Tasa-arvoa suomalaisten kustannuksella

Orpon hallitus on alkanut kumartelemaan aktivisteille ja irtisanoutumaan rasismista. Tämä kaikki siitäkin huolimatta, ettei hallitusohjelmassa ole mitään rotuun viittaavaa.

Politiikka

Petteri Orpon johtama porvarihallitus kokoontuu 16. elokuuta seminaariin, jossa sen on määrä keskustella yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä Suomessa sekä ulkomailla. Tähän osallistuvat tietenkin myös hallituspuolue Perussuomalaiset. Eiköhän se ole täysin selvää kenen kustannuksella näitä aatteita tullaan edistämään.

Varmasti jokainen suomalainen on huomannut, miten rankasti Suomen valtamedia on rääkännyt juuri valtaan noussutta porvarihallitusta. Aluksi elinkeinoministeri Vilhelm Junnila joutuu vihamielisten aktivistien kohteeksi, jotka ajavat miehen ulos ministerin penkiltä. Seuraavaksi valtiovarainministeri Riikka Purran vanhoja Scripta-kommentteja käytetään polttoaineena laajaan mustamaalauskampanjan pyörittämiseen. Orpon hallitus on alkanut kumartelemaan aktivisteille ja irtisanoutumaan rasismista. Tämä kaikki siitäkin huolimatta, ettei hallitusohjelmassa ole mitään rotuun viittaavaa, saati rasistista (mikä on itsessään harmi).

Voidaan sanoa, että Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimpia maita. Taloudellisesti maamme on varsin keskiluokkaista. Köyhät ja rikkaat muodostavat vain marginaalisen osan suomalaisesta yhteiskunnasta. Maassamme pyritään hiljentämään kansallismielisiä toisinajattelijoita sakkojen tai mahdollisesti jopa vankeuden uhalla. Maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta kuvataan ainoastaan positiivisena ilmiönä, joka globalistien mukaan tekee vastaanottavasta maasta kulttuurisesti rikkaamman ja taloudellisesti vauraamman. Tästä ilmiöstä seuraava rikollisuus ja väkivalta kuitataan aina äärioikeiston propagandan ja yhteiskunnan suvaitsemattomuuden piikkiin. Kysymys siis kuuluu, miten Petteri Orpo ja muu hallitus saavat Suomesta entistä tasa-arvoisemman ja rasismin vastaisemman yhteiskunnan? Ja kenen kustannuksella tämä tulee tapahtumaan?

On hyvinkin mahdollista, että Suomessa alkaa samanlainen kehitys, joka on ollut havaittavissa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Maamme jo valmiiksi suomalaisvastaiset puhelait saattavat saada uutta puhtia tasa-arvon ja rasisminvastaisen kampanjan nimissä. Työnantajia tullaan painostamaan ulkomaalaistaustaisten ja sateenkaariväen palkkaamiseen tavallisten etnisten suomalaisten kustannuksella, vain siksi että yhteiskuntamme vaikutusvaltaiset sektorit hehkuisivat moninaisuutta. Orpon hallituksen käyttämä kieli voi äkkiseltään johtaa toimintaan, jossa maitoa ja hunajaa jaetaan etnisten suomalaisten kustannuksella heille, joita Orpon kaltaiset ammattipoliitikot voivat käyttää maskotteina näyttääkseen, miten suvaitsevaisia ihmisiä he ovat.

Kristo Killström

Lähde: Sinimusta Liike

Kotimaa Perussuomalaiset Petteri Orpo Politiikka Rotu Sinimusta Liike Tasa-arvo Uutiset

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Viimeistä piirua myöten täysin suunniteltua. Eikö ole hassua, että kukaan ei kilju ja sekoa sen jutkuhiiri rydmanin takia, kaveri saa sanoa ja tehdä mitä vaan. Eikö olekkin helppoa olla juutalainen? Vittu mitä kusipäitä!!

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Suomi on maailman piilokorruptoitunein valtio, jota johdetaan pankki-vakuutus-sektorin kautta; ja hallitus on vain marionetti !

  Todisteet ovat julkisia: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Mitä sitten on tullut ostetuksi: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikappaus.”

  Eli ”lailla 444/2012” jopa 3 miljardia pienyritysten omaisuutta siirrettiin pankki-vakuutuslaitosten omaisuudeksi . Seuraavana keväänä oli hyvä tehdä Suomen pankkien ”stressitestit”.

  2022 YEL-lakia muutettiin niin, että : ”Nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet”. He 99 – 1042022 vp löytyvät julkiset tiedot asiasta .

  Se mitä tapahtui kymmenien miljardien yrittäjien eläkerahastoille voi vain arvailla lukiessaan YLE-teksti tv perjantain sivua : ”Suomalaispankeille stressitetsit”. ”Euroopan pankkivirnaomainen ( EBA) , Euroopan keskuspankki ( EKP) ; ja Finanssivalvonta ovat totetuttaneet suomalaisten pankkien stressitestit”.… ja kaikki meni hyvin; mutta keiden rahoilla minä vaan kysyn ?

  Ainakin YEL-miljardirahastot ovat kummasti jonnekin kadonneet ja ”lehdistö” on hiljaa eläkkeiden suoramaksuista !

  Ovatko pienyrittäjät Suomessa jo kansainvälisen lain mukainen kansanryhmä, joka koitetaan tuhota, ja joiden elinajanodote valtiovallan toimien seurauksena on pienempi, kuin väestön keksimäärin; jos näin on kyseessä on suunniteltu KANSANMURHA !

  Mutta kyllä tuollaiset ”pienet” miljardien varkaudet ehkä oikeusvaltiossa muutekin poliisi tutkii ?

  Ei muuten tutki Suomessa: EOA päätös 876÷2÷05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisten sille ilmoittamassa presidentin – ja ministerinvastuuasiassa. ( koitettu on jo 2005 )

  Kirjoitan tämän niinkuin ihmisoikeudettomana Suomen kansalaisena; jollaisista Suomen hallitus todellakaan ei ole huolestunut, koska naama ei ole riittävän värikäs ja työstatus on pienyrittäjä !

  Rikosilmoitus tuosta ”laista 444/2012” muuten on jätetty vuosia sitten ja ”poliisi” kirjasi sen S‑diaariin; samaan minne kännyköiden katoamiset ja polkupyörävarkaudet !

  • Teemu

   Vastaa

   Minne Suomen autoverot menevät? Ei se ainakaan tiestön ylläpitöön mene. Taitaa mennä johonkin muuhun mustaan kuin asvalttiin.

 • TT

  Vastaa

  Suomessa ei esiinny mitään muuta rasismia kuin suomalaisiin itseensä kohdistuvaa ankaraa mielipidevainoa silloin, kun nämä ryhtyvät oman kulttuurinsa, elintilansa ja rotunsa puolustajiksi. Mitään muuta rasismia ei ole, mutta juutalaislähtöiset valheet (mm. uusmarxismi, woketus, holojutut) niellyt kansanosa arvelee maahan tunkeutuvien rotumuukalaisten olevan vainon ja rasismin kohteena, hyvittelee ja houkuttelee tätä tänne kaiken aikaa lisää ja sallii maamme muuttuvan ensin monikulttuurihelvetiksi ja tämän jälkeen teknokratiaksi, jossa ei sallita mitään luonnonmukaista inhimillisyyttä, ei edes arabien tai neekerien riehumista. Muukalaisten aiheuttamaa epäjärjestystä ja kaaosta tullaan käyttämään digitaalisen poliisivaltion läpiviennin verukkeena eli täysdystopia on jo ovellamme. Sitä ennen kantaväestön napina on vaimennettu rasismiin vedoten. 

  Persut on nyt otettu mukaan hallitukseen ja työlistalla arvatenkin on sananvapauden merkittävä kaventaminen jo entisestään. Sionistiseen Natoon on jo liitytty, joten ovi persujen huoraamiselle on avoimen auki.

  • gg

   Vastaa

   Teknokratiaa tosin moni haluaakin. Elämää jossa kaikki on valmiiksi saneltu, mietitty, toteutettu ja kontrolloitu pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Ei tarvitse vaivata omaa pientä aivoa lainkaan minkään asian suhteen. Käyttäjän osaksi jää vain kuunnella, uskoa ja totella kuin kone ja elää kuin työmuurahainen. Lopulta syy löytyy peilistä, ei tarkoita sitä etteikö ulkopuolista sabotaasia ja manipulaatiota ole olemassa, sitä löytyy kyllä. Mutta siltikin, kaiken pitäisi lähteä omasta toiminnasta, ajatuksista ja tekemisestä. Kukaan hollywood tai marvel viittasankari ei tule meitä pelastamaan. Pahiksia sen sijaan taas on oikeasti olemassa ihan omastakin takaa. 

   Valitettavasti parhaat lääkkeet tähän tappavaan tautiin mikä natiivi eurooppalaisia vaivaa lähtee omasta tekemisestä. Persuilla esim. ei ole lääkettä tautiin vaan korkeintaan ovat myötämielisempiä kuolevaa kohtaan kuin muut. Että ei se nyt niin paha ollut ehkä kuten kaikki sanoo.

   • Että näin

    Vastaa

    Minkä vuoksi haluaa? Kaikki syy & seuraus juontaa ruohonjuuritasolta; lapsille ollaan kavereita ei vanhempia (auktoriteettikato), nuorille kustannetaan ilman vastinetta kännyt, mopot/ m‑pyörät, mopoautot, autot ja ajokortit, pelit/peli-/tietokoneet, maksetaan opiskelukämpän vuokra ja muut kulut, mamma pesee pyykit ja laittaa aamupuuron á 30v. asti (kunnon reppahousu ja peräkammarin poika/tyttö), työelämässä pedataan vanhempien suhteilla tie tasaiseksi ensimmäiseen työpaikkaan ja ennen sitä satunnaisiin kesätöihin.
    Eli kaikki vastuu ja kulut ”vanhemmat” ottavat kantaakseen lasten ja nuorten puolesta, näille ei koskaan opeteta mitä em. asiat todellisuudessa ovat ja mitä psyykkisiä kykyjä/ taitoja ne vaativat.
    Tämän päivän lapset, nuoret ja nuoret aikuiset ovat saaneet oppinsa vain kuluttamisessa ja vastuista vapaassa ”elämässä”.
    Sitten jos sattuu että tällainen kullannuppu joutuu tilanteeseen ettei vanhempia ja isovanhempia enää olekkaan ja ensimmäistä kela lappua pitäisi täyttää, niin realismi laskee kätensä olkapäälle sanoen; Shit happens, siinä on itku ja hampaan kireys tuloksena, kenties joutuu kääntymään psykiatrisen hoidon piiriin kun todellisuus alkaa ahdistamaan ja vastuu omasta elämästä painaa rinnan päällä kuin 1t kassakaappi.
    Toki jotkut etsivät sen helpoimman tien ja alkavat vetämään alkoa tai douppia, ei paina silloinkaan huoli tai vastuu kun sumussa pistelee puolivalot päällä.
    Mutta aiheeseen: am pedatusta elämästä ei kukaan osaa irroittautua ja he hyväksyvät kaiken kontrollin, koska heillä ei ole kykyä (kuten ei heidän vanhemmillakaan ole) ajatella isompaa kuvaa saati ottaa selvää asioiden perimmäisestä tarkoituksesta ‚siksi woketukset ja pridet yms. marxismi on huumetta tällaisille henkilöille, ja heitä on paljon.

 • GLGL

  Vastaa

  Samaan aikaan suomalaisiin (lihaa syöviin heteromiehiin) kohdistuva rasismi sen kuin voimistuu valtamedian toimesta.
  Tänään mätv3 onnistui tekemään suomenennätyksen journalistisen riman alituksessa jutullaan:
  ”johannes-kertoo-miten-han-lankesi-jordan-petersonin-ja-ben-shapiron-pauloihin-nain-syrjaytyneiden-miesten-ahdistuksesta-tehtiin-miljoonabisnes”
  (en viitsi edes laittaa linkkiä). Hyysärissä ovat varmaan kateellisia, eikä ole epäilystäkään siitä, että haluavat valtikan takaisin. Eiköhän joku ”Johannes” inkarnoidu heidänkin näppäimistöiltään kohtapuoliin.

  Viesti on selvä: Jos seuraat Petersonin tai Shapiron tuotantoa, olet ahdistunut syrjäytynyt mies, eli luuseri neoliberaalien terminologiassa – lopeta heidän seuraaminen ja saatat ”eheytyä”.
  Sori, mätv3:n kehopositiiviset hirviötoimittajat, asia on juuri päinvastoin. Tuollaisella ”uutisoinnilla” ei käännytetä ketään jarkevää ihmistä, mutta sen sijaan teette vain itsestänne sen, mitä jo olette jo pitkään olleet (sic) – eli lapsellisia pellejä. Miksi edes yritätte?

 • Luciferian Enlightment

  Vastaa

  Moderni maailma päättyy joko isoon pamahdukseen tai ulinaan. Tällä hetkellä olen vakuuttunut siitä, että ulinaan.

 • Toivo elää

  Vastaa

  Ehkä Jumala on sittenkin olemassa ja poliiseissakin on oikeamielisiä. Nimittäin, kaveri oli käymässä Turussa ja näki kaksi mieltäylentävää tapausta.

  Toisessa joku neekeri oli varastanut kaupasta jotain ”taskut täyteen” meiningillä ja vartija oli ottanut sen kiinni. Kun poliisit tulivat paikalle niin hirvittävä älämölö alkoi johonka toinen sanoi:”Jos et sää puhu suomea niin me kaadetaan sut katuun ja raudoitetaan”. Patanaama jatkoi älämölöä jonka jälkee se oli sekunnissa kadussa, kirkui rimpuili, mutta raudat pitivät.

  Toinen tapaus oli vähän samanlainen. Neekeri oli varastanut energiajuomia ja poliisien tultua paikalle alkoi hirvittävä älämölö. Toinen sanoi:”Jos et sää puhu suomea niin pääset putkaan”. Ja sama juttu… Kaveri maassa raudoitettuna ja kirku varmaan ”savanniksi” jotain rasismista ja poliisin väkivallasta.

  Mutta että… vielä on näköjään toivoa. Vielä on toivoa.

 • Sanallinen Arkku

  Vastaa

  Rasistileiman pelko on länsimaiden tuho. Muslimit voittavat tämän takia, naurettavan helposti. Mikä naurettavinta: islam ei ole rotu. Kun länsimaissa polvistutaan BLM ylivoiman edessä niin muslimit ratsastavat siinä siivellä mukana, ikäänkuin se koskisi heitä millään tavalla. Kukaan ei mölise rasismista kovempaa kuin muslimi, jota asia ei kosketa yhtään, vain ja ainoastaan koska muslimi tietää että rasistileiman pelko on valkoisten suurin ja tyhmin heikkous. Mitä tälle voi tehdä? Helppoa: Kun sinua rasistiksi haukutaan, vastaa: Mitä sitten? Tilanne nollattu. Mitä sitten.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämä syrjimättömyys punnitaan sitten seuraavalla piikityskierroksella…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi