Taponen & Ohisalo Helsingin maahanmuuttajarikollisuudesta: Syinä korona ja asuntopolitiikka

Helsingissä liikkuu suuri joukko 13–20-vuotiaita maahanmuuttajataustaisia saalistajia, jotka ovat valmiita tappamaan ihmisiä merkkivaatteiden vuoksi.

Rotu

Helsingin Sanomat (HS) julkaisi tänään suurta huomiota saaneen uutisen ”Helsingin keskustassa liikkuu nyt joukoissa yli sata mahdollisesti vaarallista nuorta – Asian­tuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahan­muuttoon liittyvä ilmiö”. Välittömästi uutisen julkaisun jälkeen Suomen tunnetuimmat kulttuurimarxistit sisäministeristä poliisijohtajiin riensivät kiistämään, että rikoksilla olisi mitään tekemistä maahanmuuton kanssa.

HS:n uutisen mukaan pääkaupungin kaduilla liikkuu ainakin 100–150 kappaletta 13–20-vuotiaita maahanmuuttajataustaisia saalistajia, jotka ovat valmiita tappamaan ihmisiä muun muassa merkkivaatteiden vuoksi. Rikollisten tunkeutujien elämäntapa on vahvasti sidoksissa huumausaineisiin ja satunnaiseen väkivaltaan.

Lehti toteaa, että käytännössä kaikki erityisvaaralliset maahanmuuttajanuoret ovat olleet ”interventioiden kohteina” joko nuorisorikostutkinnassa tai lastensuojelussa. Sosiaalityöntekijöiden ja viranomaisten työ ei ole kuitenkaan kantanut hedelmää, vaan tunkeutujat ovat siirtyneet jatkuvasti vakavampiin rikoksiin.

”Silmitöntä väkivaltaa ilman kummempaa syytä”

Tänä syksynä julkisuudessa on kuohunut muun muassa Alppipuiston ja Vallilan puukotusten vuoksi, joista jälkimmäisessä uhri myös kuoli. Molemmissa tapauksissa rotumuukalaisista koostuneet jengit yrittivät ylivoimalla ja veitsiä käyttäen ryöstää puolustuskyvyttömiä uhreja. Usein maahantunkeutujien uhreiksi valikoituu valkoisia suomalaisia, jotka eivät itse liiku aseistautuneina jengimuodostelmissa.

”Alppipuistossa tapahtuneessa vakavassa ryöstön yrityksessä on erityinen piirre, joka on huolestuttanut [Aseman lapset ‑järjestön hankepäällikkö Hekki] Turkkaa. Paikalla oli parisataa nuorta. Silti poliisille ei marraskuun alkuun mennessä edelleenkään ole ilmoittautunut ketään, joka olisi nähnyt itse teon”, HS jatkaa. Siirtolaiset ovat luoneet ympärilleen pelon ja vaikenemisen ilmapiirin, jonka vuoksi heidän rikostensa selvittäminen on erittäin vaikeaa.

Vallilan tapausta tutkiva rikoskomisario Jukka Larkio painottaa, että kyse on ”silmittömästä väkivallasta, jolle ei ole sen kummempaa syytä”. Tunkeutujat puukottavat suomalaisia usein puhtaasta puukottamisen ilosta.

Henki pois merkkivaatteiden vuoksi

Usein rikosten taustalla on myös taloudellinen motiivi sekä rotumuukalaisten puhdas turhamaisuus. HS:n mukaan tunkeutujat hyökkäävät toisinaan ihmisten kimppuun voidakseen ostaa ”tuhat euroa maksavan vaatekerran”. Kalliiden vaatteiden avulla afrikkalaiset ja arabit pyrkivät imitoimaan musiikkikanavien mustia rap-artisteja.

”Ryöstöissä taustalla voi olla esimerkiksi Monclerin takin tai Louis Vuittonin vyön havittelu. Tämä on jalkautuvaa työtä tekevien ammattilaisten mukaan yllättävän korostunutta ja uudenlainen ilmiö”, uutisessa todetaan. Mitään uutta ilmiössä ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Kaikki tämä on aiemmin tapahtunut jo Britanniassa, Saksassa, Ruotsissa ja muissa maissa, jotka on hukutettu värillisiin siirtolaismassoihin. Suomi on tietoisesti uhrannut valkoisten nuorten turvallisuuden, jotta väestönvaihtopolitiikkaa ajavat globaalit vallanpitäjät olisivat poliitikkoihimme tyytyväisiä.

Helsingin Sanomat myöntää, että erityisen ongelmallisina ryhminä korostuva arabit ja somalit. Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmedin mukaan rikosvyyhdin taustalla on ”alun perin pääkaupunkiseudulla asuneiden maahanmuuttajien lapset”.

Taponen ja Ohisalo vähättelevät kriisiä

PolPon (poliittinen poliisi) epävirallinen propagandakomisario Jari Taponen yritti selitellä HS:n uutista parhain päin pian julkaisun jälkeen. Taposen mukaan tilanteesta ei tule huolestua, sillä ”150 rikoksilla oireilevaa nuorta ei ole 1 rikollisjoukko”, minkä lisäksi ”olemme kaukana Ruotsista, jossa asuntopolitiikka on erilaista”.

Kulttuurimarxistit väittävät mielellään, ettei maahanmuuttajien väkivaltaisuus johdu geeneistä ja kulttuurista vaan ”asuntopolitiikasta”. Selitys ei vastaa kuitenkaan siihen, miksi esimerkiksi afrikkalaiset maahanmuuttajat ovat vastaanottavissa maissa väkilukuun suhteutettuna yleensä rikostilastojen kärjessä, olipa maan asuntopolitiikka millaista tahansa.

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo puolestaan epäilee, että ilmiön taustalla on korona, joka on ”kärjistänyt nuorten vaikeuksia”. Ohisalo uskoo, että aiemmista epäonnistuneista interventioista huolimatta maahanmuuttajarikollisuuden kriisi saadaan ratkaistua ”varmistamalla kohtaamisia”. Taponen ja Ohisalo eivät julkilausumissaan maininneet maahanmuuttoa tai ”nuorisorikollisten” rotutaustaa sanallakaan.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Jari Taponen, Maria Ohisalo

Afrikka Arabikulttuuri Hallitus Helsingin Sanomat Jari Taponen Koronavirus Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Maria Ohisalo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murha Murhan yritys Poliisi Poliittiset viholliset PolPo Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suomen romaniyhteisö Suomen somaliyhteisö Tappo Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Imusarja

  Vastaa

  Politikkojen suosiollisella avustuksella on Suomeenkin saatu jengiväkivaltaa. Poliisi varoittelee 100–150 henkilön kokoisesta lössistä joka terrorisoi suomalaisia Helsingissä.

  Mitä tekevät politikkomme? Syyllistävät suomalaisia siitä että näitä jengeihin kuuluvia on tuotu Suomeen liian vähän. Tämä on jo politikkojenkin älykkyysosamäärällä melkoinen riman alitus. EI pidä luulla että kansalaiset ovat tyhmempiä kuin politikot.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Realisti”. Eikö nuita alaikäisiä penikoita saada kuriin,yöt huitoo puukkojen kanssa viattomia ihmisiä.Ennen tämmöset nulikat pantiin piirille hoitoon lukittuihin koppeihin.Onhan tuo edesvastuutonta pitää vapaana tuommoisia sekopää penikoita.Poliisikin vähätteli ja sanoi tämän ongelman korjaantuvan kun ikää tulee.Kuinkahan monta ruumista tulee sitä ennen.Katupartiot heti kasaan, turvaamaan kantaväestön liikkumista häirikkö alueilla,kun poliisi ei tähän kykene.Paperittomille oitis postimerkki perseeseen ja palautus sinne mistä tulleetkin.

 • Juha6

  Vastaa

  Tämähän on sitä parempaa väkivaltaa jota marxsistit maahamme kaipaavat.. tsadissa elämä onkin nyt jännittävämpää, kun voi koska tahansa tulla tylsällä puukolla peratuksi.. tai pää saattaa ullättäen irrota..

 • eini

  Vastaa

  Suomessa on paljon kodittomia jotka ovat kokeneet coronan, pitäisikö heistä tulla katurikollisia Sen vuoksi

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ohisalo ja Taponen on suurimpia valtakunnan pellejä.
  Molemmat tekee kaikkensa, jotta heidän ei tarvitse pureutua ongelman juurisyihin, kunhan höpöttävät jotain ”asuntopolitiikasta”, ”koronasta” ja ”löyhistä kaveriporukoista”.
  Heidän kannaltaan on kiusallista, että tekijöiden maahanmuuttajatausta tuotiin näinkin laajasti julki.
  Ohisalo ihan itse harjoittaa sellaista politiikkaa, joka mahdollistaa nämä kaikki suomalaislasten kohtaamat ryöstelyt ja törkeät pahoinpitelyt.
  On irvokasta, että tuollainen ämmä voi toimia sisäministerinä.

  • Rahaa tyhjästä

   Vastaa

   ja rauhallinen ukko poliisipäällikkönä.

   Taponen on tuskin lukenut edeltäjänsä Mikko Paateron kirjaa ”Sisäinen turvallisuus horjuu”, 2016 eikä myöskään jo esimakua tulevasta ennustavaa Rickhar d: Lewisin kirjaa ”Finland, Cultural Lone Wolf”, 2004, jossa todettiin yksinkertaisin esimerkein, ettei somalikultuuri toimi suomalaisen kulttuurin kanssa.

   Nyt kansalaisten pitäisi aina, kun näkevät vierasmaalaisten rikoksia, levittää havaisemansa varma tieto someen. Poliisi sitä ei voi tehdä, koska joutuu syytetyksi kiihottamisesta kansan ryhmää vastaan. Oikeuslaitoksen on pakko isommat tuomiot toistaiseksi julkaista ilmoitustaulullaan. Valtamedia näistä pysyy hiljaa. Tässäkin kansalaisten tulisi levittää oikeuden päätöksiä. Kovat ylinopeudet ovat lisääntyneet. Kuka näistä rikollisista voisi tiedottaa, vai onko korona vaikuttanut suomalaisiinkin.

 • juha.

  Vastaa

  Tässä ei ole mitään uutta! Matu-jengit teurastavat kanta-asukkaita ”huvikseen” ja kaksi pahinta idioottia ei kykene näkemään todellisuutta ”viherkaihinsa” takia!!!

  Kun ns. ”Häjyt” eli puukko junkkarit Pohjanmaalla 1800-luvun loppupuolella aiheuttivat vakavaa järjestyshäiriöitä ja jopa useita miestappoja aivan samalla tavalla kuin matut nyt Helsingissä. Tarttui asiaan Kauhavan ”ruma” vallesmanni ja sai lopulta kurin kovilla keinoilla Pohjanmaata terrorisoineille Isontalon Antille ja Rannanjärvelle sekä näiden johtamille joukkioille toimittamalla heidät Vaasan vankilaan.

  Enää ei ole olemassa ”kauhavan vallesmanneja”, vaan nössöjä ”hinureita”, jotka hyssyttelevät pöytiensä takaa, etteivät ”monikulttuuriset vaavit” vain heräisi päiväuniltaan. Koska, jos näin käy ja he löytävät ”helistimensä”, jolla saa aikaan pahaa jälkeä. Joutuvat taas todellisuuspakoiset virkakunnan edustajat hapuilemaan valheen ja pohjattoman kyvyttömyytensä välimaastossa!
  Eikä tilanne olekkaan niin paha miltä kuullostaa, sillä kyseessä on vain suomalaisten henki eikä tekokuolleen irakaanon.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomalaisnuorille sellainen viesti, että ne, jotka eivät vielä harrasta jotain kamppailulajia, niin aloittakaa se hyvin pian ja jos suinkin mahdollista, niin välttäkää liikkumasta yksin kaduilla, kulkekaa mieluiten kaveriporukoissa, pystytte paremmin vastaamaan mahdolliseen hyökkäykseen.

  • EV

   Vastaa

   Kaikilla ei ole kaveriporukoita, eikä nämä luuserit uskalla hyökätä kuin yksin tai kaksin kulkevien lasten kimppuun. Kyllä muuten kadulla ja kaupassa ylimieliset musulit väistää, kun kävelen vastaan, tunkeutujaa en väistä ikinä. Siinä olen täysin samaa mieltä, että jos ette ole jo aloittaneet treenaamista, niin aloittakaa!

   • Nationalisti

    Vastaa

    Olet oikeassa, kaikilla ei ole kaveriporukoita ja se on sääli, mutta treenata voi myös yksin. Hyvä sekin on.
    On äärimmäisen tärkeää näinä päivinä, että suomalaisnuoriso alkaa treenaamaan. Pelkästään se, että olemuksesi näyttää treenanneelta on paljon vakuuttavampaa kuin sellaisella, joka pelaa cs:ää, juo päivät pitkät kokista ja liikunta koostuu kävelystä lähikauppaan ja takaisin.
    Kontakteja kyllä löytyy, jos haluaa uusia tuttavuuksia.
    Kansallismielisten keskuudessa harrastetaan myös kamppailu-urheilua, ei muuta kuin mukaan vain.

 • kari k

  Vastaa

  Tässä palkinto skp:n jp väisäseltä refuuges Wellcome ja sitten kun kysyy Paavo arhinmäeltä tai li andersonilta niin ko. henkilöt heittäytyy tyhmäksi kun poliitikoilla ei ole vastuuta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  1990-luvulla ja vielä 2000-luvulla sanottiin Suomen ”voivan välttää Ruotsin ja muiden maiden tekemät virheet” maahanmuutosta, mutta orjallisesti mennään Ruotsin perässä vaikka lopputulos on tiedossa.

  Ruotsi, Saksa, Ranska, Britannia jne eivät tienneet mitä tuleman piti mutta Suomi näkee uutisista lopputuleman ja silti luulee samoilla toimimattomilla keinoilla saavansa eri lopputuloksen. 

  Tämä ei ole mikään erehdys tai vikatikki vaan jonkun jossakin tarkoin suunnittelema kansanvaihto ja valkoisten kansanmurha.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kysymys ei ole asunnoista jne.
  Kysymys on puhtaasti eri rotujen rikollisuudesta.
  Saamattomat poliitikkomme ja kyvyttömät poliisimme eivät pysty suomalaisten turvallisuutta takaamaan, siitä täytyy huolehtia suomalaisten itse.
  Herää, Suomi!

 • EV

  Vastaa

  Poliisin oma väkikään ei ole Taposen linjalla, päin vastoin, mm. Poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen kumosi Taposen valkopesuyrityksen toteamalla, että tästä asiasta todellakin pitää puhua, että ongelma voidaan ratkaista. Mm. Siteeraa Asema Lapset Ry:n työntekijää: ”Tottakai meille voi tulla Ruotsin tilanne.” Ja niin se tuleekin, ellei tätä siirtolaisvyöryä pysäytetä ja entisiä palauteta. Jokaisessa maassa mihin tämä maailman laiskin, väkivaltaisin ja ylimielisin tunkeutujamassa pääsee, tapahtuu näin. Poliisin kenttäväki satavarmasti vielä isommin eri mieltä Taposen kanssa, jostain syystä tämän ja Kolehmaisen annetaan silti toimia asemissaan, vaikka toiminnallaan heikentävät merkittävästi suomalaisten turvallisuutta.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Syinä ovat islam, kulttuuri, koti/moskeijakasvatus ja geenit.

 • Sakke

  Vastaa

  Poliisijohdon työpaikat ovat poliittisia virkanimityksiä ja näin ollen julkisivultaan ”vasemmistoliberaalin” poliisin tarkoitus ei ole suinkaan puuttua rikoksiin vaan vääränlaisiin poliittisiin toimijoihin. 

  Kyse ei ole siitä etteikö asioita nähtäisi tai ymmärrettäisi vaan siitä mikä on valittujen linja ja miten sitä miellyttää. Koska monelle kyse on varmasti kaupankäynnistä velvollisuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden tunteiden ja oman itsesäilytyksen välillä, ei kyseessä ole tyhmyys vaan pikemminkin laskelmoitu pahuus.

  Oma lukunsa ovat sitten ne toimijat jotka syystä tai toisesta palavat kuola valuen halusta syöstä vihaamansa kansat yhteiskuntineen viheliäisiin helvetteihin. Jotkut ”meidän omistammekin” ovat omaksuneet nämä päämäärät, ehkä uskoen saavansa jonkinlaisen palkinnon tai pakopaikan vastineeksi teoistansa?

  Nämä nimeltämainitut ministerit ym. hyödylliset idiootit ja aivovammaisuuden lähettiläät poliisissa ovat vain tyhjää kolisevia, puhuvia päitä vailla merkitystä tai substanssia. 

  Niiden kanssa kiistely tai keskustelu on ajanhukkaa sillä jo se nukketeatteri johon heidät on eteemme asetettu heilumaan on hölmöläisille suunnattua, ala-arvoista viihdenäytelmää.

  Suomen nuorison puolta voi pitää vain ja ainoastaan Suomen nuoriso itse, kuten aiemmin täällä on jo todettu. 

  Pääomalta, mädättäjiltä, kommunistidesanteilta ja maksetuilta pedofiilienhyysääjiltä, huumekauppiailta ym. siniliivijengiläisiltä ja edustamiltaan tahoilta ette voi odottaa kuin (uhrille) vittuilua tai kovennettuja ja jopa tekaistuja tuomioita (voittajille).

  Valitettavaa mutta totta – jos haluaa tietää mitä on odotettavissa, Etelä-Afrikkasta kannattaa tarkastelu aloittaa. Ja jos on muka liian kauaskantoista niin sitten on turha valittaa jos käsityskyky kattaa vain seuraavan kvartaalin. 

  SPR:n Moskovan somaleista on nyt kulunut jokseenkin se 30 vuotta. Silloinkin sanottiin ja vakuuteltiin yhtä jos toista. Ohimenevä ilmiö ja kauttakulkumatkalla ovat vain, kunhan hieman levähtävät.

  Voisiko jo alkaa uskomaan että kyseessä on tahallinen ja itsetietoinen hanke eikä mikään ”naapurimaiden möhläyksien vahingossa toistaminen” jota suu auki ihmetellään.

  Toivoa sopii että kamelin selkä katkeaa ensin muualla, isossa maailmassa – siellä missä ollaan vielä meitäkin syvemmällä suossa. Valmentautuminen kannattaa silti aloittaa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Pertti Rönkkö uutisoi saksalaislehdessä olleesta jutusta, jonka mukaan koululaispoika oli luokassaan julistanut, että kuinka hänen opettajaltaan pitäisi leikata pää samaan tapaan kuin ranskalaiselta historianopettajalta. Syynä oli koulun vaatimus siitä, että oppilaan vanhempien pitää osallistua koulun tapaamiseen. Pojan äiti oli syyttänyt tapauksesta koulua. No niin. Tästä ei ole pitkä matka maahanmuuton ongelmiin, mitkä nyt konkretisoituvat Helsingin kaduilla. Millä tavalla nämä ideologistit eli taposet ja ohisalit saa vallasta pois??

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Jotkut luulee vieläkin että näillä keharijengien rikoksilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Väännän nyt rautalangasta hitaimmillekin:

  Kristillisessä kulttuurissa muiden ahdistelu, ryöstely ja pahoinpitely on pahe.
  Islamilaisessa kulttuurissa vääräuskoisten ahdistelu, ryöstely ja pahoinpitely on hyve.
  Hyvin suuri osa kehareiden rikollisuudesta johtuu juurikin islamista. Joko suoraan uskonnosta tai epäsuorasti islamilaisesta kulttuurista.
  Voin vain kuvitella mitä näille opetetaan kotona ja moskeijoissa.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Niinpä… asuntopolitiikassa se syy onkin. Jos rikastajille annettaisiin ilmaiset loistoasunnot ja ‑autot sekä 10.000 euroa kuussa välttämättömiin menoihin ja harkinnanvaraiset päälle sekä diplomaattipassit, niin ehkä meno rauhoittuisi.

 • Jaakko Ala-Köli

  Vastaa

  Syyt Helsingin matujen rikollisjengeihin ovat vihervasemmisto, islam, islam ja islam.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Se, mitä näistä kahdesta otsikon sankarista ajattelen ja minkälainen kohtalo näille maanpettureille tekojensa takia mielestäni kuuluisi, veisi välittömästi käräjille, joten jätän sanomatta, sillä minulla ei ole ankarilta tuomioilta suojaavia etnisiä ominaisuuksia. 

  Voin vain todeta kokevani pohjatonta raivoa ajatellessani sitä tuhoa, mitä tuonkaltaiset ihmiset saavat aikaan sukupolvien työllä meille ja lapsillemme kodiksi rakentamassamme isänmaassa, jossa nyt sadan itsenäisen vuoden uurastus ja valuu hukkaan ja esi-isiemme perintö tuhotaan peruuttamattomasti.

 • Sakke

  Vastaa

  ”Millä tavalla nämä ideologistit eli taposet ja ohisalit saa vallasta pois??”

  Ohisalo, Taposesta puhumattakaan, ei ole vallassa yhtään missään. He ovat (luonne)näyttelijöitä, vetämässä juuri sitä tolkun ihmisiä ärsyttävää ja sekopäiltä suosiota saavaa rooliaan kuten on tarkoituskin. 

  Sanomattakin on tietty selvää että varsinkin näin kollektiivisen tyhmentämisen aikakaudella heidän ulostulonsa myös kasvattavat heidän fanipohjaansakin mutta virkanimikkeistään huolimatta heillä EI OLE mitään (oikeaa) valtaa yhtään mihinkään. 

  He EIVÄT ole ulko‑, sisä- tai maahanmuuttopolitiikan linjauksista missään päätösvallassa vaan ainoastaan nämä päätökset sanelleiden tahojen äänekkäitä käsinukkeja; leffan roistoja (sankareita toisille, riippuu kai näkökulmasta?) mutta kaukana sen käsikirjoittajista tai ohjaajista. 

  Heidän hahmoillansa on vain ne kasvot joihin kansalaisten raivontunteet on tarkoituskin kanavoitua. 

  Viime vuosina eetteriin on päästetty yhtä jos toista, varsinkin Vasemmistolaista poliitikkotarta provosoimaan aikuisia ihmisiä Bambifilmin kehitystasolla olevilla ajatuksillaan. Miksiköhän?

  Kannattaa välillä kurkistaa sinne nukketeatterin taaksekin. Nk. hyödyllisten idioottien seuraaminen aiheuttaa vain ennenaikaista mahahaavaa ja mahdollisesti diabetesta, uskon rapautumisesta ihmiskuntaa kohtaan nyt puhumattakaan. 

  Tarvitaan laajempi näkökenttä jossa moiset sittiäiset asettuvat oikeisiin perspektiiveihinsä jolloin niitä enää tuskin huomaakaan.

 • Harri Lehtonen

  Vastaa

  Coraaniviruksen aiheuttamaa oirehdintaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi