Rikastuttaja tappoi italialaismiehen, koska tämä oli ”valkoinen ja onnellinen”

Rasistinen murha ei tiedettävästi ole motivoinut Italian vasemmistolaisia järjestämään marssia rasismia vastaan.

Rotu

päivitetty

Marokkolainen Said Mechaout, joka murhasi italialaisen miehen.

Marokkolainen Said Mechaout tappoi töihin matkalla olleen italialaisen Stefano Leon leikkaamalla tämän kurkun poikki keskellä katua koska tämä oli ”valkoinen ja onnellinen”. Hän kertoi avoimesti halunneensa tappaa valkoisen miehen.

”Iskin valkoiseen, tietäen että nuori italialainen uhri saisi aikaan kohua. Katsoin häntä ja olin varma, että hän on italialainen. Halusin tappaa kaltaiseni nuoren miehen — viedä tältä kaikki mahdollisuudet elämään, kuten lapset, ja erottaa hänet ystävistään ja sukulaisistaan”, Mechaout kertoi poliisille kuulustelussa.

Rotumuukalainen oli myös valitellut oman elämänsä epäonnistumista ja sanoi alun perin miettineensä itsemurhaa mutta päätyi lopulta kostamaan oman epäonnistumisensa jollekulle muulle.

Mechaout tuomittiin murhasta Italian korkeimpaan rangaistukseen, eli kolmenkymmenen vuoden vankeuteen.

Lähteet: La Stampa, Breitbart

Italia Marokko Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puntit tasan

  Vastaa

  Juu juu, ja tämä ei ole rasismia valkoisia vastaan. Eikä terorismia maan kantaväestöä kohtaan, ei vissiin millään oikeusasteessa.

  Eikös noilla ole se ”silmä silmästä” juttu? Silloinhan se käsi pitäisi irrottaa ruumiista jolla se sen rikoksen teki. Jäljelle jäisi vasen käsi. Sillä saisi sitten syödä lopun elämäänsä.

  Ja koska se halusi viedä nuorelta mieheltä onnen ja oikeuden perheeseen, niin ei kai siinä sitten muuta kuin jalkoväli kirurgisesti poistoon. Silloinhan murhan pystyy elämänsä aikana hyvittämään kun saa rangaistuksen siitä mitä toiselle teki/halusi tehdä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi