruskeisiin kansallisuuksiin, kun taas esimerkiksi itäaasialaisia maahanmuuttajia ei ryöstötilastoista juuri kykene löytämään.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Iltalehti (1, 2)

Afrikkalaiset Arabit Helsinki Jari Taponen Kotimaa Lähi-itä Maahanmuutto Maria Ohisalo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Raha Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Suomen somaliyhteisö Timo Paunonen Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Valtamedia Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Annukka

  Vastaa

  Hyvän ystävän kommentti fb:stä.
  Aivan uskomatonta paskaa tältä lortto kaksikolta, nää ämmät ei tiedä eikä halua tajuta, mitä tuol oikeesti tapahtuu. Korona sitä korona tätä ym. puuta heinää. Toi jengi pyörii itä Helsingissä oikeesti ja nyt ne on levittäytynyt stadiin. Ne tekee noita ryöstöjä ja ihmisten päälle käymisiä vaan sen takia, et se on hauskaa ja kun muissakin maissa voi käyttäytyä noin, niin Suomessa voi myös käyttäytyä, kun siihen ei puututa. Noilla on mukana veitsiä ja miekkoja. Uusin villitys on, et melkein kaikilla on hedelmäveitsi mukana ja ei oo nuorten värillä väliä. Varsinkin viikonloppuisin meno on ihan järjetöntä. Ei muuta kun tervemenoa katsomaan, mitä stadissa tapahtuu. 🤬

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tätä on tapahtunut jo kauan aikaa ja jengin koko on vaan kasvanut. Poliitikot ja viranomaiset piilottelevat tätä ongelmaa ja valehtelevat minkä ehtivät.
   Suomalaisten olisi nyt syytä koota rivinsä ja käydä edes muutamana viikonloppuna pyörähtämässä muutamilla alueilla vaikkapa juurikin Itä-Helsingin lähiöissä.

   • Nimetön

    Vastaa

    ”Realisti” Milloin järjen käyttö sallitaan ja laitetaan postimerkki perseeseen ja kotimatka alkakoon.Miksi valtaväestön pitää katsella tuommoisia häiriköitä ? Hyppiköön viidakossa linkkareittensa kanssa.

 • Jones

  Vastaa
 • pau pau

  Vastaa

  Milan J4ff – Kurdish Mafia
  Milan on lahja suomelle. Kundi/kurdi pöllii Stokkalta rotsin. Pahoinpitelee ihmisiä. Valelee päällensä pari litraa maitoa ja heittäytyy vatsaliukuun metrovaunussa. Rikos: 13v. lapseen kohdistunut törkeä raiskaus. Tuli kuulemma yksin v.2017 suomeen parin muun veljen kanssa. Heppu on kävelevä aikapommi. Onko seurannassa? Seuratkaa kenen kanssa liikkuu.
  Mitä sanoo Ohisalo tai Taponen? Tuskin mitään. Koska rasismi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Erehdyin lukemaan silakkaliikkeen kommentointia aiheesta ja täytyy sanoa, että ne ihmiset on omaa kansaansa vihaavia täysiä idiootteja.
  Tässä muutama ote kommenteista:

  ” Poliisin kommentti oli myöhemmin uutisena Hesarissakin. ”Ongelma” syntyi suurelta osin alkuperäisen uutisen tarkoitushakuisesta klikkiotsikoinnista, joka sai monet luulemaan, että Helsingissä riehuu valtava maahanmuuttajataustainen nuorisojengi.”

  ”Kyllä HS:n juttu vaarallisista nuorisojoukkioista oli toimituksen tekemä ja oli täynnä puolitotuuksia ja miltei valheeksi todettuja, joita eri tahot ovat myöhemmin joutuneet oikomaan.

  ” Höpöä, katsokaa vaikka vanhoja suomalaisia elokuvia niin huomaatte ettei tämä ole uutta!”

  ” Kyllä minua pelottaa enempi nämä Odinit laumoissa kuin lapset laumoissa.”

  Ja olihan siellä myös joku ”onnekseen” peruuttanut Hesarin viikonlopputilauksen (voi tätä ironiaa).
  Vaikka tuomiopapereissa lukisi Ahmed ja Mohammed ja he olisivat pari vuotta sitten tulleet Suomeen ja hetki ennen tuomiota saaneet kansalaisuuden, niin aivan varmasti he huutelisivat ”katsokaa nyt, suomalaiset näitä rikoksia tekevät.”
  Toivottavasti nämä silakat joutuu tuon ”kivan lapsilauman” kohtaamaan.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Nyt syöttiä vkl-iltoina kulkemaan ”bling-blingiä” yllä, oikeille paikoille..ja löyhä kaveriporukka, matkalla pesäpalloharjoituksiin seuraamaan matkan päästä syötin kimaltavaa taivallusta Helsingin yössä.

 • Sakke

  Vastaa

  ”Neekerin voi saada pois viidakosta mutta viidakkoa ei pois neekeristä” toteaa vanha sananlasku. Ei ainakaan yhdessä-kahdessa sukupolvessa ja mitä on ulkomaisia lähteitä, statistiikkaa ja historiaa seuraaminen, ei ne seuraavatkaan polvet kauas puusta putoa.

  Ja miksi putoaisikaan? Hyvä jos tämän siirtoväen nuoriso kunnioittaa edes omia vanhempiaan; Muita ja varsinkaan suomalaisia he eivät kunnioita pätkääkään ja miksi pitäisi? Kukapa kynnysmattoa ja matoa arvostaisi?

  Kaikki toimet, ”kotoutukset” sun muu hölynpöly joilla siirtoväki pyritään suitsemaan ja kastroimaan säyseäksi saa aikaan juuri päinvastaista reaktiota. Vihaisella ja aggressiivisella laumalla jonka kärsivällisyys ja ÄO on mitä on, on myös oikeissa (lue väärissä) käsissä käyttöarvonsa niille jotka haluavat sillä muita pelotella taipumaan tahtoonsa. Yhdysvalloista on tästä tuoretta esimerkkiä.

  ”Päättäjien” perään on turha kysellä – he ovat sitoutuneet korkeintaan kohtelemaan suomalaisia ja eritoten suomalaismielisiä vihollisena. Se kuka luulee esim. tiedustelu & terroristilakien olevan ”maahanmuuttajia” tai ”islamisteja” varten on syytä hakea ammattiapua. Kantaväestön tukahduttamiseksi ne on suunniteltu ja siitäkin on meillä isosta maailmasta mallia miten väärinajattelijoista tehdään varoittavia esimerkkejä. Kiusanteko alkaa esim. pankkiasiakkuuden eväämisestä jo ennen puoltakaan sanaa vihapuhetta!

  Ongelmaan ei tulla puuttumaan kuin korkeintaan kosmeettisesti sillä kyse on todellakin siitä kuuluisasta ”voimavarasta”! Ei tosin ehkä sellaisesta kuin monikulttuurisuuden myyntipuheissa yritettiin uskotella mutta voimavarasta jokatapauksessa.

 • juha.

  Vastaa

  Oli jo jonkinmoinen ihme, että Helsingin Sanomat nosti koko asian esille ollenkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että paska on jo osunut tuulettimeen ja pahasti. Syynä saattaa olla aivan samoin kuin ainakin 5‑vuotta sitten tapahtuneet somali nuorten tekemät katuryöstöt suomalaisnuoria vastaan. Tuolloin helsingin polpokin oli hiljaa tasan 99 krt. 100, uhri sattuikin olemaan jonkun silmäätekevän kersa, jolloin sitten vasta asiasta tehtiin asia poliisinkin puolelta. Tuolloin Helsingin Sanomat runoili, että oli pelkkää ”sattumaa”, että aivan KAIKKI ryöstön kohteeksi joutuneet olivat kantasuomalaisisa. Niinpä!
  Nyt ilta-paska kävi hyökkäykseen tunnetun soija-toimittajatteren voimin kääntääkseen vihreiden ihanteiden mukaisesti päälaelleen. Rumasti sanottuna tämäkin ongelma pitäisi käytännössä ratksaista kuten Ruotsissakin aina ja myös täällä AINA märällä pillulla ja lässyttämällä. Ehkäpä nyt kun aiotaan kenties tarttua asiaan toden teolla. Pitäisi 10 kantasuomalaista ruoskia Helsingin kirkolla henkihieveriin niin ”paha saisi palkkansa”!
  Nyt kun Helsingin päässä ”monikulttuurisia kohtaamisia” tapahtuu jo niin paljon, että jäljet alkavat näkymään naamassa ja lompakossa. Silloin suvakkien toimesta tehty veden vuotavasta ruuhesta äyskäröinti seulalla ei enää uppoa lehmän hermoisiin kaupunkilaisiin, sillä pelko ja haavat jättävät syvemmät jäljet kuin punavihreää paskaa esuoltavatb lehtien painomuste. Joka kaiken tämän lisäksi kaataa syyn tästä vielä uhriensa niskaan niin kuin aina sosialistien näkemys laista on seisonut jo vuosisadan. Ja tämän kaiken tekee lihaksi kotoinen demla-”oikeutemme”, joka tulkitsee lain aina suosiolliseksi rikolliselle ja vahingoksi uhrille!!!

 • Keijo

  Vastaa

  Itä-Helsingissä asuvana olen huomannut tämän ilmiön jo usean vuoden ajalta. Lapsiltani on viety irtotavaraa ja pahoipidelty, muistakin vastaavista tapauksista olen kuullut. Normaalisuomalaisena ja aivan tavallisena maltillisena isänmaallisena ihmetyttää eräälle lapselle osunut vakava huumaamisen yritys josta vain kaverit pelastivat Viron laivalla. Tekijä joutui putkaan Tallinnassa mutta Suomen poliisia ei kiinnostanut pätkääkään alaikäiseen tyttöön kohdistunut rikos jonka tekijä oli selvillä. Toisen lapsen varkausrikosta sentään vuoden päästä selvitettiin, mutta jos kerrot näistä tiedossa olevista tyypeistä niin pitäisi olla suojelua koulussa ym ympäri vuorokauden tai vanhemmat läsnä. Oma yritys valtion piti saada nurin, kai tämä todennäkisesti on vain yhteiskunnan alamäkeä joka kohdistuu kaikkiin ihmisiin, ei vain normisuomalaisiin.

 • Suojelija

  Vastaa

  ”Kun mikään yhteiskunnassa ei ansaitse kunnioitusta meidän tulisi hiljaisuudessa muodostaa eristäytyneitä uusia uskollisuuksia”
  ‑Nicólas Gómez Dávila

  ”Kun laki ja moraali ovat ristiriidassa keskenään kansalaisella on edessään julma valinta menettää joko moraalinen vakaumuksensa tai kunnioituksensa lakia kohtaan”
  ‑Frédéric Bastiat

  Suojeluskunnat ovat Suomen(kin) tulevaisuus. Jokaisen isänmaallisen tulisi muodostaa yhteisöjä jotka elävät yhteiskunnan ulkopuolella niin paljon kuin mahdollista, varsinkin verojen maksun suhteen. Valtio ei tule suomalaisia suojelemaan saati pelastamaan. Päinvastoin se tulee ja on jo asettautunut vahvasti suomalaisia vastaan invaasiolaisten puolelle. Jokaisen Suomeamme rakastavan tulisi kouluttautua kamppailu-urheilussa, kantaa mukanaan kättäpidempää (huom PolPo! tottakai laillista kuten vasaraa), hankkia puolustusviettisiä isoja koiria, hankkia aseenkantolupa ja pitää huolta toisista suomalaisista. Vereen tämä tulee päättymään ja kun siihen pisteeseen Suomi pakotetaan ne joilta puuttuvat nämä yhteisöt tullaan jyräämään matujengien ja valtion toimesta.

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Realisti” Voi elämän kevät,eduskunnassa käydään kovaa keskustelua susien tappamisesta. Muutamia susia on näkynyt pihapiireissä. Yhtään ihmistä ei ole joutunut susien uhreiksi. Tilanne on aivan toinen maahanmuuttajien aiheuttaman väkivallan suhteen. Asiat pitäisikin laittaa tärkeysjärjestykseen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi