Hallitus moninkertaistaa rasismitiedonantoon laitettavat rahat kuuteen miljoonaan euroon

Käytännössä kuusi miljoonaa euroa käytetään suomalaisvastaiseen toimintaan. Asialla on perussuomalaisten siunaus takanaan.

Politiikka

”Äärioikeistohallitukseksi” väitetty Suomen hallitus aikoo laittaa veronmaksajien rahaa ”rasismitiedonantoon” symbolisen summan verran, eli kuusi miljoonaa euroa. Vielä kuukausi sitten puhuttiin miljoonasta eurosta.

Juutalaisille tästä kuudesta miljoonasta menee 400 000 euroa. Raha käytetään juutalaisseurakuntien turvallisuuteen. Juutalaiset vaativat joka vuosi veronmaksajia maksamaan turvallisuudestaan, vaikka mitään varsinaisia hyökkäyksiä ei osata yksilöidä, ellei synagogien läheisyyteen liimattuja tarroja lasketa ”hyökkäyksiksi.”

Käytännössä kuusi miljoonaa euroa käytetään suomalaisvastaiseen toimintaan. Asialla on perussuomalaisten siunaus takanaan.

Jostain syystä perussuomalaiset eivät koe ristiriitaiseksi sitä, millä sanomalla he markkinoivat itsensä hallitukseen ja mitä puolue tekee käytännössä ollessaan vallan kahvassa.

Lähde: HS

Kotimaa Politiikka Rasismi Rotu Suomen juutalaisyhteisö Talous Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Säästökohteita

  Vastaa

  Tässä olisi yksi säästökohde hallitukselle. Muita kyllä löytyy ihan kirkon ulkomaanavusta puolueiden lehdistötukiin ja puolueiden nuorisotoimintaan. Ja Italialaisten kotiremonteista muihinkin kehitysmaa-apuihin. Sekä Afrikan tupakanpolton lopettamiseen.

 • total science

  Vastaa

  Kuusi miljoonaa – oy gewalt! Eivätkö nuo rotat voisi itse maksaa omat pelleilynsä? Ja mikä hitto tuo ”rasismitiedonanto” edes on? Kerrotaanko siinä kenties näitä: Sudan 73, Somalia 27, Irak 22, Turkki 22, Afganistan 21, Iran 19… (Kerroin suomalaisiin verrattuna todennäköisyydestä rasistiseen rikokseen syyllistymisestä!)

 • TT

  Vastaa

  Persuista on tullut hyvin vastenmielinen porukka. Puolue kaapattiin sionistien ja muiden mulkeroiden haltuun. Köyhien syyllistämisen puolue kyllä osaa yhtä lahjakkaasti kuin Sekoomus. Valtava joukko puoliköyhyydessa eläviä siirtyy nyt viimesijaisen toimeentulotuen asiakkaiksi asumistukien romuttamisen myötä. Säästöjä ei tule, koska toimeentulotukiasiakkaina nämä voivat maksattaa laskujaan ja kulujaan valtiolla. Tämän estämiseksi pitäisi romuttaa myös toimeentulotuki ja luoda laaja ryysyläisköyhälistö Suomeen. Matuja leikkaukset koskisivat vähemmän.
  Persuja mollatessa tulee kuitenkin muistaa punavihreiden hulluus ja himo ajaa Suomi valtavan velkataakan alle. Korkomenoihin menee nyt järjettömiä summia eikä veloista suoriuduta muuten kuin ottamalla lisävelkaa,

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Perseenmyyjä perussionistien vaarallisuutta Suomen tulevaisuudelle ei pidä aliarvioida. Persujen valehtelu on huomattavasti härskimpää ja tuhoisampaa mitä ns.”vihervasemmisto” harjoittaa.

  • GLGL

   Vastaa

   Juuri noin.
   Valtamedia käyttää täysin samoja metodeja PS:n demonisoimiseen, kuin tähänkin asti. Se on outoa, sillä PS toteuttaa tällä hetkellä täysin valtamedian omistajien agendaa.
   Tunnusomaista valtamedialle on ”lyhyt muisti”. Syytetään jo uutta hallitusta ongelmista, jotka edellinen hallitus olisi voinut korjata (jos olisi viitsinyt).
   MäTV3: ”SAK ja sen jäsenliitot aloittavat poliittiset työtaistelutoimet ”työväen hätähuutona” – ”Kokonaisuus tulee kattamaan koko Suomen””
   Miksei sitä ”hätähuutoa” kuulunut edellisen hallituksen aikana, vaikka kokonaisia toimialoja ajettiin nurin. Onko SAK vähän hidas? Rattaat jumissa? Veikkaan, että ”työväellä” SAK tarkoittaa niitä päihderiippuvaisia mielenterveyskuntoutujia, joille edellisen kommarihallituksen aikana oli lainarahalla kehitetty jonkinlainen suojatyöpaikka (mm. poliittiset avustajat), jossa voivat loisia tekemättä mitään. Nyt siis heitä uhkaa oikeiden töiden hakeminen. Ei ole ihme, että ”hätähuutoa” pukkaa.

  • Plääh

   Vastaa

   Eiole kaapattu, vaan alusta lähtien sionistipuolue

 • Flink wie Windhund

  Vastaa

  Puututaanko tiedonannossa Ranskan pyrkimykseen saada siirtomaansa takaisin käynnistämällä sotaa Afrikassa ECOWAS maiden ja Nigerian välille?

 • suvakki 964

  Vastaa

  ”Juutalaisille tästä kuudesta miljoonasta menee 400 000 euroa. Raha käytetään juutalaisseurakuntien turvallisuuteen. Juutalaiset vaativat joka vuosi veronmaksajia maksamaan turvallisuudestaan, vaikka mitään varsinaisia hyökkäyksiä ei osata yksilöidä, ellei synagogien läheisyyteen liimattuja tarroja lasketa ”hyökkäyksiksi.””

  Juuri mietin tuota juutalaisuutta Zyskowiczin hahmossa; nyt kun eräs sekopää imaami Helsingissä julistaa, että kuinka sharia sopisi Suomeenkin, niin siitä juontuikin mieleeni tämä Ben, joka ainakin takavuosina kannatti avoimesti shariaa Suomeen. Millainen lapsuus noilla uskonoppineilla ja uskovaisilla on. Ihminen ei kasva sekopääksi, jos lapsuus on hyvä (toisaalta ”huonon” lapsuuden omanneista ei kaikista tule sekopäitä). Tai no, sosiopaatit poislukien.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi