Maahanmuuttajanuoret käyttävät yhä raaempaa väkivaltaa – Yleisradio esittää tietämätöntä

Suomalaisia ovat viime päivinä järkyttäneet uutiset Vallilan taposta, jossa kolme alaikäistä rotumuukalaista surmasi vuonna 2001 syntyneen miehen.

Rotu

Suomalaisia ovat viime päivinä järkyttäneet uutiset Vallilan taposta, jossa kolme alaikäistä rotumuukalaista surmasi vuonna 2001 syntyneen miehen. Kaksi surmaajista on ”ulkomaalaistaustaisia” ja kolmas on romani.

Media pimitti pitkään surmaajien rotutaustaa, eikä suurin osa lehdistä ole edelleenkään julkaissut tietoa. Kulttuurimarxistit pyrkivätkin nyt luomaan tarinaa, että suurten kaupunkien ”nuorten” suorittamissa veriteoissa ei ole kyse maahanmuuttopolitiikasta vaan esimerkiksi ”lastensuojelun resursseista”.

Yleisradio pyrkii harhauttamaan julkista keskustelua esimerkiksi artikkelillaan ”Alaikäiset syyllistyneet vakavaan väkivaltaan tänä syksynä poikkeuksellisen paljon – lastensuojeluun kaivataan lisää järeitä keinoja”. Artikkelin päälähteitä on kulttuurimarxistina profiloitunut rikoskomisario Marko ”Fobba” Forss.

”Syitä nuorten vakavien ongelmien taustalla voi olla monia. Helsingissä esimerkiksi alaikäisten huumausainerikokset ovat olleet kasvussa. Huumausainerikokset puolestaan kytkeytyvät monesti vakaviin väkivaltarikoksiin”, artikkelissa kirjoitetaan.

Yleisradio ei kuitenkaan uskaltaudu ongelmien alkulähteille: Jos tietyt rikokset ovat seurausta aina muista rikoksista, miksi kasvava joukko suurten kaupunkien ”nuoria” ylipäätään ajautuu ”gangsta-kulttuurin” piiriin? Aiheen rehellinen käsittely olisi uhka Euroopan väestönvaihtopolitiikalle, minkä vuoksi valtamedia pyrkii sensuroimaan avoimen keskustelun.

Lähde: Yle

Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi PolPo Rikos Rotu Suomen romaniyhteisö Tappo Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Veli Otra

  Vastaa

  Nooh YLE tekee ison jutun äärioikeiston kasvavasta uhasta kompensoimaan nuorten kasvavaa väkivaltaa…

 • Aappa

  Vastaa

  ”lastensuojeluun kaivataan lisää järeitä keinoja”

  Millähän järeillä keinoilla lastensuojelu meinaa puuttua kehitysmaalaisten perheisiin?

  • Rahaa tyhjästä

   Vastaa

   Olisiko maahanmuuton realistinen hallinta järeä keino vai järkevä keino?

 • juha.

  Vastaa

  YLE on yhtä syvältä kuin ruotsalainen vastineensa SVT.
  Molemmat suoltavat aivan luokatonta paskaa. Ja tavallaan uskomatonta kyllä, ruotsalaiset alkavat jo saada todella tappiinsa SVT:n yhä tökerömmäksi käyvästä toiminnasta. Kuraa tulee päivittäin SVT:n silmille ”uutistoiminnasta”, jonka taso ei enää kestä edes ”yönvaloa”.

  Molemmissa maissa suvakoille se kelpaa kyllä. Varsinkin kun ”kirkonmenot” käsittävät ”rasismia” ja ”ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRIOIKEISTOA!!!

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Olisiko maahanmuuton realistinen hallinta järeä vai järkevä keino?

 • Etninen HS Harhautus

  Vastaa

  Puukottaja olisi voinut olla minun lapseni” – Vallilan veriteosta järkyttynyt ”hyvän perheen” äiti kertoo, miten hänen omasta pojastaan tuli ongelmanuori
  Vallilan puukotuksesta järkyttynyt äiti haluaa kertoa Helsingin Sanomille oman perheensä vaikean tarinan.

  voi jumalauta mitä HS harhautusta
  kuin tekijät olisivat jotain kantasuomalais
  hyvän perheen” vesoja

 • Etninen HS Harhautus

  Vastaa

  suomen valtamedia on antanut matuille luvan tappaa ilman sanktioita
  itse asiassa he suojelevat matu murhaajia
  vielä harhautamalla että tekijät edustaisivät kantaväestöä
  eli he vieritävät matujen rikokset syytömien niskaan
  valheelsillä mielikuvilaan tekijöistä

  • Juho A

   Vastaa

   > valtamedia on antanut matuille
   > luvan tappaa ilman sanktioita

   Tuo on aivan totta. Valta­lehdistön käyttäy­tyminen vain ruokkii maturikollisuutta.

   Ainoa mikä tepsii matu­rikolli­suuteen on, että heidän oma yhteisönsä alkaisi pahek­sumaan rikollista käyttäy­tymistä. Tällä hetkellä oman klaani taitaa vain kannustaa rikollisuteen. Nehän ovat vain valkoisten lakeja. Mitä Muhammed ja oma yhteisö on sanonut hunnuttoman naisen raiskaamisesta, se olkoon normi.
   Muista sitten vankilassa osallistua imaamin jihad-luennoille niin juhlien sitten otamme sinut takaisin yhteisömme arvostetuksi ja palkituksi jäseneksi.

 • Jones

  Vastaa

  Alaikäiset laitetaan myymään huumeita, koska he eivät saa tuomiota. Sekä tietenkin alaikäiset laitetaan murhaamaan ihmisiä, koska he eivät saa tuomiota. Jotkut ovat tämän takana ja näin he välttävät tuomion.

 • Päivi Ovaskainen

  Vastaa

  On aika tehdä jotain, että välttäisimme Ruotsin tapahtumat! Jos yhä nuoremmat lapset tekee rikoksia on ikärajaa madallettava vastuun ja rangaistuksen suhteen. Takana olevat joukkiot paljastettava!

 • Anni H.

  Vastaa

  Useiden akateemisten tutkimusten mukaan afrikkalaisilla on jopa psykopatian mittoihin paisunut itseluottamus. Tätä faktaa ei pidä unohtaa kun pohditaan sopeutumattomuuden syitä. Itse en hyväksy että tätä populaa otetaan maahan. Suosittelen muillekin en. väen kaikenkattavaa blokkaamista ja välttämistä, olkoon se poliittinen viestimme joka todellakin tulisi ymmärtää ja ottaa huomioon. Tämä ainoa isänmaamme tulee säästää siltä turmelukselta, johon se jo muualla saatettu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi